Pósters

Pósters Encontrados 3 registros  La búsqueda tardó 0.01 segundos. 
1.
1 p, 5.9 MB Review of pet dog feeding habits in Spain / Mariotti, Valentina Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hervera Abad, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Fatjó i Ríos, Jaume (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Amat Grau, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2006
-, : 2006  
2.
1 p, 2.6 MB "Feeding Fats Safety" Project. Improving the use of feeding fats materials coming from byor co-products from the food chain : a quality and safety approach / Codony, Rafael ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Bondioli, Paolo ; Dutta, Paresh C. ; Rodriguez-Estrada, M. Teresa ; Abadna, Esteban ; Budzinski, Hélène ; Bias, Enrique ; Parini, Manuela
2005
World Congress and Exhibition of the ISF. Modern Aspects of Fats and Oils. A Fascinating Source of Knowledge. Praga (República Txeca), 26è : 2005  
3.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.