Resultats globals: 4 registres trobats en 0.02 segons.
Materials acadèmics, 4 registres trobats
Materials acadèmics 4 registres trobats  
1.
5 p, 104.7 KB Bases Moleculars de la Transducció de Senyal i el Càncer [42893] / Yuste Mateos, Victor Jose ; Gomez Trias, Nestor ; Lizcano de Vega, José Miguel ; López Blanco, José Manuel ; Seoane Suárez, Joan ; Bayascas Ramírez, José Ramón ; Bassols Serra, Anna ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Oferir formació avançada sobre els mecanismes moleculars implicats en les vies de transducció del senyal i en el control de la proliferació cel·lular, i com es canvien aquests mecanismes a la cèl·lula cancerosa. [...]
Providing advanced training on the molecular mechanisms involved in signal transduction pathways and in the control of cell proliferation, and how these mechanisms are altered in the cancer cell. Reviewing and updating key concepts of the field 1 Reviewing and updating key concepts of the field Defining our current knowledge on the field, as well as identifying critical issues to be investigated.
1 Proporcionar capacitación avanzada sobre los mecanismos moleculares involucrados en las vías de transducción de señales y en el control de la proliferación celular, y cómo estos mecanismos se alteran en la célula cancerosa. [...]

2023-24
Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]
3 documents
2.
7 p, 111.5 KB Bioquímica [102662] / Gomez Trias, Nestor ; Ariño Carmona, Joaquín ; Bassols Teixidó, Anna Maria ; García Martínez, Miguel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura ha de permetre a l'alumnat entendre que els processos biològics dels animals tenen una base química i que es poden explicar en aquestes termes. Ha de entendre les bases estructurals d'aquests processos, així com la relació estructura-funció en els diferents tipus de compostos biològics: glúcids, lípids, proteïnes i àcids nucleics. [...]
This subject must allow the students to understand that the biological processes of animals have a chemical basis and that they can be explained in these terms. They must understand the structural bases of these processes, as well as the structure-function relationship in the different types of biological compounds: carbohydrates, lipids, proteins and nucleic acids. [...]
Esta asignatura debe permitir al alumnado entender que los procesos biológicos de los animales tienen una base química y que se pueden explicar en estos términos. Debe entender las bases estructurales de estos procesos, así como la relación estructura-función en los diferentes tipos de compuestos biológicos: glúcidos, lípidos, proteínas y ácidos nucleicos. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
3.
6 p, 109.4 KB Laboratori Integrat [102612] / Gomez Trias, Nestor ; Ariño Carmona, Joaquín ; Folch Albareda, Josep Maria ; Genescà, Anna ; Casamayor Gracia, Antonio ; Amills i Eras, Marcel ; Sole Canal, Mireia ; Anglada Pons, Teresa ; Massafret Surinyach, Ot ; Barcia, Carlos ; Zurera Egea, Coral ; Rodriguez Muñoz, Marina ; Alonso Alonso, Sandra ; Noce, Antonia ; Duro Sanchez, Santiago ; Andreu Cortés, Sandra ; Ballester Devis, Maria ; Ribas Cabezas, Laia ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Els objectius de l'assignatura se centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumnat: la seva iniciació al treball pràctic de laboratori i la seva familiarització amb les tècniques més utilitzades en els camps de la Bioquímica, la Biologia Molecular i la Biologia Cel·lular. [...]
The objectives of the subject are focused on the acquisition of competencies in the framework of the student's practical training: his introduction to practical laboratory work and his familiarization with the most used techniques in the fields of Biochemistry, Molecular Biology, and Cell Biology. [...]
Los objetivos de la asignatura se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica del alumnado: su iniciación al trabajo práctico de laboratorio y su familiarización con las técnicas más utilizadas en los campos de la Bioquímica y la Biología Molecular y la Biología Celular. [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
3 documents
4.
8 p, 124.3 KB Biotecnologia Alimentària [103232] / Ariño Carmona, Joaquín ; Gomez Trias, Nestor ; Casamayor Gracia, Antonio ; Sánchez Coll, Núria ; Pujol Altarriba, Anna Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura optativa de quart curs "Biotecnologia alimentària" (103232) s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general d'aquesta assignatura és proporcionar a l'alumnat les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics i pràctics dels diferents processos biotecnològics subjacents en la transformació d'aliments, així com aquells emprats habitualment per la industria alimentaria amb el objectiu de millorar la producció i modificar les qualitats dels aliments. [...]
This optional subject "Food biotechnology" (103232) is taught in the second half of the fourth year in the Degree in Food Science and Technology at the UAB. The general aim of this subject is to provide the student with the transversal and specific capacities about the theoretical and practical aspects of the different biotechnological processes underlying the Food transformation, as well as those usually used by the food industry with the objective of improve production and modify the qualities of food. [...]
Esta asignatura optativa "Biotecnología de los alimentos" (103232) se imparte en el segundo semestre del cuarto año en el Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo general de esta asignatura es proporcionar al alumnado las capacidades transversales y específicas sobre los aspectos teóricos y prácticos de los diferentes procesos biotecnológicos subyacentes a la transformación de los alimentos, así como los utilizados habitualmente por la industria alimentaria con el objetivo de mejorar la producción. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.