1.
|
3 p, 98.8 KB |
Fonaments de Projectes [103231]
/
Carrera, Julian ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte. This is a compulsory third-year subject that introduces students to the basic fundamentals that characterize the realization of a. Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes a los fundamentos básicos.
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
3 p, 98.2 KB |
Fonaments de Projectes [103231]
/
Carrera, Julian ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte. This is a compulsory third-year subject that introduces students to the basic fundamentals that characterize the realization of a. Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes a los fundamentos básicos.
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
3.
|
3 p, 98.2 KB |
Fonaments de Projectes [103231]
/
Carrera, Julian ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte. This is a compulsory third-year subject that introduces students to the basic fundamentals that characterize the realization of a. Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes a los fundamentos básicos.
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
4.
|
3 p, 98.0 KB |
Fonaments de Projectes [103231]
/
Carrera, Julian ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte. Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes a los fundamentos básicos.
2020-21 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
3 p, 97.9 KB |
Fonaments de Projectes [103231]
/
Carrera, Julian ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants als fonaments bàsics que caracteritzen la realització d'un projecte de tecnologia alimentària. Per tant, l'assignatura tractarà els conceptes de: (i) plantejament, desenvolupament i planificació d'un projecte, (ii) avaluació econòmica, (iii) disseny d'equips i (iv) memòria i defensa del projecte. Se trata de una asignatura de tercer curso, de carácter obligatorio, que introduce a los estudiantes a los fundamentos básicos.
2019-20 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
6.
|
|
7.
|
|
8.
|
|
9.
|
|
10.
|
|