Resultats globals: 52 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 13 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 7 registres trobats
Publicacions periòdiques, 4 registres trobats
Llibres i col·leccions, 6 registres trobats
Documents de recerca, 17 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 5 registres trobats
Fons personals i institucionals, 17 registres trobats
Articles 13 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
13 p, 254.7 KB Factors associated with cumulative first-week mortality in broiler chicks / Yerpes Ron, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Llonch, Pol (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
First-week mortality is an important performance index as well as an important welfare indicator. The aim of the present study was to identify internal (individual-dependent) and external (management or environmental) factors that could influence the cumulative first-week mortality of broilers. [...]
2020 - 10.3390/ani10020310
Animals, Vol. 10 Núm. 2 (february 2020) , p. 310  
2.
10 p, 245.5 KB Soybean lecithin as an alternative energy source for grower and finisher broiler chickens : impact on performance, fatty acid digestibility, gut health, and abdominal fat saturation degree / Viñado, A. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
An experiment was performed to assess the inclusion of soybean lecithin (SL) in the replacement of soybean oil (SO), for grower and finisher broiler chicken diets (up to 15 d of life), and its effects on performance, fatty acid (FA) absorption, gut health, and saturation degree of the abdominal fat pad (AFP). [...]
2020 - 10.1016/j.psj.2020.06.050
Poultry Science, Vol. 99 (july 2020) , p. 5653-5662  
3.
9 p, 1.1 MB Effect of environmental conditions during transport on chick weight loss and mortality / Yerpes Ron, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Llonch, Pol (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study had 2 objectives: the first was to analyze the possible impact of transport on weight loss and mortality during transport, and first-week mortality. The second was to monitor the environmental condition (i. [...]
2020 - 10.1016/j.psj.2020.10.003
Poultry Science, Vol. 100 (october 2020) , p. 129-137  
4.
10 p, 349.7 KB The use of H-index to assess research priorities in poultry diseases / Bertran, Kateri (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Cortey, Martí (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Díaz, Ivan. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
Identifying which diseases represent a priority is crucial to optimize resources for diagnostics, control, and prevention. Here, the impact of 111 poultry pathogens belonging to Viruses (n = 31), Bacteria (n = 33), and Other (n = 47) was assessed using the H-index. [...]
2020 - 10.1016/j.psj.2020.09.017
Poultry Science, Vol. 99 (september 2020) , p. 6503-6512  
5.
19 p, 1.6 MB Soybean oil replacement by palm fatty acid distillate in broiler chicken diets : fat digestibility and lipid-class content along the intestinal tract / Jimenez-Moya, Beatriz (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tres, Alba (Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ; Soler Sanchis, María Dolores (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ; Sala Pallarés, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Palm fatty acid distillate (PFAD) is a by-product of palm oil (P) refining. Its use in chicken diets is a way to reduce the cost of feed and the environmental impact. Its low unsaturated:saturated fatty acid ratio (UFA:SFA) and its high free fatty acid (FFA) level could be partially counteracted by its blending with soybean oil (S). [...]
2021 - 10.3390/ani11041035
Animals, Vol. 11 Núm. 4 (2021) , p. 1035  
6.
12 p, 336.7 KB Effect of fibrous diet and vitamin C inclusion on uniformity, carcass traits, skeletal strength, and behavior of broiler breeder pullets / Asensio, X. (Aviagen) ; Abdelli, Nedra (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Piedrafita Arilla, Jesús (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Soler, M. D. (Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Producción y Sanidad Animal) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This experiment studied the effect of broiler breeder nutritional strategies on uniformity, carcass traits, tibia parameters, and behavior during rearing and prebreeder periods (up to 22 wk of age). One-day-old pullets (n = 384) were randomly assigned to 4 treatments arranged as a 2 × 2 factorial, with 2 fiber levels (control vs. [...]
2020 - 10.1016/j.psj.2020.01.015
Poultry Science, Vol. 99 (march 2020) , p. 2633-2644  
7.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 - 10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  
8.
7 p, 150.3 KB Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens / Schiavone, Achille ; Nery, Joana ; Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010 - 10.4141/CJAS09095
Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010)  
9.
7 p, 708.8 KB Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
1999
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35  
10.
10 p, 1013.0 KB Nutrición vitamínica en ponedoras / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castro Costa, Andreia
En esta revisión nos vamos a centrar en los datos relacionados con el efecto beneficioso de aportar niveles vitamínicos óptimos.
2002
Selecciones avícolas, Setiembre 2002  

Articles : 13 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos 7 registres trobats  
1.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  
2.
2 p, 268.3 KB Terminal restriction fragment length polimorphism (T-RFLP) : una herramienta útil para valorar la dinámica y la diversidad de la población microbiana en aves y cerdos / Gómez de Segura Ugalde, Arantza ; Castillo, M. ; Takahashi, S. E. ; Choque López, José Alfredo ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El ecosistema intestinal es un medio complejo y dinámico que puede verse afectado puntualmente por numerosos factores propios del individuo pero también por numerosos factores ambientales o externos (como puede ser la dieta). [...]
2007
Avances metodológicos en el estudio de la microbiología digestiva. Zaragoza, España, : 2007  
3.
1 p, 152.0 KB Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Jensen, S. K.
2002
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002  
4.
1 p, 166.8 KB Relationship between dietary PUFA level and apparent absorption of vitamin E in poultry / Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cortinas Hernández, Lucía ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2001
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Belgium, 2002  
5.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  
6.
1 p, 3.1 MB Effects of feeding recycled fatty materials on broiler chickens performance and carcass yield / Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mateus Medina, Eder Fredy ; Gómez de Segura Ugalde, Arantza ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The fatty materials generally used in the feed industry have very different origins and a variable composition. Some of them are waste or by-products from the food chain that generally contain noticeable amounts of detrimental substances.
2007
XVIII European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Praga, : 2007  
7.
11 p, 6.6 MB La migration du coq : de l'extrême orient à la Méditerranée / Garcia Petit, Lluís ; Associació Catalana de Bioarqueologia
2002
Seminaire de recherche du thème 15 Archéologie de l'Animal, 2002  

Publicacions periòdiques 4 registres trobats  
1.
36 p, 24.5 MB La Vida en el corral : revista mensual ilustrada : órgano oficial de la Asociación Avícola Aragonesa / Asociación Avícola Aragonesa
Zaragoza : Asociación Avícola Aragonesa, 1927-
25 documents
2.
12 p, 4.9 MB La avicultura práctica : boletín mensual ilustrado / Real Escuela de Avicultura ; Sociedad Nacional de Avicultores Españoles
Barcelona (Diputación, 301) : [s.n.], [1896-1919]
191 documents
3.
25 p, 8.4 MB Mundo avícola : revista mensual ilustrada de información y cultura avícola mundial / Castelló Carreras, Salvador, 1863-1950, 1863-1950 ; Real Escuela de Avicultura ; Escuela Oficial y Superior de Avicultura (Arenys de Mar, Catalunya)
Arenys de Mar : Real Escuela Oficial de Avicultura, 1922-1936
167 documents
4.
Selecciones avícolas / Real Escuela de Avicultura ; Real Escuela Oficial y Superior de Avicultura
Arenys de Mar : José A. Castelló Llobet, 1959-
216 documents

Llibres i col·leccions 6 registres trobats  
1.
32 p, 4.2 MB Granja Mas Badó : La Ametlla del Vallés (Provincia de Barcelona) : establecimiento de avicultura moderno / Vargas Orozco, A. de ; Mellado, F. il.
Sabadell Imp. Carlos Sabadell, [1935]  
2.
22 p, 7.8 MB Avicultura : curso completo de gallinocultura e industrias anexas ; 3a ed., notablemente reformada, modernizada y aum. hasta cinco vol. / Castelló Carreras, Salvador, 1863-1950, 1863-1950.
Arenys de Mar : Granja Paraíso, 1916-1917 (Biblioteca del avicultor)

Conté: 1. Zootecnia especial de las aves domésticas -- 2. Construcciones y material avícola.

14 documents
3.
283 p, 104.8 MB Compendio de avicultura : resumen de los cursos de avicultura ; 2a ed. / Castelló Carreras, Salvador, 1863-1950, 1863-1950
Santiago de Chile : Imprenta Universitaria, 1914  
4.
13 p, 9.8 MB Vers una nova economia rural / Catalunya. Direcció General d'Agricultura
[Barcelona] : Direcció General d'Agricultura, [1936]  
5.
19 p, 12.8 MB Pla de desenrotllament de la producció avícola de Catalunya : 1936-1940 / Catalunya. Direcció General d'Agricultura
[Barcelona : Direcció General d'Agricultura, 1937]  
6.
31 p, 19.7 MB L'Alimentació de l'aviram en temps de guerra / Catalunya. Oficina de l'Ou
Barcelona : Direcció General d'Agricultura, 1937  

Documents de recerca 17 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 440.8 KB Exploring the potential of black soldier fly larvae oil as a sustainable ingredient in broiler feed / Kamp, Moritz ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2023
Grau en Veterinària [955]  
2.
24 p, 372.4 KB Study of poultry livers as a source of Campylobacter / Szumilas, Joanna ; Cerdà-Cuéllar, Marta, dir. ; Martín Castillo, Margarita, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastroenteritis in the world. The largest contributor of human Campylobacter infection in developed countries is considered poultry and poultry products. [...]
2020
Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]  
3.
163 p, 1.7 MB Effect of management and nutritional strategies on skeletal development and behavior of broiler breeders / Asensio Dávila, Xavier ; Barroeta, Ana Cristina, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El bon maneig de les reproductores pesades durant les fases de recria i posta és essencial per obtenir produccions correctes, que finalment s̀han de traduir en un nombre de pollets per au allotjada que correspongui amb el potencial genètic de les aus. [...]
El buen manejo de las reproductoras pesadas durante las fases de recría y prepuesta es esencial para obtener producciones correctas, que finalmente se tienen que traducir en un número de pollitos por ave alojada que se corresponda con el potencial genético de las aves. [...]
Good management of broiler breeders during the rearing and pre-breeder phases is essential to obtain correct production, which results in a number of chicks per hen housed according to the genetic potential of the birds. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
4.
178 p, 1.5 MB Use of soybean lecithin in broiler chicken diets / Viñado Martínez, Alberto ; Barroeta, Ana Cristina, dir. ; Castillejos, Lorena, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La adición de grasas es una práctica habitual en la fabricación de piensos para avicultura, ya que son fuente de energía y ácidos grasos esenciales. La disponibilidad de ingredientes con alto contenido energético se puede ver reducida a causa del aumento de población mundial y la utilización de aceites vegetales para la producción de biodiesel. [...]
Fat addition is a common practice in feed manufacturing in order to increase the energetic density of diets and provide essential nutrients to livestock animals. The availability of conventional energetic ingredients for broiler chicken diets may be compromised by a constant growing world-wide population and the current tendency to use vegetable oils for biodiesel production. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2019.  
5.
42 p, 1.5 MB Study of alternative strategies to antimicrobial use in poultry farming : the role of the intestinal microbiota / Vivas Rubio, Clara Juana
Nowadays, antibiotic resistance is one of the main public health problems. Finding alternative strategies to the use of antibiotics in veterinary medicine is one of the great challenges. In poultry production (and in other food animals) some of these possible alternatives would be: a) to take advantage of bacterial cell to cell communication (quorum sensing) and the disruption of that communication (quorum quenching) to control the proliferation pathogens; b) the use of additives in animal feed which modulate the intestinal microbiota, promoting bacterial populations with antibacterial activity. [...]
2019  
6.
1 p, 378.1 KB Incorporation of short chain and medium chain fatty acids in the broiler feeding / Lizandra Orero, Enrique ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Veterinària [955]  
7.
191 p, 2.1 MB Campylobacter spp. en granjas de pollos de engorde : diversidad genética, resistencia antimicrobiana y factores de virulencia / Cantero Portillo, Juan Guillermo ; Cerdà-Cuéllar, Marta, dir. ; Ramis Salva, Antonio José, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals
La campilobacteriosis es la zoonosis de transmisión alimentaria más comúnmente reportada en la Unión Europea (UE) desde 2005. La principal fuente de infección es el consumo o manipulación de carne de pollo contaminada con Campylobacter (principalmente C. [...]
Campylobacteriosis is the most commonly reported food-borne zoonosis in the European Union (EU) since 2005. The main source of infection is the consumption of chicken meat contaminated with Campylobacter (mainly C. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017.  
8.
1 p, 9.3 MB Study of the presence of Campylobacter, Escherichia coli and Salmonella in fresh retail chicken / Saladrigas Garcia, Mireia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Grau en Veterinària [955]  
9.
218 p, 3.5 MB Caracterización de las gallinas indígenas de Mozambique / Matola Mabunda, Matilde Francisco ; Francesch Vidal, Amadeu, dir. ; Izquierdo Tugas, Ma. Dolors, (Maria Dolors) dir. ; Jordana i Vidal, Jordi, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La presente tesis se centra en el estudio de las gallinas indígenas de Mozambique y consta de tres trabajos que caracterizan: (l) las formas de crianza en el sector rural, (2) la morfológica de las aves y (3) la producción y reproducción, calidad de la carne y de los huevos de estas aves y sus posibles mejoras mediante cruces. [...]
Barcelona (España) : Universitat Autònoma de Barcelona, noviembre de 2016  
10.
148 p, 3.4 MB Epidemiología de Campylobacter spp. en granjas de pollos de engorde : prevalencia, factores de riesgo y dinámica de infección / Urdaneta Vargas, Saulo Hely ; Cerdà-Cuéllar, Marta, dir. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Majó i Masferrer, Natàlia, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals
La campilobacteriosis es la zoonosis bacteriana más reportada en la Unión Europea (UE) desde hace una década. Causa pérdidas económicas significativas y problemas de salud pública en países desarrollados. [...]
Campylobacteriosis is the most frequently reported bacterial zoonosis in the European Union (EU) for a decade. It causes significant economic losses and is of public health concern in developed countries. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2016  

Documents de recerca : 17 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia 5 registres trobats  
1.
683x1024, 401.9 KB Terrissa per aviram i conills / Fàbregas i Comadran, Xavier
La arcilla es una materia prima ancestral, que se emplea para la elaboración de utensilios y cacharros domésticos y para animales de corral. Estos comederos tradicionales podían ser de barca (alargados, con puentes transversales) o circulares. [...]
Es presenten atuells d'alimentació i abeurament, per a galliners i conillars.

2022 (Memoria digital de la vida rural)
13 documents
2.
1024x683, 529.6 KB Olles pardaleres / Fàbregas i Comadran, Xavier
Els pardals són ocells vinculats als àmbits humanitzats, rurals o urbans. Tradicionalment han estat una carn de recurs, de forma similar als coloms, que era aprofitada quan els pollets eren plomats. [...]
Se presentan fotos de ollas pajareras tradicionales y de comederos y bebederos de barro y de madera, para aves y conejos. Agradecimientos: F. Kirchner, d'ORYX; J. M Massip. Agradecimientos: Frederic Cabanas, de la Casa Museu - Cal Gerrer (Fundació Cabanas), de Sant Cugat del Vallès.

2022 (Memoria digital de la vida rural)
30 documents
3.
1024x768, 361.3 KB Ferias avícolas de Catalunya / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las ferias avícolas anuales de Catalunya son: la Exposición Avícola Internacional Ciutat de Valls, la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, la Fira Avícola de la Raça Prat, del Prat de Llobregat, la Fira d'Aus de Camallera, la Fira d'Aus de Vallgorguina, el Mercat de Nadal-Fira de Capons i Aviram y la Mostra d'Aus de la Fira de Móra la Nova. [...]
Les fires avícoles anuals de Catalunya són: l'Exposició Avícola Internacional Ciutat de Valls, la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, la Fira Avícola de la Raça Prat del Prat de Llobregat, la Fira d'Aus de Camallera, la Fira d'Aus de Vallgorguina, el Mercat de Nadal-Fira de Capons i Aviram de Valls i la Mostra d'Aus de la Fira de Móra la Nova. [...]

2018 (Memoria digital de la vida rural)
39 documents
4.
29 p, 2.9 MB SANDACH. Subproductos animales no destinados al consumo humano / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los subproductos y residuos generados por los establecimientos del sector cárnico deben ser tratados adecuadamente por motivos medio ambientales y para ser valorizados económicamente. En la prevención de las EET, la gestión de los MER supone actualmente un coste añadido al proceso. [...]
Els subproductes i residus generats pels establiments del sector carni han de ser tractats adequadament per motius medioambientals i per a ser valoritzats econòmicament. En la prevenció de les EET, la gestió dels MER suposa actualment un cost afegir al procés. [...]

Barcelona 2012 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
5.
1136x852, 72.7 KB Mayorista de carnes : catálogo de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El catálogo de productos es la principal herramienta comercial para la venta. Las imágenes de los productos han de ofrecer una percepción clara de su calidad organoléptica y dar a entender su presentación comercial (S/H: sin hueso; Envasado: en bandeja, con film, A/V: al vacío). [...]
El catàleg de productes és la principal eina comercial per a la venta. Les imatges dels productes han d'oferir una percepció clara de la seva qualitat organolèptica i donar a entendre la seva presentació comercial (S/H: sense os; Envasat: en safata, amb film, A/V: al buit). [...]

2012 (Memoria cárnica digital)
60 documents

Fons personals i institucionals 17 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
683x1024, 401.9 KB Terrissa per aviram i conills / Fàbregas i Comadran, Xavier
La arcilla es una materia prima ancestral, que se emplea para la elaboración de utensilios y cacharros domésticos y para animales de corral. Estos comederos tradicionales podían ser de barca (alargados, con puentes transversales) o circulares. [...]
Es presenten atuells d'alimentació i abeurament, per a galliners i conillars.

2022 (Memoria digital de la vida rural)
13 documents
2.
1024x683, 529.6 KB Olles pardaleres / Fàbregas i Comadran, Xavier
Els pardals són ocells vinculats als àmbits humanitzats, rurals o urbans. Tradicionalment han estat una carn de recurs, de forma similar als coloms, que era aprofitada quan els pollets eren plomats. [...]
Se presentan fotos de ollas pajareras tradicionales y de comederos y bebederos de barro y de madera, para aves y conejos. Agradecimientos: F. Kirchner, d'ORYX; J. M Massip. Agradecimientos: Frederic Cabanas, de la Casa Museu - Cal Gerrer (Fundació Cabanas), de Sant Cugat del Vallès.

2022 (Memoria digital de la vida rural)
30 documents
3.
1024x768, 361.3 KB Ferias avícolas de Catalunya / Fàbregas i Comadran, Xavier
Las ferias avícolas anuales de Catalunya son: la Exposición Avícola Internacional Ciutat de Valls, la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, la Fira Avícola de la Raça Prat, del Prat de Llobregat, la Fira d'Aus de Camallera, la Fira d'Aus de Vallgorguina, el Mercat de Nadal-Fira de Capons i Aviram y la Mostra d'Aus de la Fira de Móra la Nova. [...]
Les fires avícoles anuals de Catalunya són: l'Exposició Avícola Internacional Ciutat de Valls, la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, la Fira Avícola de la Raça Prat del Prat de Llobregat, la Fira d'Aus de Camallera, la Fira d'Aus de Vallgorguina, el Mercat de Nadal-Fira de Capons i Aviram de Valls i la Mostra d'Aus de la Fira de Móra la Nova. [...]

2018 (Memoria digital de la vida rural)
39 documents
4.
1 p, 2.6 MB Poultry by-product meals commercialised in Spain may vary considerably in their protein value and fat quality / Solanas, E. ; Castrillo, Carlos ; Hervera Abad, Marta ; Pérez, E. ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Among the meat by-products, those coming from poultry arc usually considered as excellent sources of protein. However, different grades of rendered poultry products arc available and its composition and nutritional value can be quite variable depending on carcass, head, feet, viscera and even feather proportions in raw material, and on rendering process. [...]
2006
, 2006  
5.
2 p, 268.3 KB Terminal restriction fragment length polimorphism (T-RFLP) : una herramienta útil para valorar la dinámica y la diversidad de la población microbiana en aves y cerdos / Gómez de Segura Ugalde, Arantza ; Castillo, M. ; Takahashi, S. E. ; Choque López, José Alfredo ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El ecosistema intestinal es un medio complejo y dinámico que puede verse afectado puntualmente por numerosos factores propios del individuo pero también por numerosos factores ambientales o externos (como puede ser la dieta). [...]
2007
Avances metodológicos en el estudio de la microbiología digestiva. Zaragoza, España, : 2007  
6.
1 p, 152.0 KB Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Jensen, S. K.
2002
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002  
7.
1 p, 166.8 KB Relationship between dietary PUFA level and apparent absorption of vitamin E in poultry / Villaverde Haro, Cecilia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cortinas Hernández, Lucía ; Martín Orúe, Susana M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2001
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Belgium, 2002  
8.
1 p, 3.3 MB Total fatty acid quantification as an estimator of total body fat content in broilers fed unsaturated diets / Villaverde Haro, Cecilia ; Cortinas Hernández, Lucía ; Ortego Majem, Meritxell ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2003
XVI European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Saint Brieuc-Ploufragan, France, 16è : 2003  
9.
1 p, 3.1 MB Effects of feeding recycled fatty materials on broiler chickens performance and carcass yield / Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mateus Medina, Eder Fredy ; Gómez de Segura Ugalde, Arantza ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The fatty materials generally used in the feed industry have very different origins and a variable composition. Some of them are waste or by-products from the food chain that generally contain noticeable amounts of detrimental substances.
2007
XVIII European Symposium on the Quality of Poultry Meat. Praga, : 2007  
10.
8 p, 330.9 KB Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation / Cortinas Hernández, Lucía ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Villaverde Haro, Cecilia ; Galobart i Cots, Jaume ; Guardiola Ibarz, Francesc ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 - 10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science, Vol. 84 Núm. 1 (2005) , p. 48-55  

Fons personals i institucionals : 17 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.