No s'ha trobat cap coincidència exacta per poliinsaturados., però canviant-lo per poliinsaturados ...
Resultats globals: 1 registres trobats en 0.06 segons.
Contribucions a jornades i congressos, 1 registres trobats
Fons personals i institucionals, 1 registres trobats
Contribucions a jornades i congressos 1 registres trobats  
1.
1 p, 1.5 MB Evolución de la concentración de a-tocoferol en huevos enriquecidos en ácidos grasos poliinsaturados. / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Aumentar el contenido en ácidos grasos poliinsaturados (AGPI) a>3 del huevo no es la única posibilidad de modificar y mejorar su valor nutritivo. El enriquecimiento de los huevos en a-tocoferol asegura una mayor estabilidad a la oxidación así como un aporte extra de vitamina E en el alimento. [...]
2003  

Fons personals i institucionals 1 registres trobats  
1.
1 p, 1.5 MB Evolución de la concentración de a-tocoferol en huevos enriquecidos en ácidos grasos poliinsaturados. / Galobart i Cots, Jaume ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Aumentar el contenido en ácidos grasos poliinsaturados (AGPI) a>3 del huevo no es la única posibilidad de modificar y mejorar su valor nutritivo. El enriquecimiento de los huevos en a-tocoferol asegura una mayor estabilidad a la oxidación así como un aporte extra de vitamina E en el alimento. [...]
2003  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.