Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 107 registros  anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
11.
6 p, 84.5 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Darwich Soliva, Laila ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Garrido Castañe, Ignasi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
12.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
13.
6 p, 90.5 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
14.
204 p, 2.8 MB Estudio de la formación y eliminación del fouling, biofouling y biofilms en la industria láctea / Guerrero Navarro, Alfons Eduard, autor. ; Rodríguez Jerez, José Juan, supervisor acadèmic (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ríos Castillo, Abel Guillermo, supervisor acadèmic. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments.
El trabajo aquí contenido está englobado dentro del Proyecto Europeo ENTHALPY (EU-FP7), un proyecto multidisciplinar y multinacional, donde se busca la mejora de la industria lechera europea, mediante la innovación en la tecnología, optimización de procesos y mejora de la gestión de las empresas. [...]
This work is a part of the European project ENTHALPY (EU-FP7), a multidisciplinary and multinational project with the objective of improving the European dairy industry, using innovative technology, process optimization and better business management. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, diciembre 2017.  
15.
60 p, 2.6 MB Evaluación de la capacidad de formación de biofilms por parte de cepas salvajes de Listeria monocytogenes resistentes a amonio cuaternario : análisis, cuantificación y detección / Berrón Jiménez, Albert ; Rodríguez Jerez, José Juan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
La listeriosis es una de las enfermedades transmitida por los alimentos que presenta una sintomatología más grave, por ello el control de Listeria monocytogenes en la industria alimentaria es, actualmente, una importante preocupación. [...]
Listeriosis is a foodborne disease that shows symptoms of high severity. Nowadays, the control of Listeria monocytogenes is a major concern in the food industry. In this study, three different strains of Listeria spp. [...]

Univers 2016  
16.
5 p, 81.2 KB Sistemes de Qualitat i Eines de Gestió Mediambiental [103244] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Font Segura, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals d'ecologia industrial i la gestió de residus. 3. Identificar els diferents sistemes de tractament d'aigües residual i la seva caracterització. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
17.
6 p, 84.2 KB Seguretat Alimentària i Zoonosi [102631] / Roig Sagués, Artur Xavier ; Casal Fàbrega, Jordi ; Castellà Espuny, Joaquín ; Ferrer Bermejo, David ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Ortuño Manjón, Ana ; Darwich Soliva, Laila ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1 L'assignatura pretén que els alumnes del Grau en Veterinària assoleixin les competències relacionades amb el coneixement de les Zoonosis i la Seguretat dels Aliments i el seu paper en la Salut Pública, així com els procediments per realitzar l'anàlisi dels riscs alimentaris, en concret la determinació, la gestió i la comunicació dels riscs, i també dels aspectes relatius a la epidemiologia, el diagnòstic i la investigació dels brots de toxi-infeccions alimentàries i dels seus sistemes de seguiment i vigilància. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
18.
5 p, 77.8 KB Menjar Preparat i Restauració Col·lectiva [103963] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques. 2. Demostrar que coneix les bases fonamentals en el disseny higiènic de les instal·lacions. 3. Identificar els diferents sistemes d'avaluació de la seguretat alimentària aplicades a les instal·lacions. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
19.
6 p, 89.7 KB Nutrició Humana [103268] / Rodríguez Jerez, José Juan ; Porta Oliva, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1. - Descriure els conceptes fonamentals, els fonaments històrics i les bases bibliogràfiques de nutrició humana. 2. - Demostrar que coneix les bases fisiològiques i bioquímiques del metabolisme de les diferents substàncies nutritives i les necessitats i recomanacions nutricionals. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
20.
5 p, 81.2 KB Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Ferragut Pérez, Victoria ; Hernández Herrero, María Manuela ; Pla Soler, Reyes ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Trujillo Mesa, Antonio José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...]
In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...]
En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]

2017-18
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 107 registros   anterior11 - 20siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
1 Rodriguez, J.J.
1 Rodriguez, JE.
23 Rodriguez, Joan
11 Rodriguez, Joan Enric
1 Rodriguez, Jorge
2 Rodriguez, Josep Lluís
30 Rodriguez, Juan
4 RodrÍguez, J. M.
1 Rodríguez, J, M.
13 Rodríguez, J.
1 Rodríguez, J. A.
1 Rodríguez, J. F.
4 Rodríguez, J. M.
1 Rodríguez, J.A.
1 Rodríguez, J.F.
1 Rodríguez, J.L.
1 Rodríguez, Jacqueline
1 Rodríguez, Jaime
1 Rodríguez, Jesús
23 Rodríguez, Joan
1 Rodríguez, Joan (Rodríguez Soler)
1 Rodríguez, Jorge
1 Rodríguez, Jorge Miquel
2 Rodríguez, Jose
1 Rodríguez, Josep
2 Rodríguez, Josep Lluís
2 Rodríguez, José
1 Rodríguez, José Antonio
1 Rodríguez, José Luís
1 Rodríguez, José M.
30 Rodríguez, Juan
1 Rodríguez, Juan Antonio
1 Rodríguez, Juan Fco.
1 Rodríguez, Juan N.
6 Rodríguez, Juan,
1 Rodríguez, Juana
1 Rodríguez, Julio César
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.