Resultats globals: 2 registres trobats en 0.03 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
15 p, 1.6 MB From SNP co-association to RNA co-expression : novel insights into gene networks for intramuscular fatty acid composition in porcine / Ramayo-Caldas, Yuliaxis (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Ballester Devis, Maria (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Fortes, Marina R. S. (The University of Queensland. Center for Animal Science) ; Esteve Codina, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castelló, Anna (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Noguera Jiménez, José Luis (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Fernández Ávila, Ana Isabel (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria) ; Pérez-Enciso, Miguel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Reverter, Antonio (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation. Division of Animal, Food and Health Sciences) ; Folch Albareda, Josep Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Background: Fatty acids (FA) play a critical role in energy homeostasis and metabolic diseases; in the context of livestock species, their profile also impacts on meat quality for healthy human consumption. [...]
2014 - 10.1186/1471-2164-15-232
BMC Genomics, Vol. 15 N. 232 (March 2014) , p. 1-15  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
182 p, 3.0 MB Dissecting the Genetic Basis of Pig Intramuscular Fatty Acid Composition / Ramayo Caldas, Yuliaxis ; Folch Albareda, Josep Maria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Enciso, Miguel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
El cerdo (Sus scrofa domestica) constituye una de las principales fuentes de carne para la humanidad, y es también un excelente modelo animal para el estudio de enfermedades metabólicas en humanos. [...]
Pigs (Sus scrofa) are relevance to humans, both as a source of food and as an animal model for scientific progress. Technological, nutritional and organoleptic properties of pork meat quality are highly dependent on lipid content and fatty acid (FA) composition. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.