Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.20 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 4 registros
Materiales académicos Encontrados 4 registros  
1.
5 p, 104.5 KB Segona llengua estrangera I, xinès [103666] / Viladiu Illanas, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
L'estudiant adquireix tot un seguit de coneixements i a més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
Students will develop their communicative skills -oral and written-, so that by the end of the course they will be able to: 1. Identify and reproduce the basic strokes of Chinese characters 2. Know about the Chinese phonological system and discriminating close sounds 3. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de forma que al final de este primer curso será capaz de: 1. [...]

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
2.
5 p, 104.1 KB Segona llengua estrangera I, xinès [103666] / Viladiu Illanas, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'estudiant adquireix tot un seguit de coneixements i a més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
Students will develop their communicative skills -oral and written-, so that by the end of the course they will be able to: 1. Identify and reproduce the basic strokes of Chinese characters 2. Know about the Chinese phonological system and discriminating close sounds 3. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de forma que al final de este primer curso será capaz de: 1. [...]

2022-23
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
3.
5 p, 103.8 KB Segona llengua estrangera I, xinès [103666] / Viladiu Illanas, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'estudiant adquireix tot un seguit de coneixements i a més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
Students will develop their communicative skills -oral and written-, so that by the end of the course they will be able to: 1. Identify and reproduce the basic strokes of Chinese characters 2. Know about the Chinese phonological system and discriminating close sounds 3. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de forma que al final de este primer curso será capaz de: 1. [...]

2021-22
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos
4.
5 p, 103.3 KB Segona llengua estrangera I, xinès [103666] / Viladiu Illanas, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'estudiant adquireix tot un seguit de coneixements i a més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs és capaç de: 1. [...]
El estudiante adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y además, desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de forma que al final de este primer curso será capaz de: 1. [...]

2020-21
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.