Resultats globals: 5 registres trobats en 0.09 segons.
Materials acadèmics, 5 registres trobats
Materials acadèmics 5 registres trobats  
1.
5 p, 108.9 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripollés Àvila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumnat adquireixi coneixements i habilitats que permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumnado adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
5 p, 109.0 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripollés Àvila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumnat adquireixi coneixements i habilitats que permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumnado adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
5 p, 109.1 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripolles Avila, Carolina ; Cervantes Huaman, Brayan Roger Hector ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
In this course it is intended that the student acquire some knowledge and skills that allow him to: 1. Have a basic understanding of the chemical composition of food products. 2. Acquire some notions regarding the nutrition. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
4.
5 p, 108.8 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / González Rivas, Fabián ; Ripolles Avila, Carolina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
5 p, 108.4 KB Alimentació, Higiene i Seguretat Alimentària [103726] / Ripolles Avila, Carolina ; González Rivas, Fabián ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén que l'alumne adquireixi uns coneixements i habilitats que el permetin: 1. Tenir unes nocions bàsiques de la composició química dels aliments. 2. Adquirir nocions bàsiques de nutrició. [...]
En esta asignatura se pretende que el alumno adquiera unos conocimientos y habilidades que permitan: 1. Tener unas nociones básicas de la composición química de los alimentos. 2. Adquirir nociones básicas de nutrición. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.