Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.03 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 3 registros
Materiales académicos Encontrados 3 registros  
1.
4 p, 102.5 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2019-20
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
2.
6 p, 206.7 KB Gastronomia i Enologia [101188] / Calaf Ferré, Roger ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
2018-19 (Grau en Turisme)  
3.
7 p, 381.0 KB Gastronomia i Enologia [101188] / Fàbrega, Jaume, 1948- ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Els objectius de l'assignatura estan basats en assolir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com atractiu turístic.
2016-17 (Grau en Turisme)  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.