Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Libros y colecciones, Encontrados 1 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
16 p, 1.8 MB A gene co-association network regulating gut microbial communities in a Duroc pig population / Reverter, Antonio (Agriculture and Food. CSIRO) ; Ballester Devis, Maria (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Alexandre, Pamela A. (Agriculture and Food. CSIRO) ; Mármol-Sánchez, Emilio (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Dalmau Bueno, Antoni (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Quintanilla, Raquel (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
Background: Analyses of gut microbiome composition in livestock species have shown its potential to contribute to the regulation of complex phenotypes. However, little is known about the host genetic control over the gut microbial communities. [...]
2021 - 10.1186/s40168-020-00994-8
Microbiome, Vol. 9 (February 2021) , art. 52  
2.
15 p, 1.6 MB From SNP co-association to RNA co-expression : novel insights into gene networks for intramuscular fatty acid composition in porcine / Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fortes, Marina R. S. (The University of Queensland. Center for Animal Science) ; Esteve-Codina, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castelló Farré, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Noguera, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya)) ; Perez-Enciso, Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Reverter, Antonio (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation. Division of Animal, Food and Health Sciences) ; Folch, Josep M. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Fatty acids (FA) play a critical role in energy homeostasis and metabolic diseases; in the context of livestock species, their profile also impacts on meat quality for healthy human consumption. [...]
2014 - 10.1186/1471-2164-15-232
BMC genomics, Vol. 15 N. 232 (March 2014) , p. 1-15  

Libros y colecciones Encontrados 1 registros  
1.
65 p, 1.6 MB Status and Prospects of systems biology in grapevine research / Matus, José Tomás (Universitat de València. Institut de Biologia Integrativa de Sistemes) ; Ruggieri, Valentino (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Romero, Francisco José (Universidad de Sevilla. Departamento de Ciencias de la Computación e Inteligencia Artificial) ; Moretto, Marco (Fondazione Edmund Mach. Centro Ricerca e Innovazione) ; Wong, Darren Chern Jan (Australian National University. Research School of Biology)
The cultivated grapevine, Vitis vinifera L. , has gathered a vast amount of omics data throughout the last two decades, driving the imperative use of computational resources for its analysis and integration. [...]
[s. l.] : Springer, 2019 (Compendium of Plant Genomes) - 10.1007/978-3-030-18601-2_8
The Grape Genome, 2019, p. 137-166  

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
182 p, 3.0 MB Dissecting the Genetic Basis of Pig Intramuscular Fatty Acid Composition / Ramayo-Caldas, Yuliaxis ; Folch, Josep M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Perez-Enciso, Miguel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El cerdo (Sus scrofa domestica) constituye una de las principales fuentes de carne para la humanidad, y es también un excelente modelo animal para el estudio de enfermedades metabólicas en humanos. [...]
Pigs (Sus scrofa) are relevance to humans, both as a source of food and as an animal model for scientific progress. Technological, nutritional and organoleptic properties of pork meat quality are highly dependent on lipid content and fatty acid (FA) composition. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.