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4 p, 390.0 KB Feature extraction algorithms from MRI to evaluate quality parameters on meat products by using data mining / Caballero Jorna, Daniel ; Caro Lindo, Andrés, dir. (Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos) ; Antequera Rojas, Teresa, dir. (Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos) ; Pérez-Palacios, Trinidad, dir. (Universidad de Extremadura. Departamento de Ingeniería de Sistemas Informáticos y Telemáticos)
This thesis proposes a new methodology to determine the quality characteristics of meat products (Iberian loin and ham) in a non-destructive way. For that, new algorithms have been developed to analyze Magnetic Resonance Imaging (MRI), and data mining techniques have been applied on data obtained from the images. [...]
2017 - 10.5565/rev/elcvia.1100
ELCVIA : Electronic Letters on Computer Vision and Image Analysis, Vol. 16 Núm. 2 (2017) , p. 1-4 (Special Issue on Recent PhD Thesis Dissemination (2017))  
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10 p, 843.9 KB The Cambrian of the Iberian Peninsula : an overview / Gozalo, R. (Universitat de València. Departament de Botànica i Geologia) ; Liñán, E. (Universidad de Zaragoza. Departamento de Ciencias de la Tierra) ; Palacios, T. (Universidad de Extremadura) ; Gámez Vintaned, José Antonio (Universidad de Zaragoza. Departamento de Ciencias de la Tierra) ; Mayoral, E. (Universidad de Huelva. Departamento de Ciencias de la Tierra)
This work is a brief overview of the Cambrian in the Iberian Peninsula, along with an updated review of lithostratigraphic and biostratigraphic data. A Cambrian correlation chart between the different stratigraphical units that have been established in the Iberian Peninsula is given. [...]
2003 - 10.1344/105.000001596
Geologica acta, Vol. 1, Núm. 1 (2003) , p. 103-112  

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