Resultats globals: 6 registres trobats en 0.03 segons.
Materials acadèmics, 6 registres trobats
Materials acadèmics 6 registres trobats  
1.
4 p, 1.0 MB Microbiologia I [26599] / Llagostera Casas, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Moreno, J. A.. ; Cárdenas, M. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
1999-00
Graduat Superior en Biotecnologia [192]  
2.
5 p, 471.8 KB Microbiologia I [26599] / Llagostera Casas, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Moreno, J. A.. ; Jara Ramírez, Mónica ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2000-01
Graduat Superior en Biotecnologia [192]  
3.
4 p, 44.4 KB Microbiologia I [26599] / Llagostera Casas, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Bosch i Gallego, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Ferrer, M. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2002-03
Graduat Superior en Biotecnologia [192]  
4.
5 p, 42.2 KB Microbiologia I [26599] / Llagostera Casas, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Bosch i Gallego, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Ferrer, M. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
2001-02
Graduat Superior en Biotecnologia [192]  
5.
9 p, 100.5 KB Microbiologia I [26599] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Juny 2004-05
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
 Accés restringit a la UAB
6.
9 p, 153.4 KB Microbiologia I [26599] / Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
Febrer 2004-05
Llicenciat en Biotecnologia [529]  
 Accés restringit a la UAB

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.