1.
|
6 p, 109.0 KB |
Legislació Alimentària [103236]
/
Mor-Mur Francesch, Montserrat ;
Amenos Alamo, Joan ;
Grau Noguer, Eduard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Legislació Alimentària és una assignatura transversal i fonamental que pretén aconseguir que l'alumnat sigui capaç de conèixer el marc legal per a interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius del dret alimentari i les normes específiques que regulen el sector agroalimentari des de la producció primària fins al consumidor. [...] The course of Food Legislation is a transversal and fundamental subject that aims to ensure that the student is able to know and understand the legal framework, apply and develop the normative principles of food law and the specific regulations that regulate the agri-food sector from primary production to the consumer. [...] La asignatura de Legislación Alimentaria es una asignatura transversal y fundamental que pretende conseguir que el alumno sea capaz de conocer el marco legal para interpretar, aplicar y desarrollar los principios normativos del derecho alimentario y las normas específicas que regulan el sector agroalimentario desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
2.
|
5 p, 104.1 KB |
Pràctiques de Planta Pilot [103228]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Gràcia Julià, Alvar ;
Aguilar Puig, Nuria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Prat Castellà, Jaume ;
Freire Vásconez, Paulina Andrea ;
Bosch Llopart, Joan Pere ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...] This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...] Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]
2023-24 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
3.
|
7 p, 114.7 KB |
Llet i Productes Lactis [102648]
/
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Capellas Puig, Marta ;
Aguilar Puig, Nuria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
4.
|
6 p, 112.4 KB |
Ous i Ovoproductes [102646]
/
Trujillo Mesa, Antonio Jose ;
Barroeta, Ana Cristina ;
Zamora Viladomiu, Anna ;
Grau Noguer, Eduard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura d'Ous i Ovorproductes és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course Eggs and Egg Products is an optional course and belongs to the subject Food Technology. This course, which is intended as an orientation towards specialisation in future professional activities, complements the training of the courses Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Huevos y Ovoproductes es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos Y e iI, y Prácticas de Planta Piloto. [...]
2023-24 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
5.
|
|
6.
|
6 p, 107.9 KB |
Legislació Alimentària [103236]
/
Mor-Mur i Francesch, Montserrat ;
Amenós Álamo, Juan ;
Grau Noguer, Eduard ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Objectiu general: Identificar, analitzar i entendre el sistema normatiu aplicable a la producció i comercialització d'aliments. Objectius específics: dotar a l'alumnat d'un correcte coneixement de les eines jurídiques, tècniques i pràctiques per entendre els marcs legals a nivell espanyol, europeu i internacional. [...] General objective: To identify, analyse and understand the law framework applicable to the production and marketing of food. Specific objectives: To provide students with a correct knowledge of the legal tools, techniques and practices to understand the legal frameworks at Spanish, European and international levels To train students on the development of the objectives of food standardisation and legislation for: - Protecting the consumer in relation to good professional practices including professional ethics - Establishing equitable practices at the state, community and international levels - Publishing and promoting the applicable law 1. La asignatura de Legislación Alimentaria es una asignatura transversal y fundamental que pretende conseguir que el alumno sea capaz de conocer el marco legal para interpretar, aplicar y desarrollar los principios normativos del derecho alimentario y las normas específicas que regulan el sector agroalimentario desde la producción primaria hasta el consumidor. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
7.
|
8 p, 114.6 KB |
Llet i Productes Lactis [102648]
/
Trujillo, Antonio-José ;
Capellas Puig, Marta ;
Aguilar Puig, Núria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2022-23 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
8.
|
5 p, 104.0 KB |
Pràctiques de Planta Pilot [103228]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Gràcia Julià, Alvar ;
Aguilar Puig, Núria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Prat Castellà, Jaume ;
Freire Vásconez, Paulina Andrea ;
Bosch Llopart, Joan Pere ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...] This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...] Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]
2022-23 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
9.
|
5 p, 104.1 KB |
Pràctiques de Planta Pilot [103228]
/
Juan Godoy, Bibiana ;
Yuste Puigvert, Josep ;
Gràcia Julià, Alvar ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Gallardo-Chacón, Joan Josep ;
Prat Castellà, Jaume ;
Freire Vásconez, Paulina Andrea ;
Bosch Llopart, Joan Pere ;
Saldo Periago, Jordi ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...] This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. [...] Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. [...]
2021-22 Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|
10.
|
8 p, 114.7 KB |
Llet i Productes Lactis [102648]
/
Trujillo, Antonio-José ;
Capellas Puig, Marta ;
Ferragut, Victoria ;
Aguilar Puig, Núria ;
Castillo Zambudio, Manuel ;
Grau Noguer, Eduard ;
Juan Godoy, Bibiana ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
L'assignatura de Ciència i Tecnologia de la Llet és una assignatura optativa i pertany a la matèria Tecnologia dels Aliments. Aquesta assignatura, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, complementa la formació de les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i II, i Pràctiques de Planta Pilot. [...] The course of Science and Technology of Milk is an optional subject and belongs to the subject Food Technology. This course has the purpose of orientating towards the specialization in future professional activities, and it complements the courses of Food Processing Methods I and II, and Pilot Plant Practices. [...] La asignatura de Ciencia y Tecnología de la Leche es una asignatura optativa y pertenece a la materia Tecnología de los Alimentos. Esta asignatura, de finalidad orientativa hacia la especialización en futuras actividades profesionales, complementa la formación de las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y II, y de Prácticas de Planta Piloto. [...]
2021-22 Grau en Veterinària [955] Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
|
|