Articles publicats

Articles publicats 1 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
1.
7 p, 2.5 MB Artificial inclusion bodies for clinical development / Sanchez, Julieta M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; López-Laguna, Hèctor (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Álamo, Patricia (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Serna, Naroa (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Sánchez Chardi, Alejandro (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Microscòpia) ; Nolan, Verónica. (Universidad Nacional de Córdoba (Argentina). Instituto de Investigaciones Biológicas y Tecnológicas) ; Cano-Garrido, Olivia (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Casanova Rigat, Isolda (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Unzueta Elorza, Ugutz (Institut Germans Trias i Pujol. Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras) ; Vázquez Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Biotecnologia i de Biomedicina "Vicent Villar Palasí") ; Mangues, Ramon 1957- (Institut Germans Trias i Pujol. Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras) ; Villaverde Corrales, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona
Bacterial inclusion bodies (IBs) are mechanically stable protein particles in the microscale, which behave as robust, slow-protein-releasing amyloids. Upon exposure to cultured cells or upon subcutaneous or intratumor injection, these protein materials secrete functional IB polypeptides, functionally mimicking the endocrine release of peptide hormones from secretory amyloid granules. [...]
2020 - 10.1002/advs.201902420
Advanced science, Vol. 7, issue 3 (Feb. 2020) , art. 1902420  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.