Depósito Digital de Documentos de la UAB Encontrados 130 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro: La búsqueda tardó 0.00 segundos. 
1.
8 p, 120.6 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Gort Esteve, Araceli ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
2.
13 p, 131.5 KB Nutrició Animal [102626] / Perez Hernandez, Jose Francisco ; Sala Pallarés, Roser ; Martin Orue, Susana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de segon curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir l'alumne en els principis de la nutrició i alimentació animal a través d'una visió global i integradora de la bioquímica i la fisiologia de les principals espècies domèstiques. [...]
It is a compulsory subject in the second-year course of the Veterinary degree. The main objective is to introduce the student to the principles of nutrition and animal nutrition through a global and inclusive vision of biochemistry and physiology of the main domestic species. [...]
Se trata de una asignatura de segundo curso, de tipo obligatorio, donde el principal objetivo es introducir al alumno en los principios de la nutrición y la alimentación animal a través de una visión global e integradora de la bioquímica y la fisiología de las principales especies domésticas. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
3.
9 p, 120.6 KB Aqüicultura i Ictiopatologia [102618] / Sala Pallarés, Roser ; Padros Bover, Francesc ; Dallarés, Sara ; Constenla Matalobos, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de tipus obligatori, on el principal objectiu és introduir a l'alumnat en les bases de la producció i sanitat, especialment d'aquelles espècies aqüícoles destinades al consum humà o d'interès. [...]
It is a core third-year subject. The main objective is to introduce the student into the bases of the production and health manag Following these studies, the students should: a) Know the main characteristics of the aquatic environment and understand the influence in the physiology, the culture system b) Know and understand the characteristics and diversity of the main aquatic production systems. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso, de tipo obligatorio, donde el principal objetivo es introducir al alumno en las bases de la producción y sanidad, especialmente de aquellas especies acuícolas destinadas a consumo humano o de interés. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
4.
6 p, 111.3 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible, respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Optional subject of 4th course that develops the scientific knowledge and the necessary techniques to achieve a sustainable agricultural activity, respectful with the environment and that allows to obtain food products in accordance with the requirements of consumers and the current agri-food industry, taking into account the legal framework of organic production. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
5.
5 p, 108.8 KB Piscicultura [102671] / Sala Pallarés, Roser ; Amills i Eras, Marcel ; Padros Bover, Francesc ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Piscicultura parteix de la base de que qui la vol cursar ja de coneixements bàsics sobre la fisiologia de peixos i la seva estreta relació amb el medi on habita, així com els principals aspectes patològics que poden incidir en la producció d'aquestes espècies. [...]
The course Pisciculture is based on the assumption that the student already has basic knowledge of fish physiology and its close relationship with the environment in which they live, as well as the main pathological aspects that can affect the production of these species. [...]
La asignatura Piscicultura parte de la base de que el alumnado dispone ya de conocimientos básicos sobre la fisiología de peces y su estrecha relación con el medio en el que habitan, así como los principales aspectos patológicos que pueden incidir en la producción de estas especies. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
6.
7 p, 122.0 KB Peix i Productes de la Pesca [102645] / Juan Godoy, Bibiana ; Sala Pallarés, Roser ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura "Peix i productes de la pesca" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció d'aquests tipus d'aliments, de manera que l'estudiant sigui capaç de: Identificar les principals espècies de productes de la pesca de consum freqüent i els mètodes usuals de captura. [...]
The subject "Fish and fishery products" is an optional subject of the "materia" "Food Technology" that aims to give an overview of the most important aspects in the production of these types of foods, so that the student will be able to: Identify the main species of fishery products of frequent consumption and the usual methods of capture. [...]
La asignatura "Pescado y productos de la pesca" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción de estos tipos de alimentos, de manera que el estudiante sea capaz de: Identificar las principales especies de productos de la pesca de consumo frecuente y los métodos usuales de captura. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
7.
11 p, 130.5 KB Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032] / Salama Fadali, Ahmed ; Barroeta, Ana Cristina ; Caja López, Gerardo ; Casals Costa, Ramon ; Milan Sendra, Maria Jose ; Paramio Nieto, Maria Teresa ; Piedrafita Arilla, Jesus ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Izquierdo Tugas, Maria dels Dolors ; Bartolomé, Jordi ; Calsamiglia Blancafort, Sergio ; Martin Orue, Susana Maria ; Sola Oriol, David ; Castillejos, Lorena ; Casellas Vidal, Joaquim ; Llonch Obiols, Pol ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...]
This module aims to make students aware of the possible ways to improve the quality of animal products from farm. In particular, the module will examine the impact of factors such as nutrition, management, genetics and animal welfare on the nutritional, technological and organoleptic quality of different products. [...]
Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]

2023-24
Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
8.
11 p, 484.4 KB Influence of free fatty acid content and degree of fat saturation on production performance, nutrient digestibility, and intestinal morphology of laying hens / Palomar, María (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Garcés-Narro, Carlos (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Piquer, Olga (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; García-Bautista, José A. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Soler, María D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal)
This study was conducted to evaluate the effects of dietary free fatty acid (FFA) content and degree of fat saturation on production performance, lipid and calcium digestibility, and intestinal function of laying hens. [...]
2023 - 10.1016/j.aninu.2023.03.002
Animal Nutrition, Vol. 13 (march 2023) , p. 313-323  
9.
188 p, 3.0 MB Strategies for the inclusion of olive pomace oil and acid oil in monogastric animal diets / Verge Mèrida, Gerard ; Barroeta, Ana Cristina, dir. ; Solà Oriol, David, dir. ; Sala, Roser, dir.
La tesi inclou un introducció general on s'hi inclou la revisió bibliografia amb la informació més rellevant i actual en relació al tema objecte d'estudi, permetent comprendre el plantejament de la hipòtesi i dels objectius perseguits, així com el disseny experimental. [...]
La tesis incluye una introducción general en la que se incluye la revisión bibliografía con la información más relevante y actual en relación al tema objeto de estudio, permitiendo comprender el planteamiento de la hipótesis y de los objetivos perseguidos, así como el diseño experimental. [...]
The thesis includes a general introduction in which the literature review is included with the most relevant and current information in relation to the subject under study, allowing to understand the approach of the hypothesis and the objectives pursued, as well as the experimental design. [...]

2022  
10.
19 p, 580.0 KB Effect of Feeding Acid Oils on European Seabass Fillet Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance / Albendea, Paula (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Rafecas, Magdalena (Universitat de Barcelona. Nutrition, Food Science and Gastronomy Department-XIA) ; Vichi, Stefania (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc (Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
Acid oils (AO) are fat by-products of edible oil refining with a high energetic value, being an interesting option for a more sustainable aquaculture nutrition. This study was conducted to evaluate the effects of the partial replacement of fish oil (FO) in diets by two AO instead of crude vegetable oils on the lipid composition, lipid oxidation and quality of fresh European seabass fillets, and after their commercial refrigerated storage for 6 days. [...]
2023 - 10.1155/2023/6415693
Aquaculture Nutrition, Vol. 2023 (january 2023)  

Depósito Digital de Documentos de la UAB : Encontrados 130 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Vea también: autores con nombres similares
17 Sala, R.
4 Sala, Ramon
4 Sala, Ramón
8 Sala, Rita
1 Sala, Roser,
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.