Resultados globales: 13 registros encontrados en 0.02 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 13 registros
Materiales académicos Encontrados 13 registros  1 - 10siguiente  ir al registro:
1.
6 p, 109.8 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Aguilar Puig, Nuria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Perez Playa, Bernat ; Prat Castellà, Jaume ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que s'han d'adquirir durant la formació ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008 de 13 de febrer per la qual s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió, la primera competència que les persones graduades en Veterinària han d'haver adquirit és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consum. [...]
The subject (materia) Food Science and Technology, which is taught in the 2nd year of the degree, provides a part of the specific competences that veterinarians must acquire during their training according to Order ECI /333/2008 which establishes the requirements for the verification of official university degrees that qualify for the exercise of the Veterinary profession. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que se deben adquirir durante la formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 de 13 de febrero por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión, la primera competencia que las personas graduadas en Veterinaria deben haber adquirido es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumo. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
2.
6 p, 109.3 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Pérez Playà, Bernat ; Prat Castellà, Jaume ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
The subject (materia) Food Science and Technology, which is taught in the 2nd year of the degree, provides a part of the specific competences that veterinarians must acquire during their training according to Order ECI /333/2008 which establishes the requirements for the verification of official university degrees that qualify for the exercise of the Veterinary profession. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que deben adquirir los veterinarios durante su formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 , de 13 de febrero, por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión de Veterinario, la primera competencia que los graduados en Veterinaria deben haber adquirido, es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
3.
6 p, 108.1 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Prat Castellà, Jaume ; Bosch Llopart, Joan Pere ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
The subject (materia) Food Science and Technology, which is taught in the 2nd year of the degree, provides a part of the specific competences that veterinarians have to acquire during their training, since, according to Order ECI /333/2008; which establishes the requirements for the verification of official university degrees that qualify for the exercise of the Veterinary profession. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que deben adquirir los veterinarios durante su formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 , de 13 de febrero, por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión de Veterinario, la primera competencia que los graduados en Veterinaria deben haber adquirido, es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]

2021-22
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
4.
6 p, 107.9 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Aguilar Puig, Núria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Prat Castellà, Jaume ; Juan Godoy, Bibiana ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que deben adquirir los veterinarios durante su formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 , de 13 de febrero, por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión de Veterinario, la primera competencia que los graduados en Veterinaria deben haber adquirido, es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]

2020-21
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
5.
6 p, 108.3 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Codina Torrella, Idoia ; Castillo Zambudio, Manuel ; Prat Castellà, Jaume ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
La materia Ciencia y Tecnología de los Alimentos, que se imparte en el 2º curso del Grado, aporta una parte de las competencias específicas que deben adquirir los veterinarios durante su formación, ya que, según la Orden ECI / 333/2008 , de 13 de febrero, por la que se establecen los requisitos para la verificación de los títulos universitarios oficiales que habiliten para el ejercicio de la profesión de Veterinario, la primera competencia que los graduados en Veterinaria deben haber adquirido, es el control de la higiene, la inspección y la tecnología de la producción y elaboración de alimentos de consumo humano desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
3 documentos
6.
6 p, 84.3 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Codina Torrella, Idoia ; Martinez Garcia, Maria ; Castillo Zambudio, Manuel ; Prat Castellà, Jaume ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
7.
6 p, 84.3 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Trujillo, Antonio-José ; Castillo Zambudio, Manuel ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  
8.
6 p, 84.1 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
2016-17
Grau en Veterinària [955]  
9.
6 p, 30.9 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
Fundamentals and principles of technologies used to obtain healthy and safe food. Identify the main characteristics of the industries of food from animal raw materials.

2015-16
Grau en Veterinària [955]  
10.
6 p, 108.2 KB Tecnologia dels Aliments [102610] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La matèria Ciència i Tecnologia dels Aliments, que s'imparteix en el 2n curs del Grau, aporta una part de les competències específiques que han d'adquirir els veterinaris durant la seva formació, ja que, segons l'Ordre ECI/333/2008, de 13 de febrer, per la que s'estableixen els requisits per la verificació dels títols universitaris oficials que habiliten per l'exercici de la professió de Veterinari, la primera competència que els graduats en Veterinària han d'haver adquirit, és el control de la higiene, la inspecció i la tecnologia de la producció i elaboració d'aliments de consum humà des de la producció primària fins el consumidor. [...]
2014-15
Grau en Veterinària [955]  

Materiales académicos : Encontrados 13 registros   1 - 10siguiente  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.