Results overview: Found 12 records in 0.02 seconds.
Research literature, 1 records found
Course materials, 11 records found
Research literature 1 records found  
1.
370 p, 6.3 MB Estudi comparatiu de la imatge projectada per una destinació enoturística des d'una xarxa social : el cas del Penedès / Calaf Ferre, Roger ; Cànoves, Gemma, dir.
La capacitat i potencial de creació de la Imatge Turística d'una Destinació (TDI) divergeix significativament entre territoris, especialment entre aquelles destinacions urbanes i no urbanes. L'aglutinament poblacional en àrees urbanes redueix el contacte i relació amb zones no urbanes i, per tant, en limita la reproducció i difusió d'imatges pertanyents a aquest àmbit. [...]
La capacidad y potencial de creación de la Imagen Turística de un Destino (TDI) diverge significativamente entre territorios, especialmente entre aquellos destinos urbanos y no urbanas. El aglutinamiento poblacional en áreas urbanas reduce el contacto y relación con zonas no urbanas y, por lo tanto, limita la reproducción y difusión de imágenes pertenecientes a este ámbito. [...]
The production of Tourism Destination Image (TDI) -and its potential spread- differs greatly between territories, and especially so between urban and non-urban destinations. The concentration of population that defines urban areas lessens the mutual contact and kinship vis-à-vis their non-urban counterpart, thus limiting the exposure and circulation of images in this field of interest. [...]

2022  

Course materials 11 records found  1 - 10next  jump to record:
1.
4 p, 102.7 KB Instruments de Gestió Turística Patrimonial del Territori [44169] / Abril-Sellarés, María ; Calaf Ferre, Roger ; Romagosa Casals, Francesc ; Dot Jutglà, Esteve ; Blanco Romero, Maria Asuncion ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
L'objectiu d'aquest mòdul és aprofundir en el marc conceptual que relaciona el turisme, el patrimoni i el territori, on aquesta relació es desenvolupa per poder adquirir destreses necessàries per a la seva correcta gestió. [...]
The aim of this module is to deepen the conceptual framework that relates tourism, heritage and territory, where this relationship develops in order to acquire the necessary skills for its proper management. [...]
El objetivo de este módulo es profundizar en el marco conceptual que relaciona el turismo, el patrimonio y el territorio, donde dicha relación se desarrolla para poder adquirir destrezas necesarias para su correcta gestión. [...]

2023-24
Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural [1426]
3 documents
2.
7 p, 109.6 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
5 p, 105.0 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
This course aims to provide an in-depth reflection on gastronomy and oenology and the importance they currently have in the tourism sector. The objectives of this module are to gain a working knowledge both of the gastronomic and oenological activity in Spain and the main techniques employed to boost gastronomic and oenological culture as a tourist attraction.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
4.
6 p, 108.0 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
5.
4 p, 103.6 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
This course aims to provide an in-depth reflection on gastronomy and oenology and the importance they currently have in the tourism sector. The objectives of this module are to gain a working knowledge both of the gastronomic and oenological activity in Spain and the main techniques employed to boost gastronomic and oenological culture as a tourist attraction.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2022-23
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
6.
6 p, 106.7 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
At the end of the course the student / a will / to: 1. Know the general aspects of winemaking and culinary 2. Know the link between gastronomy, wine and culture. 3. Know the main gastronomic promotion policies 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
7.
4 p, 103.3 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
This course aims to provide an in-depth reflection on gastronomy and oenology and the importance they currently have in the tourism sector. The objectives of this module are to gain a working knowledge both of the gastronomic and oenological activity in Spain and the main techniques employed to boost gastronomic and oenological culture as a tourist attraction.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2021-22
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
8.
4 p, 102.7 KB Gastronomia i enologia [101188] / Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquesta assignatura es pretén aportar una reflexió en profunditat sobre la gastronomia i l'enologia i la importància que té actualment en el sector turístic. Els objectius de l'assignatura estan basats a aconseguir els coneixements gastronòmics i enològics existents al nostre país, així com les principals tècniques per dinamitzar la cultura gastronòmica i enològica com a atractiu turístic.
Con esta asignatura se pretende aportar una reflexión en profundidad sobre la gastronomía y la enología y la importancia que tiene actualmente en el sector turístico. Los objetivos de la asignatura están basados en lograr los conocimientos gastronómicos y enológicos existentes a nuestro país, así como las principales técnicas para dinamizar la cultura gastronómica y enológica como atractivo turístico.

2020-21
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
9.
6 p, 106.5 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2020-21
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
10.
6 p, 106.2 KB Gastronomia i Enologia [103779] / García Victorino, José Luis ; Calaf Ferre, Roger ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Conèixer els aspectes enològics i gastronòmics generals 2. Conèixer la vinculació entre gastronomía, enologia i cultura. 3. Conèixer les principals polítiques de promoció gastronòmica 4. [...]
Al final del curso el alumno/a deberá de: 1. Conocer los aspectos enológicos y gastronómicos generales 2. Conocer la vinculación entre gastronomía, enología y cultural 3. Conocer las principales políticas de promoción gastronómica 4. [...]

2019-20
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Course materials : 11 records found   1 - 10next  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.