Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
16 p, 2.8 MB Drastic Microbial Count Reduction in Soy Milk Using Continuous Short-Wave Ultraviolet Treatments in a Tubular Annular Thin Film UV-C Reactor / Martínez-García, María (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Sauceda-Gálvez, Jezer N. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Codina Torrella, Idoia (Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gervilla Fernández, Ramón (Universitat Autònoma de Barcelona. SPTA-Servei Planta Tecnologia Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vegetative cells of Listeria monocytogenes and Escherichia coli and spores of Bacillus subtilis and Aspergillus niger were inoculated in soy milk at an initial concentration of ≈5 log CFU/mL. Inoculated and control (non-inoculated) soy milk samples were submitted to three types of treatments using a tubular annular thin film short-wave ultraviolet (UV-C) reactor with 1 mm of layer thickness. [...]
2023 - 10.3390/foods12203813
Foods, Vol. 12 (october 2023)  
2.
5 p, 518.6 KB UV-C irradiation is able to inactivate pathogens found in commercially collected porcine plasma as demonstrated by swine bioassay / Blázquez Salvador, Elena (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Rodríguez, Carmen (APC Europe) ; Ródenas, Jesús (APC Europe) ; Navarro, Núria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Rosell, R. (Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP)) ; Pina-Pedrero, Sonia (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Campbell, Joy (APC Inc) ; Sibila, Marina (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Segalés Coma, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Pujols, Joan (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Polo, Javier (APC Inc)
Liquid porcine plasma is an animal origin raw material for the manufacturing process of spray-dried porcine plasma that is used in pig nutrition worldwide. In previous studies we found that the application of ultraviolet light C (UV-C) in liquid plasma that was inoculated with a variety of bacteria or viruses of importance in the swine industry can be considered as redundant safety steps because in general achieve around 4 logs reduction for most of these pathogens. [...]
2019 - 10.1016/j.vetmic.2019.108450
Veterinary Microbiology, Vol. 239 (october 2019) , p. 108450  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.