Results overview: Found 1,013 records in 0.03 seconds.
Research literature, 178 records found
Course materials, 835 records found
Research literature 178 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
1 p, 967.1 KB Food waste / Peris i Salvans, Alba ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 2.8 MB Food and nutritions : feed creation for marine turtles / Pinós Brunell, Georgina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 505.9 KB The role of the diet in the prevention of alzheimer's disease / Teixdó, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 173.9 KB Study on the feasibility of the use of aromatic substances to reduce the sugar content of pastry products / Pujol Belmonte, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 595.3 KB Cultured meat. The meat of the future? / Royo Salvador, Patricia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 248.5 KB Genetically modified salmon / Roquer Befani, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 490.4 KB Study of surimi derivatives present in the european market / Parra Rodríguez, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 945.1 KB Food patents. The unknown necessity / Martínez Arissó, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 240.2 KB Phenolic Compounds of Wine / Mariscot, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 692.1 KB The nutraceuticals / Riera Ferrón, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Research literature : 178 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Course materials 835 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
6 p, 105.8 KB Bioquímica I [103266] / Bassols Teixidó, Anna Maria ; Gómez Trias, Néstor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Perez Valle, Jorge ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquests termes. [...]
Esta asignatura debe permitir al alumno entender que los procesos biológicos, especialmente aquellos relacionados con los a El alumno ha de entender las bases estructurales de estos procesos, así como las ba Asimismo, ha de entender las bases moleculares de la transmisión de la información Los objetivos formativos concretos son conocer y entender: - La estructura y función de proteínas, glúcidos, lípidos, nucleótidos y vitaminas. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
4 p, 92.5 KB Química I [103264] / Granados Toda, Albert ; Reyes Mateo, Kevin ; Gascó Catalán, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica en els fonaments de la química orgànica, tant des del punt de vista estructural com de reactivitat química. Els coneixements adquirits haurien de permetre, a l'alumne que superi l'assignatura, comprendre els conceptes de isomeria relatius als compostos orgànics, així com interpretar químicament la major part dels processos bioquímics que es veuran posteriorment a altres assignatures de la titulació. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica en los fundamentos de la química orgánica, tanto desde el punto de vista estructural como de reactividad química. Los conocimientos adquiridos deberían permitir, al alumno que supere la asignatura, comprender los conceptos de isomería relativos a los compuestos orgánicos, así como interpretar químicamente la mayor parte de los procesos bioquímicos que se verán posteriormente a otras asignaturas de la titulación. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
5 p, 92.3 KB Química II [103263] / Gené Torrabadella, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Química II en la titulació. Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que reforça els fonaments bàsics de química general que té l'estudiant, introdueix el concepte de procés analític i desenvolupa les principals tècniques d'anàlisi química, clàssiques i instrumentals. [...]
La asignatura Química II en la titulación. Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que refuerza los fundamentos básicos de química general que tiene el estudiante, introduce el concepto de proceso analítico y desarrolla las principales técnicas de análisis químico, clásicas e instrumentales. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
4.
6 p, 106.0 KB Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública [103262] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Torres, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Gestió de la Seguretat Alimentària i Salut Pública integra coneixements tant de anàlisi del risc de la Seguretat Alimentaria com de Salut Pública. Tot considerant que l'anàlisi del risc en què s'han de basar les polítiques de seguretat alimentària es basa en tres components: avaluació del risc, gestió del risc i comunicació del risc. [...]
La asignatura de Gestión de la Seguridad Alimentaria y Salud Pública integra conocimientos tanto del análisis del riesgo de la Seguridad Alimentaria como de la Salud Pública. Considerando que el análisis del riesgo, en que se deben basar las políticas de seguridad alimentaria, se basa en tres componentes: evaluación del riesgo, gestión del riesgo y comunicación del riesgo. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
5.
7 p, 112.3 KB Higiene i Sistemes d'Autocontrol [103261] / Hernández Herrero, María Manuela ; Roig Sagués, Artur Xavier ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Higiene i Sistemes d'Autocontrol és una assignatura integradora d'altres assignatures que pretén que l'alumne sigui capaç de desenvolupar un sistema que permeti a la indústria alimentària aplicar i gestionar d'una manera racional les mesures i condicions necessàries per controlar els perills i garantir l'aptitud d'un producte per al consum humà. [...]
La asignatura de Higiene y Sistemas de Autocontrol es una asignatura integradora de otras asignaturas que pretende que el alumno sea capaz de desarrollar un sistema que permita a la industria alimentaria aplicar y gestionar de una manera racional las medidas y condiciones necesarias para controlar los peligros y garantizar la aptitud de un producto para el consumo humano. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
6 p, 101.9 KB Producció d'Aliments Ecològics [103258] / Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Albanell Trullas, Elena ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Sala Pallarés, Roser ; Such Martí, Francesc Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. [...]
Asignatura optativa de 4º curso, que desarrolla las bases científicas y técnicas necesarias para conseguir una actividad agraria sostenible, respetuosa con el medio y que permita obtener productos alimenticios de acuerdo con los requerimientos de los consumidores y de la industria agroalimentaria actuales atendiendo el marco legal de la producción ecológica. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
6 p, 104.8 KB Toxicologia dels Aliments [103257] / Castells Caballé, Eva ; Galiano Pérez, Lucía ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els aliments contenen un gran nombre de compostos químics, naturals i sintètics, que poden representar un problema de seguretat alimentària. Algunes d'aquestes substàncies s'afegeixen als aliments de forma deliberada durant el seu processament, com per exemple els additius (colorants, conservants, etc. [...]
Los alimentos contienen un gran número de compuestos químicos, naturales y sintéticos, que pueden representar un problem La asignatura tiene como objetivo que los alumnos desarrollen las siguientes compete a) Conocimientos: demostrar que conoce los principales tipos de sustancias tóxicas p b) Habilidades: dominar técnicas analíticas que son habituales en los laboratorios de c) Actitudes: sensibilizarse en relación a la presencia de contaminantes en la cadena.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
8.
4 p, 93.6 KB Fonaments de Processos [103254] / Benaiges Massa, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Conèixer els fonaments bàsics que caracteritzen un procés industrial. Saber plantejar i resoldre balanços de matèria i energia (sense reacció química) per tal de saber dimensionar processos senzills de la industria alimentària.
Conocer los fundamentos básicos que caracterizan un proceso industrial. Saber plantear y resolver balances de materia y energía (sin reacción química) para saber dimensionar procesos sencillos de la industria alimentaria.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
9.
5 p, 93.6 KB Estadística [103240] / Kock, Joachim ; Nicolau Reig, Marcel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Contextualització: Es tracta d'una assignatura bàsica, de tipus instrumental, que introdueix en els estudis del grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments les eines probabilístiques i estadístiques bàsiques per tal d'analitzar dades provinents d'experiments, incidint en la seva correcta utilització i en la interpretació dels resultats. [...]
contextualización: Se trata de una asignatura básica, de tipo instrumental, que introduce en los estudios Objetivos formativos de la asignatura: se pretende que el alumno . . . 1) sea capaz de utilizar con fluidez el lenguaje propio de la probabilidad y de la estadí 2) aprenda a explorar con métodos descriptivos varios conjuntos de datos, resultantes 3) sea capaz de plantear el modelo probabilístico más adecuado en diferentes situaci 4) conozca y entienda el concepto de variable aleatoria, conozca los ejemplos clásico 5) aprenda a utilizar los métodos de la Inferencia Estadística (Intervalos de confianza 6) conozca herramientas informáticas (software adecuado) para el tratamiento estadís 7) desarrolle un espíritu crítico a la hora de enfrentarse con los problemas que deberá.

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
10.
5 p, 103.5 KB Legislació Alimentària [103236] / Serratosa Vilageliu, Jordi ; Amenós Álamo, Joan ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de Legislació Alimentaria és una assignatura transversal i fonamental que pretén que l'alumne sigui capaç de conèixer el marc legal per interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius de dret alimentari i les normes específiques que regulen tot el sector agroalimentari des de la producció primària fins el consumidor. [...]
La asignatura de Legislación Alimentaria es una asignatura transversal y fundamental que pretende conseguir que el alumno sea capaz de conocer el marco legal para interpretar, aplicar y desarrollar los principios normativos del derecho alimentario y las normas específicas que regulan el sector agroalimentario desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Course materials : 835 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.