Resultats globals: 58 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 7 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Documents de recerca, 19 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 31 registres trobats
Fons personals i institucionals, 33 registres trobats
Articles 7 registres trobats  
1.
26 p, 2.0 MB La objetualidad de lo comestible : acciones y enseres en el espacio doméstico del habitar japonés / Vasileva, Nadia (Universidad Politécnica de Madrid)
El presente artículo forma parte de la labor investigadora de la autora en su tesis doctoral sobre objetualidad en el espacio doméstico japonés durante el periodo de modernización y su trascendencia en el diseño contemporáneo. [...]
El present article forma part de la tasca investigadora de l'autora en la seva tesi doctoral sobre objectualitat en l'espai domèstic japonès durant el període de modernització i la seva transcendència en el disseny contemporani. [...]
This article forms part of the PhD research of the author on objecthood in Japanese domestic space during the period of modernization and its influence on contemporary design. The study is based on the hypothesis that the evolution of Japanese design is inscribed in a specific line of thought that takes shape during this period due to the need to affirm the own self as opposed to the other. [...]

2017 - 10.5565/rev/locus.306
Locus amoenus, Núm. 15 (2017) , p. 279-303 (Articles)  
2.
7 p, 575.7 KB Els contextos quotidians i els Estudis de Cas com a espai didàctic per a l'ensenyament de les Ciències basat en Projectes / Marchán Carvajal, Iván (Institut de Cornellà (Cornellà de Llobregat, Catalunya)) ; Palou, Laia (Institut Salas i Xandri (Sant Quirze del Vallès, Catalunya)) ; Royo, Pere (Institut-Escola Les Vinyes (Castellbisbal, Catalunya)) ; Domènech Casal, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
L'Aprenentatge Basat en Projectes suposa una oportunitat per a l'ensenyament de les ciències, perquè inclou el paper del Context en l'aprenentatge, i la necessitat d'un aprenentatge actiu basat en la resolució de conflictes. [...]
Project-Based Learning is an opportunity for Science Education, as it includes in learning activities a main role for the Context, and the need to solve conflicts through active learning activities. We propose several experiences based on diverse methodological frames (Case Studies, Inquiry, Socio-Scientific Issues) on chemical reactions, solutions, mitosis, plate tectonics, kinematics and dynamics) and we discuss its applications to Science Education.

2017 - 10.5565/rev/ciencies.8
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 33 (2017) , p. 8-14 (Monogràfic sobre Aprenentatge Basat en Projectes en àmbits STEM)  
3.
18 p, 155.2 KB La "cuina compromesa" : estudio de caso exploratorio sobre la viabilidad de prácticas alternativas de restauración en la nueva ruralidad catalana / López-Moreno, Ignacio (Universidad Autónoma Metropolitana (Mèxic). Departamento de Procesos Sociales) ; Monllor i Rico, Neus (Arrels a Taula) ; Guillamon, Jaume (Associació Aladula) ; Guirado González, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) ; Medina, F. Xavier (Universitat Oberta de Catalunya)
El nuevo paradigma agrosocial y la nueva ruralidad europea son objeto de múltiples investigaciones y discusiones académicas. El presente trabajo contribuye a ellas a través de un estudio de caso de plausibilidad que tuvo dos objetivos: a) construir una realidad empírica que nos permitiera comprobar la plausibilidad de lo descrito en las teorías de la nueva ruralidad, y b) definir los puntos fuertes y débiles de la misma a través de la socialización de la experiencia con los actores principales de las redes construidas en la primera fase. [...]
El nou paradigma agrosocial i la nova ruralitat europea són objecte de múltiples investigacions i discussions acadèmiques. Aquest treball hi contribueix mitjançant un estudi de cas de plausibilitat que va tenir dos objectius: a) construir una realitat empírica que ens permetés comprovar la plausibilitat del que s'ha descrit a les teories de la nova ruralitat, i b) definir els seus punts forts i febles mitjançant la socialització de l'experiència amb els actors principals de les xarxes construïdes a la primera fase. [...]
Le nouveau paradigme agrosocial et la nouvelle ruralité européenne font l'objet de multiples enquêtes et discussions académiques. Ce travail contribue à étudier ces aspects à partir d'une étude de cas de plausibilité qui a pour but deux objectifs: (a) la construction d'une réalité empirique qui nous permettrait de vérifier la plausibilité de ce qui est décrit dans les théories de la nouvelle ruralité, et (b) définir les forces et les faiblesses de cette réalité par le biais de la socialisation de l'expérience avec des acteurs majeurs dans les réseaux construits dans les premiers temps de la recherche. [...]
The new agrosocial paradigm and the new European rurality are subject to much research and academic discussion. This paper aim to make a contribution with a case study on their empirical viability by: (a) designing and implementing an empirical situation based on theoretical assumptions, and (b) defining the strengths and weaknesses of this initiative by matching the findings with the key actors involved in the project. [...]

2016 - 10.5565/rev/dag.377
Documents d'anàlisi geogràfica, Vol. 62 Núm. 3 (setembre-desembre 2016) , p. 595-612 (Articles)  
4.
12 p, 162.9 KB Búsqueda espiritual y laboratorio de refugio en "La culpa es de los Tlaxcaltecas" de Elena Garro / García, Mara L. (Brigham Young University)
La cocina, considerada como un espacio para la mujer y la preparación de los alimentos, recobra importancia en la cuentística de Elena Garro. Este lugar, además de ser el cuarto para la producción de los alimentos, se constituye como una zona de refugio donde se transmiten los secretos de las mujeres y la historia nacional. [...]
Debra Castillo notes that the kitchen is the place where women share their secrets. In the story of Elena Garro, "La culpa es de los tlaxcaltecas" from his book La semana de colores (1964), the kitchen, besides being the fourth for nutrition, stands as a land of refuge, where transmitting the secrets of women and national history. [...]

2012 - 10.5565/rev/mitologias.17
Mitologías hoy, Núm. 5 (2012) , p. 76-87  
5.
4 p, 1.2 MB Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval / Fàbregas i Comadran, Xavier
La cocina catalana medieval se define como cristiana, occidental y mediterránea. Se encuentra recogida en el Libre de Sent Soví del siglo XIV y en el Libre del coch de Mestre Robert (de Nola), del siglo XV-XVI. [...]
2000 (Memòria gastronòmica digital)
Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria. Bellaterra (Barcelona), 5enes : 2000  
6.
17 p, 215.9 KB Usos i costums de bon pagès al galliner i a la cuina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Aquest treball és la recerca de bibliografia comarcal actual sobre el galliner, els seus productes i la seva cuina, a fi de poder descriure el seu maneig tradicional i la gastronomia del pollastre.
2010 (Memoria digital de la vida rural)
Quaderns de la Selva, Núm. 22 (2010) , p. 209-225  
7.
4 p, 169.7 KB Disseny d'una seqüència didàctica d'activitats de química per 1r d'ESO contextualitzada en la cuina amb metodologia CLIL: Chemistry in the Kitchen / Payà Vayà, Lorena
Es presenta la seqüència didàctica d'activitats elaborada durant una llicència de tipus C en el curs 2007-2008. Aquesta seqüència correspon a la part de química del currículum de la matèria de ciències de la naturalesa de 1r d'ESO amb el títol, Chemistry in the Kitchen. [...]
2010 - 10.5565/rev/ciencies.159
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 16 (juny 2010) , p. 21-24  

Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
3 p, 1.7 MB Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta el documento y el resumen, de la comunicación Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de las V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organizadas por la FV-UAB/COVB, en Barcelona.
Es presenta el document i el resum, de la comunicació Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de les V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organitzades per la FV-UAB/COVB, a Barcelona.

2021 (Memòria gastronòmica digital)
Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria, 5enes : 2000
2 documents

Documents de recerca 19 registres trobats  1 - 10següent  anar al registre:
1.
1 p, 444.7 KB Modernisation of traditional foods / Nadal Pibernat, Elisenda ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2024
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
32 p, 1.3 MB La Intergeneracional : la cuina i menjador solidari / Carrasco Cano, Rubén ; Griera Llonch, Eudald, dir. ; Garcia Hernández, Rosa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia Aplicada) ; Ibars Garcia, Xavier, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa
El treball que es presenta a continuació, titulat La Intergeneracional: La cuina i menjador solidari proposa la creació d'un espai d'acompanyament intergeneracional entorn a la cuina i al menjar al barri de Can Gibert del Pla. [...]
El trabajo que se presenta a continuación, titulado La Intergeneracional: La cocina y comedor solidario, propone la creación de un espacio de acompañamiento intergeneracional alrededor de la cocina y la comida, en el barrio de Can Gibert del Pla. [...]
The work presented below, entitled The Intergenerational: The solidary kitchen and dinner, proposes the creation of a space for intergenerational accompaniment around the kitchen and food. The problem of unwanted isolation and social exclusion of elderly people together with the risk of vulnerability of young people are two of the problems detected by the association of neighbors of Can Gibert del Pla.

2023
Postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social [3780]  
3.
1 p, 2.5 MB Food training from a scientific perspective at gregal's soup kitchen / Valdepeñas Pujol, Marina ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2022
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
93 p, 5.5 MB La comunicación externa del Grupo XO : la creatividad y la exigencia de la alta cocina / Antón Álvarez, Sonia ; Enrique, Ana Mª, (Ana María), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
El present treball pretén conèixer les estratègies de comunicació externa utilitzades pel Grup XO, liderat pel xef Dabiz Muñoz, així com les eines de comunicació emprades. A més, determinar la importància de l'estratègia per tal de portar l'alta cuina a tots els públics.
El presente trabajo pretende conocer las estrategias de comunicación externa utilizadas por el Grupo XO, liderado por el chef Dabiz Muñoz, así como las herramientas de comunicación empleadas. Además, determinar la importancia de la estrategia para llevar el alta cocina a todos los públicos.
This work aims to know the external communication strategies used by the XO Group, led by chef Dabiz Muñoz, as well as the communication tools used. In addition, it determines the importance of the strategy in order to bring high cooking to all audiences.

2022
Grau en Periodisme [1432]  
5.
200 p, 3.8 MB Evaluación de la inocuidad microbiológica del lomo de salmón (Salmo salar) tras la aplicación del tratamiento de cocción al vacío a temperaturas moderadas / Rivera Sánchez, Sasha Mir ; Vila Brugalla, Montserrat, dir. ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir.
El terme sous vide s'aplica a una tècnica culinària que es basa en una cocció en condicions controlades de temps i temperatura d'aliments crus o parcialment cuits, envasats al buit. Aquesta tècnica permet obtenir productes d'elevada qualitat, especialment si s'apliquen tractaments tèrmic suaus durant un període de temps més o menys llarg, que varia en funció de l'aliment a coure. [...]
El término sous vide es una técnica de cocción donde un alimento crudo o parcialmente cocido se cocina en condiciones de vacío bajo un control de tiempo y temperatura que permite obtener un producto de alta calidad, especialmente si se aplican tratamientos térmicos suaves durante un periodo de tiempo más o menos prolongado, que varía en función del alimento a cocinar. [...]
Sous Vide is a cooking technique where a raw or partially cooked food is cooked under vacuum conditions while controlling time and temperature to obtain consistent results and a high-quality product, particularly when mild heat treatments are applied during a prolonged period that varies according to the type of food. [...]

2021  
6.
1 p, 801.4 KB Nutritional analysis of current human diet : comparison between western, Mediterranean, vegetarian and vegan diets / Comellas Creus, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2021
Grau en Veterinària [955]  
7.
89 p, 1.1 MB Recetas de puesto de mercado: Cocina marinera catalana. Las recetas de Llorenç Pujol Coronado / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Pujol Coronado, Llorenç
Se presentan 76 recetas de puesto de mercado: la Cocina marinera catalana de Llorenç Pujol Coronado. Agradecimientos: Marta Pujol García.
Es presenten 76 receptes de parada de mercat: la Cuina marinera catalana de Llorenç Pujol Coronado. Agraïments: Marta Pujol García.

2021 (Memòria gastronòmica digital)  
8.
19 p, 3.0 MB Recetarios de parada de mercado: Cocina catalana tradicional. Josefina Martí Poch / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan recetas de puesto de mercado de Cocina catalana tradicional, de Josefina Martí Poch. Agradecimientos: a mi suegra Josefina.
Es presenten receptes de parada de mercat de Cuina catalana tradicional, de Josefina Martí Poch. Agraïments: a la meva sogra Josefina.

2021 (Memòria gastronòmica digital)  
9.
4 p, 258.1 KB Recetarios de Núria Comadran Monsó: recetas de cocina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan más de 500 recetas, de los recetarios (1960-2010) de Núria Comadran Monsó.
Es presenten més de 500 receptes, dels receptaris (1960-2010) de Núria Comadran Monsó.

2021 (Memòria gastronòmica digital)
13 documents
10.
115 p, 3.7 MB Plan de comunicación para promocionar los cursos de la nueva escuela de cocina vegetariana The Island Pantry / Manolache, Ioana Camelia ; Lopes Da Silva, Elaine Aparecida, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
The Island Pantry és una nova escola de cuina vegetariana a l'illa d'Eivissa. Amb el TFG actual es planteja desenvolupar l'estratègia de comunicació i donar a conèixer-la, crear notorietat, informar sobre la seva oferta formativa i diferenciar-la de la competència.
The Island Pantry es una escuela nueva de cocina vegetariana en la isla de Ibiza. Con el TFG actual se plantea desarrollar la estrategia de comunicación y dar a conocerla, crear notoriedad, informar sobre su oferta formativa y diferenciarla de la competencia.
The Island Pantry is a new vegetarian cooking school on the island of Ibiza. This on going work develops the communication strategy and announce its creation, create awerness, inform about the training offer and differentiate it from the competence.

2020
Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]  

Documents de recerca : 19 registres trobats   1 - 10següent  anar al registre:
Documents gràfics i multimèdia 31 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
Setmana Saludable i Sostenible a la Biblioteca de Ciències Socials / Calderón Lamas, Cruz ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials
Exposició bibliogràfica sobre cuina saludable i turisme sostenible amb motiu de la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB.
2024
   
2.
Presentació a Barcelona del primer volum de la Història de la cuina catalana i occitana / Macip, Ferriol ; Zabala, Manèl ; Marqués, Vicent ; Associacion entara Difusion d'Occitània en Catalonha ; Betevé
Barcelona : Betevé, 2018 (Fons Macip - Zabala)  
3.
1024x462, 194.3 KB Guies de viatge a la Biblioteca de Ciències Socials / Miquel Sasplugas, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials
Exposició bibliogràfica estiuenca de la Biblioteca de Ciències Socials amb propostes de destinacions turístiques i activitats gastronòmiques i culturals.
2023 (Exposicions bibliogràfiques (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials))
8 documents
4.
1024x683, 480.6 KB Etnografía culinaria : menaje doméstico. I Electrodomésticos y combustibles / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
40 documents
5.
1024x683, 510.2 KB Etnografía culinaria : menaje doméstico. II Utensilios / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
97 documents
6.
1024x683, 572.7 KB Etnografía culinaria : menaje doméstico. III Utensilios y recipientes para cocinar / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
61 documents
7.
1024x683, 520.8 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. IV Vajilla / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
40 documents
8.
1024x683, 560.3 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. V Menaje / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
24 documents
9.
1024x683, 565.8 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. VI Cristalería / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
64 documents
10.
1024x683, 492.6 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. VII Cubertería / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
50 documents

Documents gràfics i multimèdia : 31 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Fons personals i institucionals 33 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
1024x683, 480.6 KB Etnografía culinaria : menaje doméstico. I Electrodomésticos y combustibles / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
40 documents
2.
1024x683, 510.2 KB Etnografía culinaria : menaje doméstico. II Utensilios / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
97 documents
3.
1024x683, 572.7 KB Etnografía culinaria : menaje doméstico. III Utensilios y recipientes para cocinar / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
61 documents
4.
1024x683, 520.8 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. IV Vajilla / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
40 documents
5.
1024x683, 560.3 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. V Menaje / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
24 documents
6.
1024x683, 565.8 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. VI Cristalería / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
64 documents
7.
1024x683, 492.6 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. VII Cubertería / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
50 documents
8.
1024x683, 512.7 KB Etnografía culinaria: menaje doméstico. VIII Para vinos y espumosos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, domésticos de cocina, pertenecientes a mi madre, Núria Comadran Monsó.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, domèstics de cuina, de la meva mare, Núria Comadran Monsó.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
22 documents
9.
0 p, 523.7 KB Utensilios y máquinas de cocina / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan fotos de utensilios (recipientes, vajilla, menaje, cristalería, cubertería,. . . ) y de máquinas, de cocina.
Es presenten fotos d'estris i de màquines, de cuina.

2022 (Memòria gastronòmica digital)
37 documents
10.
3 p, 1.7 MB Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta el documento y el resumen, de la comunicación Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de las V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organizadas por la FV-UAB/COVB, en Barcelona.
Es presenta el document i el resum, de la comunicació Las carnes en la literatura culinaria catalana medieval, de les V Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria (2000), organitzades per la FV-UAB/COVB, a Barcelona.

2021 (Memòria gastronòmica digital)
Jornadas Nacionales de Historia de la Veterinaria, 5enes : 2000
2 documents

Fons personals i institucionals : 33 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.