Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 103 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.02 segundos. 
1.
19 p, 313.1 KB Adjetivos deantroponímicos con el sufijo -ano en español / García Padrón, Dolores (Universidad de La Laguna. Instituto Universitario de Lingüística Andrés Bello) ; Batista Rodríguez, José Juan (Universidad de La Laguna. Instituto Universitario de Lingüística Andrés Bello)
El estudio de los adjetivos derivados de antropónimos en español revela una clara preponderancia de los sufijos -ano e -ista, cuyas historia, significación, distribución y variación denotativa son distintas. [...]
The study of the adjectives derived from anthroponyms in Spanish language reveals a clear preponderance of the suffixes -ano and -ista, which, however, have different history, meaning, distribution and denotative variation. [...]

2018
Estudios de lingüística del español, Vol. 39 (2018) , p. 161-179 (Articles)  
2.
253 p, 3.4 MB Supervivencia de listeria monocytogenes sobre superficies de contacto con alimentos : un abordaje multidisciplinar de un problema complejo / Ripollés Ávila, Carolina, autor. ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
La inocuidad alimentaria es una de las principales preocupaciones con relación al desarrollo industrial de los alimentos. Esto se debe principalmente a las enfermedades de transmisión alimentaria, que son uno de los problemas más relevantes en el mundo contemporáneo y una causa importante, en cuanto a la reducción de la productividad económica. [...]
Food safety is one of the biggest concerns of food industrial development. This is mainly related to foodborne diseases, which are one of the most relevant health problems in the contemporary world and an important cause of reduced economic productivity. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, junio de 2018.  
3.
5 p, 3.5 MB Visión general de los métodos rápidos y miniaturizados, y la automatización en microbiología / Rodríguez Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2016
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XV (2016)  
4.
5 p, 77.8 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
5 p, 81.4 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2018-19
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
6.
5 p, 80.8 KB Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental [103244] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Font Segura, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
5 p, 79.3 KB Productes Alimentosos [103239] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Productes Alimentosos" és una assignatura de formació inicial que pretén introduir l'alumne al món dels aliments, presentant d'una forma general tots els aspectes relatius a la seva importància en relació al seu consum a la nostra societat, la seva composició fonamental, propietats nutritives i funcionals i aspectes comercials i reguladors, així com les seves aptituds tecnològiques. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
6 p, 84.5 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
9.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
10.
6 p, 90.5 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 103 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
1 Rodriguez, J.J.
1 Rodriguez, JE.
23 Rodriguez, Joan
11 Rodriguez, Joan Enric
1 Rodriguez, Jorge
2 Rodriguez, Josep Lluís
30 Rodriguez, Juan
4 RodrÍguez, J. M.
1 Rodríguez, J, M.
13 Rodríguez, J.
1 Rodríguez, J. A.
1 Rodríguez, J. F.
4 Rodríguez, J. M.
1 Rodríguez, J.A.
1 Rodríguez, J.F.
1 Rodríguez, J.L.
1 Rodríguez, Jacqueline
1 Rodríguez, Jaime
1 Rodríguez, Jesús
23 Rodríguez, Joan
1 Rodríguez, Joan (Rodríguez Soler)
1 Rodríguez, Jorge
1 Rodríguez, Jorge Miquel
2 Rodríguez, Jose
1 Rodríguez, Josep
2 Rodríguez, Josep Lluís
2 Rodríguez, José
1 Rodríguez, José Antonio
1 Rodríguez, José Luís
1 Rodríguez, José M.
30 Rodríguez, Juan
1 Rodríguez, Juan Antonio
1 Rodríguez, Juan Fco.
1 Rodríguez, Juan N.
6 Rodríguez, Juan,
1 Rodríguez, Juana
1 Rodríguez, Julio César
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.