Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 209 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
8 p, 971.5 KB Nos han dejado tres maestros / Izquierdo i Aymerich, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals) ; Giménez Rodríguez, Joaquín (Universitat de Barcelona. Departament d'Educació Lingüística i Literària, i Didàctica de les Ciències Experimentals i de la Matemàtica)
2020 - 10.5565/rev/ensciencias.3460
Enseñanza de las ciencias, Vol. 38 Núm. 3 (2020) , p. 5-12 (Editorial)  
2.
50 p, 934.3 KB La regulació jurídica del dret de vaga: del franquisme a la democràcia : una mirada històrica a la conflictivitat laboral a Cerdanyola del Vallès entre els anys 1960 i 1975 / Mesa Izquierdo, Marc ; Casas Díaz, Laura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret
L'objectiu del present treball és l'estudi de la regulació jurídica del dret de vaga durant el franquisme, les seves manifestacions i la seva evolució durant aquesta etapa històrica. També, permetre conèixer com es van desenvolupar aquestes en una ciutat concreta, Cerdanyola del Vallès, durant els anys de major conflictivitat laboral i política, els anys 60 i 70 fins l'arribada de la democràcia. [...]
2020
Grau en Dret i Grau en Relacions Laborals [1285]  
3.
30 p, 1.3 MB La evolución del concepto de afinidad analizada desde el modelo de S. Toulmin / Estany, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia) ; Izquierdo i Aymerich, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
En este artículo se aplica el modelo de S. Toulmin a la evolución del concepto de afinidad en la historia de la química, entre 1710 y 1810. Este análisis se sitŭa en el área de la racionalidad del cambio cientifico. [...]
The aim of this paper is the application of S. Toulmin's model to the evolution of the concept of affinity in the History of Science since 1710 till 1810. This analysis can be placed in the area of the rationality of scientific change. [...]

1990
Llull: Revista de la Sociedad Española de Historia de las Ciencias y de las Técnicas, Vol. 13 Núm. 25 (1990) , p. 349-378  
4.
17 p, 779.1 KB Valoración de la obra de Proust y Berthollet en los textos de química general / Grapí i Vilumara, Pere (Universitat Autònoma De Barcelona. Centre d'Estudis d'Història de les Ciències) ; Izquierdo i Aymerich, Mercè (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
En este artículo se analizan las referencias que se hacen a la obra de Proust y de Berthollet en algunos textos de química general del siglo XIX y XX. En libros de química general actuales se encuentran con frecuencia referencias a la polémica que supuestamente mantuvieron Proust y Berthollet con motivo de la composición fija de las substancias. [...]
The controversy held by Proust and Berthollet in the opening years of the 19th century about the limits in the proportions of combination between two substances became a rethoric strategy in favour of Dalton's atomic theory. [...]

1994
Llull: Revista de la Sociedad Española de Historia de las Ciencias y de las Técnicas, Vol. 17 Núm. 33 (1994) , p. 325-342  
5.
13 p, 1.8 MB Integrated Genomic Analysis of Chromosomal Alterations and Mutations in B-Cell Acute Lymphoblastic Leukemia Reveals Distinct Genetic Profiles at Relapse / Forero-Castro, Maribel (Escuela de Ciencias Biológicas, Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia) ; Montaño, Adrián (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Robledo, Cristina (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; García de Coca, Alfonso (Servicio de Hematología, Hospital Clínico de Valladolid) ; Fuster, José Luis (Servicio de Oncohematología Pediátrica, Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca, Murcia) ; de las Heras, Natalia (Servicio de Hematología, Hospital Virgen Blanca, León) ; Queizán, José Antonio (Servicio de Hematología, Hospital General de Segovia) ; Hernández-Sánchez, María (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Corchete-Sánchez, Luis A. (Servicio de Hematología, Hospital Universitario de Salamanca) ; Martín-Izquierdo, Marta (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Ribera, Jordi (Institut Germans Trias i Pujol. Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras) ; Ribera, José-María (Institut Germans Trias i Pujol. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol) ; Benito, Rocío (IBSAL, IBMCC, Universidad de Salamanca-CSIC, Cancer Research Center) ; Hernández-Rivas, Jesús M. (Departamento de Medicina, Universidad de Salamanca)
The clonal basis of relapse in B-cell precursor acute lymphoblastic leukemia (BCP-ALL) is complex and not fully understood. Next-generation sequencing (NGS), array comparative genomic hybridization (aCGH), and multiplex ligation-dependent probe amplification (MLPA) were carried out in matched diagnosis-relapse samples from 13 BCP-ALL patients to identify patterns of genetic evolution that could account for the phenotypic changes associated with disease relapse. [...]
2020 - 10.3390/diagnostics10070455
Diagnostics, Vol. 10 (july 2020)  
6.
11 p, 128.0 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Sala Pallarés, Roser ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramón ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesús ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martín Orue, Susana María ; Sola Oriol, David ; Castillejos Velázquez, Lorena ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels 1 Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los 1 Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. [...]

2020-21
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
7.
11 p, 166.0 KB Bases de la Producció i Maneig Animal [103540] / Casals Costa, Ramón ; Albanell Trullas, Elena ; Barroeta Lajusticia, Ana Cristina ; Ferret Quesada, Alfred ; Gasa Gasó, Josep ; Milán Sendra, María José ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Bartolomé Filella, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
8.
6 p, 107.1 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
9.
7 p, 115.4 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2020-21
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
10.
5 p, 106.0 KB Producció Ramadera i Agrícola Ecològica [102667] / Bartolomé Filella, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Rigau Mas, Teresa ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
- Conèixer els fonaments i pràctica de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental, econòmica i social. - Capacitar als alumnes de Veterinària del paper que poden assumir en el món de la producció ecològica - Conèixer la legislació i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea. [...]
- Conocer los fundamentos y práctica de la producción agrícola y ganadera ecológicas y su importancia ambiental, económica y social. - Capacitar a los alumnos de Veterinaria del papel que pueden asumir en el mundo de la producción ecológica - Conocer la legislación y comercialización de los productos agrarios ecológicos y los procedimientos de certificación en Cataluña y en la Unión Europea. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documentos

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 209 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
3 Izquierdo, M. Jesús
8 Izquierdo, M.J.
9 Izquierdo, Maria Jesús
1 Izquierdo, Marisol
1 Izquierdo, Marta
9 Izquierdo, María Jesús
49 Izquierdo, María Jesús,
1 Izquierdo, Mercè
1 Izquierdo, Mercé
1 Izquierdo, Mª I.
2 Izquierdo, Mª J.
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.