Resultados globales: 10 registros encontrados en 0.03 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 10 registros
Materiales académicos Encontrados 10 registros  
1.
4 p, 1.4 MB Higiene dels aliments [21354] / Quinto Fernández, Emiliano (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1997-98
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
2.
4 p, 1.2 MB Higiene dels aliments [21354] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1995-96
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
3.
4 p, 1.3 MB Higiene dels aliments [21354] / Quinto Fernández, José ; Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rodríguez Jérez, José Juan ; Roig i Sagués, Artur Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1996-97
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
4.
8 p, 78.8 KB Higiene dels aliments [21354] / Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2007-08
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
5.
7 p, 115.1 KB Higiene dels aliments [21354] / Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2005-06
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
6.
9 p, 59.8 KB Higiene dels aliments [21354] / Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2004-05
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
7.
5 p, 41.4 KB Higiene dels aliments [21354] / Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2000-01
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
8.
4 p, 33.2 KB Higiene dels aliments [21354] / Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, Mª Manuela ; Rodríguez, José Juan ; Quinto, Emiliano ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1999-00
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
9.
11 p, 44.2 KB Higiene dels aliments [21354] / Mora Ventura, María Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Quinto, Emiliano ; Rodríguez, José Juan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
1998-99
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
10.
7 p, 150.9 KB Higiene dels aliments [21354] / Roig Sagués, Artur Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Hernández Herrero, María Manuela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2006-07
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.