Resultados globales: 7 registros encontrados en 0.02 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 7 registros
Materiales académicos Encontrados 7 registros  
1.
5 p, 110.0 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els/les alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
The course Kitchen Management I serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los/as estudiantes de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
2.
4 p, 108.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
The course Kitchen Management I serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
3.
5 p, 109.9 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Lozano Alfaro, Isaac ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
The course Kitchen Management I serves to establish the parameters of action for second-year students of the Bachelor's Degree in Hotel Management to be able to manage the kitchen department of a hotel establishment. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
4.
5 p, 103.4 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
5.
5 p, 103.3 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
L'assignatura de Direcció i Gestió de Cuina I pretén establir els paràmetres d'actuació perquè els alumnes de segon curs del Grau en Direcció Hotelera puguin gestionar el departament de cuina d'un establiment hoteler. [...]
La asignatura de Dirección y gestión de cocina I pretende establecer los parámetros para que los alumnos de segundo curso del Grado en Dirección Hotelera puedan gestionar el departamento de cocina de un establecimiento hotelero. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documentos
6.
8 p, 166.7 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio
En finalitzar l'assignatura l'alumne / a haurà de ser capaç de: 1. Conèixer el correcte ús de les eines i de la maquinària de cuina i vetllar pel manteniment de les mateixes. 2. Conèixer sistemes de neteja, desinfecció i ordre en una cuina seguint la normativa higiènic - sanitària. [...]
2018-19 (Grau en Direcció Hotelera)  
7.
11 p, 417.0 KB Direcció i Gestió de la Cuina I [103729] / Aranega Cayuela, Juan Claudio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Al finalitzar l'assignatura l'alumne/a haurà de/d' ser capaç de: 1. Portar a terme les funcions d'una partida de cuina amb eficàcia durant un servei, aplicant a cada producte la millor manipulació. [...]
2016-17 (Grau en Direcció Hotelera)  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.