1.
|
4 p, 103.2 KB |
Producció i Sanitat de Bovins [103966]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Ferret, Alfred ;
Martínez Martínez, Jorge ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...] Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
2.
|
11 p, 166.0 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2020-21 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
3.
|
4 p, 103.4 KB |
Producció i Sanitat de Bovins [103966]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Ferret, Alfred ;
Martínez Martínez, Jorge ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...] Es una asignatura de quinto curso, optativa, del área de producción animal, con vocación integradora y profesionalizadora. El frente a las problemáticas habituales en las explotaciones bovinas, integrando los aspectos de producción (animales, manejo, 1 sanitarios (control y prevención) y económicos (costes y rentabilidad ). [...]
2019-20 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
4.
|
11 p, 161.7 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Such Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...] Se trata de una asignatura de primer curso, de tipo básico, donde el principal objetivo es introducir a los alumnos al mundo de la producción y del manejo animal, estudiando los sistemas básicos de producción de alimentos de origen animal, y los principales factores (biológicos, económicos, sociales, medioambientales, etc . [...]
2019-20 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
5.
|
7 p, 111.6 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Milán Sendra, María José ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé, Jordi ;
Parés i Casanova, Ricard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament. Los objetivos de Producción Animal Integrada II son los de: Dar a conocer cuáles son los factores productivos que más afectan a la producción y la calidad de la carne de los animales de abasto Dar a conocer los factores claves de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria Los objetivos formativos de Producción Animal Integrada II son: Conocer los factores claves que marcan, ahora y en el futuro, la producción de carne Conocer el sector de la producción de carne, así como su localización Conocer los factores productivos que afectan la producción y la calidad de la carne obtenida de los animales de abasto Conocer las características y el funcionamiento de la unidad económica de producción. [...]
2019-20 Grau en Veterinària [955]
3 documentos
|
|
6.
|
10 p, 125.1 KB |
Qualitat dels Aliments des de la Granja [43032]
/
Sala Pallarés, Roser ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Casals Costa, Ramon ;
Ferret, Alfred ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Piedrafita Arilla, Jesús ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Pérez Hernández, José Francisco ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Martín Orue, Susana María ;
Llonch Obiols, Pol ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquest mòdul té com a objectiu que els alumnes coneguin les possibles formes de millorar la qualitat dels productes d'origen animal des de la granja. En particular, el mòdul analitzarà l'impacte que poden tenir factors com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i 1 com l'alimentació, el maneig, la genètica i el benestar animal sobre la qualitat nutritiva, organolèptica i tecnològica dels diferents productes. [...] Este módulo tiene como objetivo que los alumnos conozcan las posibles formas de mejorar la calidad de los productos de origen animal desde la granja. En particular, el modulo analizará el impacto que pueden tener factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, 1 factores como la alimentación, el manejo, la genética y el bienestar animal sobre la calidad nutritiva, organoléptica y tecnológica de los diferentes productos. [...]
2019-20 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documentos
|
|
7.
|
4 p, 79.1 KB |
Producció i Sanitat de Bovins [103966]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Ferret, Alfred ;
Martínez Martínez, Jorge ;
Casellas Vidal, Joaquim ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2018-19 Grau en Veterinària [955]
|
|
8.
|
11 p, 109.7 KB |
Bases de la Producció i Maneig Animal [103540]
/
Casals Costa, Ramon ;
Albanell Trullas, Elena ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Milán Sendra, María José ;
Paramio, María Teresa ;
Plaixats i Boixadera, Josefina ;
Such i Martí, Francesc Xavier ;
Izquierdo Tugas, Maria Dolors ;
Bartolomé, Jordi ;
Calsamiglia, Sergio ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de tipus bàsic, on el principal objectiu és introduir als alumnes al mon de la producció i del maneig animal, estudiant els sistemes bàsics de producció d'aliments d'origen animal, i els principals factors (biològics, econòmics, socials, mediambientals, etc. [...]
2018-19 Grau en Veterinària [955]
|
|
9.
|
7 p, 90.0 KB |
Producció Animal Integrada II [102624]
/
Milán Sendra, María José ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Casals Costa, Ramon ;
Ferret, Alfred ;
Gasa, Josep ;
Graupera García, Antoni ;
Bartolomé, Jordi ;
Parés i Casanova, Ricard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Els objectius de Producció Animal Integrada II són els de: Donar a conèixer quins són els factors productius que més afecten la producció i la qualitat de la carn dels animals d'abastament Donar a conèixer els factors claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària Els objectius formatius de Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors claus que marquen, ara i en el futur, la producció de carn Conèixer el sector de la producció de carn, així com la seva localització Conèixer els factors productius que afecten la producció i la qualitat de la carn obtinguda dels animals d'abastament Conèixer les característiques i el funcionament de la unitat econòmica de producció Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les 1 Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Analitzar l'activitat empresarial en relació a la estratègia, la gestió financera i de inversions i el procés de producció i de aprovisionament.
2018-19 Grau en Veterinària [955]
|
|
10.
|
4 p, 79.1 KB |
Producció i Sanitat de Bovins [103966]
/
Calsamiglia, Sergio ;
Ferret, Alfred ;
Martínez Martínez, Jorge ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
És una assignatura de cinquè curs, optativa, de l'àrea de producció animal, amb vocació integradora i professionalitzadora. El principal objectiu es posar a l'estudiant davant de les problemàtiques habituals en les explotacions bovines, integrant els aspectes de producció (animals, maneig, instal·lacions, producció de farratges), sanitaris (control i prevenció) i econòmics (costos i rendibilitat). [...]
2017-18 Grau en Veterinària [955]
|
|