Resultados globales: 7 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 4 registros
Contribuciones a jornadas y congresos, Encontrados 3 registros
Fondos personales e institucionales, Encontrados 4 registros
Artículos Encontrados 4 registros  
1.
9 p, 1.2 MB Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) oil extracted with hexane, ethanol, diethyl ether and 2-MTHF at different temperatures - An individual assessment / Vilas-Franquesa, Arnau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Juan Godoy, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Saldo Periago, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Sea buckthorn oil (SBO) has been individually extracted using two green solvents (2-methyltetrahydrofuran (2-MTHF) and ethanol) and two conventional solvents (hexane and diethyl ether) using accelerated solvent extraction at four different temperatures (60, 90, 120 and 150 ºC). [...]
2022 - 10.1016/j.jfca.2022.104752
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 114 (2022) , p. 104752  
2.
7 p, 1.1 MB Targeted analysis of sea buckthorn oil extracted by accelerated solvent extraction technique using green and conventional solvents / Vilas-Franquesa, Arnau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Juan, Bibiana (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Saldo Periago, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Sea buckthorn oil (SBO) was extracted using accelerated solvent extraction with two green solvents (ethanol and 2-methyltetrahydrofuran), and two petroleum-based solvents (hexane and diethyl ether) at four different temperatures (60, 90, 120 and 150 °C), using one extraction cycle at 103. [...]
2022 - 10.1016/j.lwt.2022.113643
LWT, Vol. 164 (July 2022) , art. 113643  
3.
12 p, 1.9 MB Selenite downregulates STAT3 expression and provokes lymphocytosis in the liver of chronically exposed Syrian golden hamsters / Camacho Moll, Maria Elena (Centro de Investigación Biomédica del Noreste (Nuevo León, Mèxic)) ; Sampayo-Reyes, Adriana (Universidad Autónoma de Nuevo León. Facultad de Ciencias Biológicas) ; Castorena-Torres, Fabiola (Tecnológico de Monterrey. Escuela de Medicina) ; Lozano-Garza, Gerardo (Centro de Investigación Biomédica del Noreste (Nuevo León, Mèxic)) ; Alarcón-Galván, Gabriela (Universidad de Monterrey. Departamento de Ciencias Básicas) ; Hernández Bonilla, Alba (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Marcos Dauder, Ricardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Alcocer-González, Juan (Universidad Autónoma de Nuevo León. Facultad de Ciencias Biológicas) ; Tamez-Guerra, Reyes (Universidad Autónoma de Nuevo León. Facultad de Ciencias Biológicas) ; León, Mario Bermúdez de (Centro de Investigación Biomédica del Noreste (Nuevo León, Mèxic))
Arsenic is considered a worldwide pollutant that can be present in drinking water. Arsenic exposure is associated with various diseases, including cancer. Antioxidants as selenite and α-tocopherol-succinate have been shown to modulate arsenic toxic effects. [...]
2021 - 10.3390/molecules26185614
Molecules, Vol. 26, issue 18 (Sep. 2021) , art. 5614  
4.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 - 10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  

Contribuciones a jornadas y congresos Encontrados 3 registros  
1.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
2 p, 347.0 KB Evolution of α-tocopherol deposition in eggs enriched with polyunsaturated fatty acids / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of the present study was to evaluate the evolution of α-tocopherol concentration in egg during time as a : response of dietary supplementation with 200 mg/kg diet of α-tocopheryl acetate, and the effect of dietary oil on this : parameter. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
3.
2 p, 295.8 KB α-tocopherol content and lipic oxidtation in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  

Fondos personales e institucionales Encontrados 4 registros  
1.
7 p, 435.1 KB Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Villaverde, C. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]

2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products. Saint-Brieuc, France, 16è : 2003  
2.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 - 10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  
3.
2 p, 347.0 KB Evolution of α-tocopherol deposition in eggs enriched with polyunsaturated fatty acids / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The objective of the present study was to evaluate the evolution of α-tocopherol concentration in egg during time as a : response of dietary supplementation with 200 mg/kg diet of α-tocopheryl acetate, and the effect of dietary oil on this : parameter. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  
4.
2 p, 295.8 KB α-tocopherol content and lipic oxidtation in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids / Cortinas Hernández, Lucía ; Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The present study was carried out to evaluate the effect ofdietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA) on α-tocopherol (α-Toc) content and lipid oxidation (TBA values)in fresh, cooked and scrambled eggs enriched with co-3 fatty acids. [...]
2001
European symposium on poultry nutrition. Blankenberge, Bèlgica, 13è : 2001  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.