Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 2 registros  La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
7 p, 988.7 KB An in-line optical technology to control the emulsification degree in a continuous industrial emulsifier for meat sausage production / González Martínez, Zulay Estefanía (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Castillo Zambudio, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA)) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The stability of comminuted products plays an important role in the economy of meat industries. Proper formulation and the establishment of suitable emulsification conditions can significantly contribute to cooking losses control. [...]
2021 - 10.1016/j.lwt.2020.110562
LWT, Vol. 137 (Febrer 2021)  
2.
38 p, 1.2 MB Development of an optic control technology of the emulsification degree in meat emulsions / González Martínez, Zulay Estefanía
The stability of comminuted products plays an important role in the economy of meat industries in terms of yield and quality. Proper formulation of the product and establishment of suitable conditions of chopping can significantly contribute to control cooking losses. [...]
La estabilidad de los productos cárnicos picados juega un rol importante en la industria cárnica en términos de rendimiento y calidad. La apropiada formulación del producto y el establecimiento de unas condiciones adecuadas de picado pueden contribuir a optimizar el control de las pérdidas por cocción. [...]

2017  

Vea también: autores con nombres similares
1 Martinez, Zachary
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.