Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.01 segundos.
Artículos, Encontrados 1 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 1 registros  
1.
13 p, 933.8 KB Specific LED-based red light photo-stimulation procedures improve overall sperm function and reproductive performance of boar ejaculates. / Yeste, Marc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Codony, Francesc (GenIUL) ; Estrada, Efrén (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Lleonart, Miquel (GenIUL) ; Balasch, Sam (Servicios Genéticos Porcinos, S.L) ; Peña, Alejandro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals) ; Bonet, Sergi (Universitat de Girona. Biotechnology of Animal and Human Reproduction (TechnoSperm)) ; Rodríguez-Gil, Joan E. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals)
The present study evaluated the effects of exposing liquid-stored boar semen to different red light LED regimens on sperm quality and reproductive performance. Of all of the tested photo-stimulation procedures, the best pattern consisted of 10min light, 10min rest and 10min of further light (10-10-10 pattern). [...]
2016 - 10.1038/srep22569
Scientific reports, Vol. 6 (March 2016) , art. 22569  

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
27 p, 209.3 KB Microbial dynamics in drinking water biofilms / Codony Iglesias, Francesc ; Mas Gordi, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia) ; Morató, Jordi, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia
El agua de consumo subministrada a través de las redes de distribución deviene alterada durante su circulación en el mismo debido a la actividad microbiana. Estos cambios en la calidad a menudo afectan al sabor, color y al olor. [...]
The water supply released into the distribution system is altered during its passage through the system due to a large extent to microbial activity. These quality changes most often result in complaints about taste, odour, and colour. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.