Resultados globales: 1,018 registros encontrados en 0.06 segundos.
Documentos de investigación, Encontrados 166 registros
Materiales académicos, Encontrados 852 registros
Documentos de investigación Encontrados 166 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
1 p, 967.1 KB Food waste / Peris i Salvans, Alba ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
1 p, 2.8 MB Food and nutritions : feed creation for marine turtles / Pinós Brunell, Georgina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
1 p, 505.9 KB The role of the diet in the prevention of alzheimer's disease / Teixdó, Carla ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2018
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
1 p, 173.9 KB Study on the feasibility of the use of aromatic substances to reduce the sugar content of pastry products / Pujol Belmonte, Ricard ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
1 p, 595.3 KB Cultured meat. The meat of the future? / Royo Salvador, Patricia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
1 p, 248.5 KB Genetically modified salmon / Roquer Befani, Pau ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
1 p, 490.4 KB Study of surimi derivatives present in the european market / Parra Rodríguez, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
1 p, 945.1 KB Food patents. The unknown necessity / Martínez Arissó, Núria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
1 p, 240.2 KB Phenolic Compounds of Wine / Mariscot, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
1 p, 692.1 KB The nutraceuticals / Riera Ferrón, Laura ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2017
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Documentos de investigación : Encontrados 166 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
Materiales académicos Encontrados 852 registros  1 - 10siguientefinal  ir al registro:
1.
6 p, 129.8 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
2.
5 p, 123.3 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Castellà Espuny, Joaquín ; Castella Gómez, Gemma ; Ferrer Bermejo, David ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
3.
6 p, 129.3 KB Bioquímica II [103265] / Ariño Carmona, Joaquín ; Santolaria Bello, Carlos ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumne entendre que els processos biològics, especialment aquells relacionats amb els aliments i el metabolisme, tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. [...]
Esta asignatura debe permitir al estudiante comprender que los procesos biológicos, especialmente los relacionados con los alimentos y el metabolismo, tienen una base química y pueden explicarse en estos términos. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
4.
5 p, 122.1 KB Micologia dels Aliments [103260] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Bragulat Arara, Maria Rosa ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura optativa en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran conèixer la importància dels fongs en els aliments, quines són les condicions que influeixen en el seu desenvolupament, quins són els principals llevats i fongs miceliars associats als aliments i quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar e identificar aquests organismes. [...]
Se trata de una asignatura optativa en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos y prácticos que le permitirán conocer la importancia de los hongos en los alimentos, las condiciones que influyen en su desarrollo, las principales levaduras y hongos miceliares asociados a los alimentos, así como las técnicas y métodos básicos para estudiar e identificar estos organismos. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
5.
5 p, 123.0 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat Arara, Maria Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castella Gómez, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso con carácter obligatorio en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CTA) y de quinto curso con carácter optativo en el grado de Veterinaria (VET). [...]

2019-20
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
6.
5 p, 121.9 KB Desenvolupament i Innovació [103256] / Guamis López, Buenaventura ; Ferragut Pérez, Victoria ; Izard Granados, Gabriel ; Salla Tranche, Xavier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Per cursar correctament l'assignatura és necessari tenir una idea clara dels conceptes explicats en les assignatures anteriors. Concretament per estudiar les metodologies del desenvolupament de nous productes és molt important el coneixement previ dels processos de la indústria alimentària, el coneixement de les matèries primeres i additius, de la nutrició humana, així com les normatives vigents en cada moment. [...]
Para estudiar con éxito el curso, es necesario tener una idea clara de los conceptos explicados en las asignaturas anteriores. Específicamente, estudiar las metodologías de desarrollo de nuevos productos es muy importante el conocimiento previo de los procesos de la industria alimentaria, el conocimiento de las materias primas y aditivos, de la nutrición humana, así como las normas En vigor en un momento dado. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
7.
7 p, 127.2 KB Producció de Primeres Matèries [103255] / Plaixats Boixadera, Josepa ; Albanell Trullas, Elena ; Sala Pallarés, Roser ; Izquierdo Tugas, Maria Dolors ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
8.
7 p, 123.7 KB Fisiologia Humana [103252] / Jiménez Farrerons, Marcel ; Fernández Gimeno, Ester ; Vergara Esteras, Patri ; Martín Ibáñez, Maite ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L' assignatura Fisiologia Humana és una assignatura de formació bàsica que es cursa durant el primer semestre del segon any del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments. El principal objectiu és que l'estudiant adquireixi els coneixements fonamentals de les funcions orgàniques i de com es regulen. [...]
La asignatura Fisiología Humana es una asignatura de formación básica que se cursa durante el primer semestre del segundo año del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos. El principal objetivo es que el estudiante adquiera los conocimientos fundamentales de las funciones orgánicas y de cómo se regulan. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
9.
7 p, 127.3 KB Biologia Animal, Vegetal i Cel·lular [103251] / Genescà Garrigosa, Anna ; Plaixats Boixadera, Josepa ; Bartolomé Filella, Jordi ; Muñoz Muñoz, Francesc ; Constenla Matalobos, Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants en els fonaments de la Biologia Cel·lular, la Biologia Vegetal i la Biologia Animal. Les lliçons pràctiques de totes tres parts de l'assignatura s'impartiran dins l'assignatura Experimentació al Laboratori. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes en los fundamentos de la Biología Celular, la Biología Vegetal y la Biología Animal. Las sesiones prácticas de las tres partes de la asignatura se impartirán dentro de la asignatura Experimentación en el Laboratorio. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos
10.
4 p, 118.3 KB Física [103250] / Alvarez Calafell, F. Xavier ; Campos Moreno, Daniel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'objectiu principal de l'assignatura és explicar clarament que la física és un instrument útil per a l'anàlisi aprofundida de diversos problemes relacionats amb la Ciència i Tecnologia dels aliments. [...]
El objetivo principal de la asignatura es explicar claramente que la física es un instrumento útil para el análisis profundo de diversos problemas relacionados con la Ciencia y Tecnología de los alimentos. [...]

2019-20
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
2 documentos

Materiales académicos : Encontrados 852 registros   1 - 10siguientefinal  ir al registro:
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.