Results overview: Found 3 records in 0.02 seconds.
Course materials, 3 records found
Course materials 3 records found  
1.
5 p, 123.5 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripolles Avila, Carolina ; González Rivas, Fabián ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
9 p, 251.9 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / González Rivas, Fabián ; Ripollés Ávila, Carolina
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
3.
7 p, 397.9 KB Alimentació, higiene i seguretat alimentària [103726] / Fabian González Rivas, Fabián ; Marin de Mateo, Maria Mercedes ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Escola Universitària de Turisme i de Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Conèixer i comprendre els conceptes i premisses bàsiques dins de l'àmbit de la higiene i seguretat alimentària. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.