Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
15 p, 3.9 MB Rhizosphere Acidification as the Main Trait Characterizing the Differential In Vitro Tolerance to Iron Chlorosis in Interspecific Pyrus Hybrids / Mora-Córdova, Claudia Paola (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Tolrà Pérez, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Padilla, Rosa (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Poschenrieder, Charlotte (Universitat Autònoma de Barcelona. Laboratori de Fisiologia Vegetal) ; Simard, Marie-Helene (Institut National de la Recherche Agronomique (França)) ; Asin, Luis 1962- (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Vilardell, Pere (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Bonany, Joan (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Claveria, Elisabet (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Dolcet-Sanjuan, Ramon (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Physiological responses of different interspecific Pyrus hybrids and an open pollinated Pyrus communis 'Williams' (Pcw) grown under in vitro culture conditions simulating lime induced chlorosis were studied. [...]
2022 - 10.3390/horticulturae8060551
Horticulturae, Vol. 8, Issue 6 (June 2022) , art. 551  
2.
29 p, 2.5 MB Life cycle assessment of multiyear peach production / Vinyes Guix, Elisabet (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Martínez Gasol, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Asin, Luis 1962- (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Alegre, Simó (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Muñoz Odina, Pere (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
Considering that peach is a significant fruit in the Mediterranean countries, and most publications on environmental impacts of fruit productions are based on one single productive year, this study attempts to perform an environmental analysis of peach production using Life Cycle Assessment, in order to provide new information on peaches, and also introduce a multiyear perspective analysis to identify the variability of the environmental impacts related to annual orchard yield and weather variations. [...]
2015 - 10.1016/j.jclepro.2015.05.041
Journal of cleaner production, Vol. 104 (October 2015) , p. 68-79
2 documentos

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
171 p, 3.9 MB Environmental assessment of Catalan fruit production focused on carbon and water footprint / Vinyes Guix, Elisabet (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Muñoz Odina, Pere, dir. ; Gasol, Carles M., dir. ; Asin, Luis, 1962-, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals
Durant l'última dècada, el sector agrícola ha passat de les pràctiques tradicionals a mètodes més intensius per tal d'augmentar la seva productivitat, com a resposta a la creixent demanda d'una població creixent. [...]
Durante la última década, el sector agrícola ha pasado de las prácticas tradicionales a métodos más intensivos con el fin de aumentar su productividad, como respuesta a la creciente demanda de una población creciente. [...]
During the last decade, the agricultural sector has changed from traditional practices to more intensive methods in order to increase their productivity, as a response to the growing demand of an increasing population. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  

Vea también: autores con nombres similares
1 Asin, Luis,
2 Asín, Luis
1 Asín, Luis,
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.