1.
|
5 p, 109.7 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernandez Herrero, Maria Manuela ;
Rodriguez Jerez, Jose Juan ;
Roig Sagues, Artur Xavier ;
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
1 En aquesta matèria els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] 1 In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] 1 En esta materia los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2023-24 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
2.
|
5 p, 109.5 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernandez Herrero, María Manuela ;
Rodriguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2022-23 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
3.
|
5 p, 108.2 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2021-22 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
4.
|
5 p, 107.8 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2020-21 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
5.
|
5 p, 107.7 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2019-20 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
6.
|
5 p, 81.4 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2018-19 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
7.
|
5 p, 81.2 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Ferragut, Victoria ;
Hernández Herrero, María Manuela ;
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ;
Rodríguez Jerez, José Juan ;
Roig Sagués, Artur Xavier ;
Trujillo, Antonio-José ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2017-18 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
8.
|
5 p, 81.3 KB |
Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament [43035]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. [...] In this module students will learn the different key stages in the innovation process and design of a new product of animal origin. They will also know the most innovative processing technologies; its validation and they will study the parameters of the process that have the greatest impact on the characteristics of the final product. [...] En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. [...]
2016-17 Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364]
3 documents
|
|
9.
|
|
10.
|
|