visitant ::
identificació
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Cerca
Lliura
Ajuda
Personalitza
Les vostres alertes
Els vostres cistells
Les vostres cerques
Servei de Biblioteques
Sobre el DDD
Català
English
Español
Pàgina inicial
> Resultats de la cerca: Guardiola Ibarz, Francesc
qualsevol camp
resum
filiació institucional
assignatura
autor
authorcount
codi assignatura
codi pla d'estudis
codi titulació
primera pàgina
text complet
forma
codi subvenció
issn
número
matèria
orcid
pla d'estudis
professor
publicació
número de registre
col·lecció
paraula clau
títol
titulació
any
Consells de cerca
Cerca avançada
Cerca col·leccions:
*** qualsevol col·lecció pública ***
1611: Revista d'història de la...
452°F : revista de teoria de l...
Adhesius
Adhesius polítics
El Sincrotró ALBA
Antoni Lloret
Anàlisi
Grup de Recerca Antigona
Antiquària (abans 1801)
Anuario iet de trabajo y relac...
Anuaris i memòries
Anuario Lope de Vega
Informatius occitans. Fons Mac...
Articles
Col·laboracions periodístiques
Articles de divulgació
Articles de recerca
Ressenyes
Articles i informes de la UAB
Articles publicats
Articles publicats a la UAB
Asiadémica. Revista universita...
Fons de l'Agència de Salut Púb...
Athenea digital
Atlas d’Anatomia Veterinària
Atles d'Epidermis
Atlas de los músculos del perr...
Àudio
Barcelona Lab for Urban Enviro...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital d'Història ...
Biblioteca Digital de Sobirani...
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Biblioteca Universitària de Sa...
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Bernard Lesfargues
Bernard Lesfargues, audiovisua...
Bernard Lesfargues, correspond...
Bernat Lesfargues, obra de cre...
Bovis
Brumal
Butlletins
Butlletins de la UAB
Canis et felis
Capítols de llibres
Capítols de llibres de la UAB
Biblioteca Econòmica Carandell
Col·lecció Reserva Carandell (...
Manuscrits Carandell (S. XVIII...
Cartells d’eleccions autonòmiq...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells d’eleccions generals ...
Cartells d’eleccions municipal...
Cartells d’eleccions al Parlam...
Cartells polítics
Cartells promocionals
Cartells
Combinatorics, Coding and Secu...
Centre d’Estudis Demogràfics (...
Centre d'Estudis sobre dictadu...
Arts i humanitats
Ciències
Ciències de la salut i biocièn...
Ciències socials i jurídiques ...
Enginyeries
Centre d'Estudis Olímpics de ...
Grup de Recerca en Ecologia Qu...
Ciències Ambientals. Projectes...
Ciències de la Comunicació. Tr...
Ciències
CIMITEC-UAB
Catalan journal of linguistics
Clays and Clay Minerals
CLIL. Journal of Innovation an...
CLIL-SI. Semiimmersió en lleng...
Clínica veterinaria de pequeñ...
Centre de Lingüística Teòrica ...
Grup de Recerca en Comunicació...
ConnectinGeo
CORE en Patrimoni Cultural
CORE de Salut Mental
CORE de Ciutats Intel·ligents ...
Col·legi Oficial de Veterinari...
CRAG (Centre de Recerca en Agr...
CREAF (Centre de Recerca Ecolò...
Centre de Recerca per a l’Educ...
Centre de Recerca en Sanitat A...
Cunicultura
Cristina Vicente
Catalan working papers in ling...
dA Derecho Animal
Documents d'anàlisi geogràfica
Datasets
Grup d’Investigació DCEI (Dire...
Dante e L'Arte
Declaracions mediambientals
Departament d'Economia Aplicad...
Departament d'Empresa. Documen...
designis
Didáctica, Innovación y Multim...
Dipòsit Digital de Documents d...
Disturbis
Doblele
Documentació empresarial
DocèncIA
Documents gràfics i multimèdia
Documents institucionals
Documents institucionals de la...
Documents de recerca
Documents dels grups de recerc...
Doletiana
Grup de Recerca Drets dels Tre...
Grup de Recerca en Dret Penal ...
David Rosenthal
Dynamis
Environmental and Climate Econ...
E-ciències jurídiques
Consorci Europeu d'Universitat...
Enseñanza de las ciencias
CRiEDO (Centre de Recerca i Es...
Educar
Eficàcia de la Formació (EFI)
Eines d'Innovació Docent en Ed...
ELCVIA
Estudios de lingüística del es...
EMIGRA Working Papers
Enginyeria Electrònica. PFC
Enginyeria Informàtica. PFC
Enginyeria de Materials. PFC
Enginyeria. Projectes de final...
Enginyeria Química. PFC
Enginyeria Tècnica Industrial....
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica en Informàt...
Enginyeria Tècnica de Telecomu...
Enginyeria de Telecomunicació....
Enginyeria. TFM
Enrahonar
Equinus
Escola Superior d'Arxivística ...
Escola d'Enginyeria. TFG
Estrat crític
Estudis
Estudis de la UAB
Exàmens
Exposicions de les Biblioteque...
The Security of Networks and D...
Facultat de Biociències. TFG
Biociències. TFM
Facultat Ciències de l'Educaci...
Ciències de l'Educació, TFM
Facultat de Ciències. TFG
Ciències. TFM
Facultat de Ciències de la Com...
Facultat de Ciències de la Com...
Ciències de la Comunicació. TF...
Facultat de Dret. TFG
Facultat d’Economia i Empresa....
Facultat de Filosofia i Lletre...
Filosofia i Lletres. TFM
Facultat de Medicina. TFG
Facultat de Ciències Polítique...
Ciències Polítiques i Sociolog...
Facultat de Psicologia. TFG
Psicologia. TFM
Facultat de Traducció i d'Inte...
Traducció i Interpretació. TFM
Facultat de Veterinària. TFG
Veterinària. TFM
Institut Universitari Avedis D...
Fanzins
Faventia
Institut de Recerca contra la ...
Focus on international migrati...
Fons històric de veterinària
Llibres històrics de veterinàr...
Revistes històriques de veteri...
Fons personals i institucional...
Fotografies
Fotografies de la UAB
FRASEOLEX. Revista Internacion...
Ferran Sunyer i Balaguer
Ferran Sunyer i Balaguer, corr...
FUABFormació
Fundació Salut i Envelliment U...
Grup de Recerca en Remugants (...
Gabinet de Comunicació i Educa...
Grup d'Estudis sobre Immigraci...
Grup d'Electroquímica, Fotoquí...
Grup d'estudi de la literacita...
GENOCOV
Geologica acta
Grup de Recerca Geografia Apli...
Globalització, Educació i Polí...
Grup d’Estudis República i Dem...
Group on Interactive Coding of...
Grup de Recerca en Compostatge...
GIES (Grup de Recerca en Estrè...
Grup de nanoenginyeria de mate...
grafica
Grup de Recerca en Antropologi...
Grafo Working Papers
Grup de Recerca en Desistiment...
GREDICS (Grup de Recerca en Di...
Grup de Recerca en Ensenyament...
Gresc@ (Grup de Recerca en Edu...
Grup de Recerca Educació i Tre...
GRISS (Grup de Recerca en Imat...
Grup de Recerca en Publicitat ...
Grup de Recerca Mètodes i Apli...
Grup d’Investigació en Estruct...
Grup de recerca Tradumàtica
Centres i grups de recerca (pr...
GSADI Sociologia Analítica i D...
GSD (Grup de sistemes dinàmics...
Guies de Biblioteques
Eines per a la recerca
Bases de dades
Guies de les Biblioteques
Catàleg
Biblioteca de Ciència i Tecnol...
Com trobar...
Biblioteca de Comunicació i He...
Biblioteca d'Humanitats
Biblioteca de Medicina
Recursos temàtics
Biblioteca Universitària de Sa...
Serveis
Biblioteca de Ciències Socials
Biblioteca de Veterinària
Guies de l'estudiant
Guions de Ràdio Barcelona
Higher education policy
Grup de Recerca Història del c...
Historiae
HMiC
Doctors/es Honoris causa
Premsa aranesa
HPC4EAS (High Performance Comp...
Institut d’Investigació i Inno...
Grup de Recerca en Infància i...
Integrated Assessment: Sociolo...
Institut de Biotecnologia i de...
Institut Català de Nanociència...
Institut Català de Paleontolog...
Institut de Ciències Polítique...
Institut de Ciència i Tecnolog...
Institut de Dret i Tecnologia ...
Integrated Earth System Dynami...
Institut de Física d’Altes Ene...
Institut de Govern i Polítique...
Institut d'Investigació en Cie...
Institut d'Història de la Cièn...
Institut de Recerca Sant Pau
Imbalance-P
Institut de Neurociències (INc...
Institut de la Comunicació de ...
Indialogs
Informes anuals
Informes anuals d'empresa
Informes anuals de la UAB
Informes de projectes
Informes de sostenibilitat
Grup d'Innovació Docent de la ...
Inter Asia papers
Institut de Recerca de l’Espor...
Isogloss
ISOR (Investigacions en Sociol...
José Agustín Goytisolo
José Agustín Goytisolo, àudio
José Agustín Goytisolo, corres...
José Agustín Goytisolo, dedica...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, docume...
José Agustín Goytisolo, fotogr...
José Agustín Goytisolo, obra c...
José Agustín Goytisolo, obra d...
José Agustín Goytisolo, recone...
José Agustín Goytisolo, vídeos
Jordi Arbonès
Jordi Arbonès, activitats prof...
Jordi Arbonès, altra documenta...
Jordi Arbonès, correspondència
Jordi Arbonès, dedicatòries
Jordi Arbonès, documentació pe...
Jordi Arbonès, fotografies
Jordi Arbonès, obra creativa
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, obra de creació...
Jordi Arbonès, reconeixement i...
Jaume Camps
Jaume Camps, activitat profess...
Jaume Camps, apunts
Jaume Camps, congressos
Jaume Camps, documentació pers...
Jaume Camps, fotografies
Jaume Camps, il·lustracions
Journal of Human Security and ...
José Mallorquí
Fons periodístic Josep Maria F...
Jesús Moncada
Jesús Moncada, dibuixos
Journal of Catalan Intellectua...
Contribucions a jornades i con...
Contribucions a jornades i con...
Materials promocionals
Jornades i congressos de la UA...
Jornades d’Innovació Docent de...
Jaume Roca
Jaume Roca, activitat professi...
Jaume Roca, apunts
Jaume Roca, congressos
Jaume Roca, documentació alien...
Jaume Roca, documentació perso...
Bellaterra journal of teaching...
Karanos. Bulletin of Ancient M...
Laboratori de Periodisme i Com...
Grup de recerca Laboratori Hum...
Laboratori d'Anàlisi Instrumen...
Links & Letters
Language design
Langue(s) & Parole
Laboratori de Prospectiva i Re...
Lluís Capdevila i Vilallonga
Lectora
London International Advertisi...
LIEC (Llenguatge i Ensenyament...
Limnética
Llibres
Llibres de la UAB
Llibres i col·leccions
Llibres i col·leccions de la U...
Grup de Recerca en Comunicació...
Locus amoenus
Manuscrits (S. XI-XIX)
Manuscrits
Mapes
Mapes de la Guerra Civil Espan...
Col·lecció Martí Gelabertó de ...
Materials acadèmics
Material de curs UAB
Materials didàctics
Materials Matemàtics
Memòria càrnia digital (MCD)
Fons Manuel Cubeles i Solé
Maria Dolores Baucells
María Dolores Baucells, articl...
María Dolores Baucells, contri...
María Dolores Baucells, docume...
María Dolores Baucells, materi...
Memòria Digital d'Escorxadors ...
Memòria Digital d’Etnologia Ve...
Memòria Digital de Producció A...
Memòria Digital de la Vida Rur...
Medievalia
Memòria personal
Memòries de titulacions
Methodos
Memòria Forestal Digital (MFD)
Memòria Gastronòmica Digital (...
Grup de Recerca Malalties infe...
Grup de Micologia Veterinària
Minescope
Mirabilia
MIRAS (Mediació i Interpretaci...
Mitologías hoy
Workshop MRAMA
Miquel Tomàs Ondiviela
No drets
Nuevas de Indias. Anuario del ...
Observatori de la Tordera
Material obsolet
Ontology studies
Orsis
Ovis
PACTE (Procés d'Adquisició de ...
Pàgines web
Jordi Bigues - Fons Palomares
Papers
Grup de Recerca en Psicologia ...
Pere Calders
Pere Calders, activitats profe...
Pere Calders, àudio
Pere Calders, correspondència
Pere Calders, documentació per...
Pere Calders, fotografies
Pere Calders, obra creativa
Pere Calders, reconeixement i ...
Pere Calders, vídeos
Pendent
Perifèria
Produccions de la Facultat de ...
Publicitat institucional UAB
Plans de gestió de dades (PGD)
Ponències i comunicacions
Ponències i comunicacions de l...
Porci
Postals
Postals de Catalunya
Postals d'Espanya
Pòsters
Pòsters de la UAB
Research group on Psychosocial...
Pedro Pascual
Pedro Pascual, apunts
Pedro Pascual, correspondència
Premsa política
Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Prepublicacions
Prepublicacions de la UAB
Presentacions
Presentacions de la UAB
Papers : Regió Metropolitana d...
Guies docents
Programes radiofònics
Publiradio
Publicacions matemàtiques
Publicacions periòdiques
Publicacions periòdiques de la...
Publicacions de la Secció de M...
Papers del CEDOC
Quaderns d'italià
Quaderns
Quaderns IEE
Quaderns de psicologia
Questiones Publicitarias
Centre d’Estudis Sociològics s...
Revistes antigues d'art i cult...
Revista clínica electrónica en...
Recursos docents
Recursos docents - Servei de B...
Recerca musicològica
Grup de Fiabilitat de Disposit...
Redes
ReGroc : revista de gramática ...
REICIT, Recerca en Estudis Int...
República i republicanisme
Revistes de fons antic
Revibec
Revisar
Revisió càrregues automàtiques
Revisió Biblioteca de Ciència ...
Revisió Biblioteca de Comunic...
Revisió Biblioteca d'Humanita...
Revisió Biblioteca de Medicin...
Revisió de les revistes UAB
Revisió Biblioteca Università...
Revisió Biblioteca de Cièncie...
Revisió Unitat Tècnica i de P...
Revisió Biblioteca de Veterin...
Revistes
Revista de psicología del depo...
Revistes de la UAB
RIDEG. Revista Interdisciplina...
Ramón Ortiz Fornaguera
Ramón Ortiz Fornaguera. Corres...
Ramón Ortiz Fornaguera. Docume...
Ramón Ortiz Fornaguera. Trebal...
Rafael Tasis
Rafael Tasis, obra creativa
Rúbrica contemporanea
Ruta comunicación
Scriptum digital
Selecciones avícolas
Security of Networks and Distr...
Soberanía alimentaria
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
Societat del Gran Teatre del L...
SORT
Sostenibilitat i Prevenció Amb...
SPIN-PORICS
Studia aurea
Studia aurea monográfica
Synthesis of Bioactive Organic...
Treballs d'arqueologia
Tiempo devorado
Tesis doctorals
Tesis doctorals de la UAB
Treballs de Fi de Grau
Premis UAB. TFG
Revista Tradumàtica
Translat Library
TransMedia Catalonia
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de recerca i projecte...
Treballs de construcció de tip...
Grup de recerca en Traducció d...
Universitat Autònoma de Barcel...
UAB Divulga
3 Qüestions. Divulgació Cientí...
Càpsules de recerca NEO
UAB Divulga videos
Fons patrimonial
UAB Innova
Unitat d’Assessorament Psicope...
Grup de Recerca Epidemiologia ...
Unitat de Fonaments de l'Anàli...
Unitat d'Historia Econòmica. D...
Unitat de Patologia Murina i C...
Veterinària. Treballs
Qualitat d'Aliments d'Origen A...
Zoonosi i Una Sola Salut (ONE ...
Vídeos de les Biblioteques de ...
Vídeos
Vídeos de la UAB
Vivat academia
WaterInnEU
Grup de recerca Wildlife Ecolo...
Wormwood review
Working papers
Working papers de la UAB
Xavier Fàbregas
Amèrica
Classificació de canals
Caça
Cistelleria
Cuirs i pells
Etnografia Culinària
Fires de bestiar i aviram
Gossos / Cinofília
Història local
Inspecció veterinària d'escorx...
Xavier Fàbregas i Comadran, ma...
Matança del porc
Memòria Digital del Pollancre ...
Objectes tradicionals
Paisatges
Patrimoni arquitectònic
Pelleteria
Productes de la pesca
Residus en carns
Toro fer
Trichinella
Ordena'ls per:
Mostrar els resultats:
Format de visualizació:
el darrer primer
títol
autor
any
asc.
desc.
- o prioritzar per -
semblança de paraules
10 resultats
25 resultats
50 resultats
100 resultats
250 resultats
500 resultats
llista única
dividit per col·lecció
BibTeX
Citation
CSV
HTML brief
HTML detailed
HTML MARC
HTML photo captions only
HTML portfolio
METS
Untitled
Untitled
Untitled
XML Dublin Core
XML MARC
Resultats globals:
21
registres trobats en 0.03 segons.
Articles
,
15
registres trobats
Contribucions a jornades i congressos
,
6
registres trobats
Fons personals i institucionals
,
10
registres trobats
Articles
15
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
1.
18 p, 685.7 KB
Effect of Feeding Olive Pomace Acid Oil on Dark Chicken Meat Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance
/
Albendea, Paula
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Rafecas, Magdalena
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Vichi, Stefania
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Verdú, Marçal
(BonÀrea Agrupa) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
One current aim of the chicken meat industry is to reduce production costs, which can be achieved using by-products as feed ingredients. Additionally, this can contribute to the food chain sustainability. [...]
2023 -
10.3390/ani13081343
Animals
,
Vol. 13 (april 2023)
Registre complet
-
2.
19 p, 580.0 KB
Effect of Feeding Acid Oils on European Seabass Fillet Lipid Composition, Oxidative Stability, Color, and Sensory Acceptance
/
Albendea, Paula
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Rafecas, Magdalena
(Universitat de Barcelona. Nutrition, Food Science and Gastronomy Department-XIA) ;
Vichi, Stefania
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
Acid oils (AO) are fat by-products of edible oil refining with a high energetic value, being an interesting option for a more sustainable aquaculture nutrition. This study was conducted to evaluate the effects of the partial replacement of fish oil (FO) in diets by two AO instead of crude vegetable oils on the lipid composition, lipid oxidation and quality of fresh European seabass fillets, and after their commercial refrigerated storage for 6 days. [...]
2023 -
10.1155/2023/6415693
Aquaculture Nutrition
,
Vol. 2023 (january 2023)
Registre complet
-
3.
10 p, 347.1 KB
Crude and acid oils from olive pomace as alternative fat sources in growing-finishing pigs
/
Verge-Mèrida, Gerard
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Verdú, Marçal
(BonÀrea Agrupa. Department of Animal Nutrition and Feed Industry)
;
Balart, Marta
(BonÀrea Agrupa. Department of Animal Nutrition and Feed Industry) ;
Font i Furnols, Maria
(Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ;
Solà Oriol, David
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal)
The inclusion of crude and acid oils from olive pomace can lead to more unsaturated meat products and, especially in the case of olive pomace acid oil, achieve a more economically and environmentally sustainable swine production. [...]
2021 -
10.1016/j.animal.2021.100389
Animal
,
Vol. 15 Núm. 12 (december 2021)
, p. 100389
Registre complet
-
4.
18 p, 8.8 MB
Oxidative Quality of Acid Oils and Fatty Acid Distillates Used in Animal Feeding
/
Varona, Elisa
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Rafecas, Magdalena
(Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació) ;
Vichi, Stefania
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
Feed producers and farmers seek alternative and economical fat ingredients to supply animals with energy and beneficial components, such as natural antioxidants. Some byproducts from the edible oil refining industry, such as acid oils (AO) and fatty acid distillates (FAD), fulfil these requirements, but differences in the animal performance have been reported as their main drawback, which might be due to their high variable composition, including their oxidation status. [...]
2021 -
10.3390/ani11092559
Animals
,
Vol. 11 (august 2021)
Registre complet
-
5.
17 p, 331.8 KB
Olive Pomace and Soybean-Sunflower Acid Oils as Alternative Fat Sources in European Seabass (Dicentrarchus labrax) Diets : effects on Performance, Digestibility and Flesh Fatty Acid Composition and Quality Parameters
/
Verge-Mèrida, Gerard
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Ferrer, Carlos
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Serrano, Tània
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal)
The effects of dietary inclusion of soybean-sunflower and olive pomace acid oils on growth, digestibility and flesh composition were studied in European seabass. Eight diets were fed for 100 days (101. [...]
2022 -
10.3390/ani12091198
Animals
,
Vol. 12 Núm. 9 (5-1 2022)
, p. 1198
Registre complet
-
6.
10 p, 580.9 KB
Effects of free-fatty-acid content and saturation degree of the dietary oil sources on lipid-class content and fatty-acid digestibility along the gastrointestinal tract in broilers from 22 to 37 days of age
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos)
;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and excreta in broilers from 22 to 37 d of age. [...]
2021 -
10.1016/j.psj.2021.101261
Poultry Science
,
Vol. 100 (may 2021)
Registre complet
-
7.
20 p, 2.2 MB
Composition and Nutritional Value of Acid Oils and Fatty Acid Distillates Used in Animal Feeding
/
Varona, Elisa
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Rafecas, Magdalena
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Vichi, Stefania
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
Acid oils and fatty acid distillates are by-products from the edible oil refining industry that are rich in free fatty acids. Their use as feed ingredients is a way to valorize them in order to increase the sustainability of the food chain; however, differences in the animal productive parameters when using them have been reported. [...]
2021 -
10.3390/ani11010196
Animals
,
Vol. 11 (january 2021)
Registre complet
-
8.
17 p, 1020.2 KB
Replacement of palm oil with soybean acid oil in broiler chicken diet : Fat digestibility and lipid class content along the intestinal tract
/
Jimenez-Moya, Beatriz
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Soler Sanchis, María Dolores
(Universidad CEU Cardenal Herrera. Departamento de Ciencia Animal y de los Alimentos)
;
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(AgResearch Ltd. Ruakura Research Centre) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study aimed to evaluate the replacement of palm oil (P) with increasing levels of soybean acid oil (SA), a by-product of soybean oil (S) refining, on lipid class content and fatty acid (FA) digestibility in the intestine and excreta of chickens at 11 and 35 days (d). [...]
2021 -
10.3390/ani11092586
Animals
,
Vol. 11 Núm. 9 (september 2021)
, p. 2586
Registre complet
-
9.
10 p, 515.6 KB
Methods to determine the quality of acid oils and fatty acid distillates used in animal feeding
/
Varona, Elisa
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Tres, Alba
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària) ;
Rafecas, Magdalena
(Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia) ;
Vichi, Stefania
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària)
Acid oils and fatty acid distillates are by-products from the refining of edible oils and fats. They are used as feed ingredients, but their highly variable composition sometimes affects the productive parameters of the animals. [...]
2021 -
10.1016/j.mex.2021.101334
MethodsX
,
Vol. 8 (april 2021)
Registre complet
-
10.
13 p, 645.5 KB
Evolution of lipid classes and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract of broiler chickens fed different fat sources at different ages
/
Rodriguez-Sanchez, Raquel
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Tres, A.
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia) ;
Sala Pallarés, Roser
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
(Universitat de Barcelona. Departament de Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The aim of the present study is to evaluate the effect of the dietary fat saturation degree and age on the lipid class (TAG, DAG, MAG, and FFA) composition and fatty acid digestibility along the gastrointestinal tract (GIT) and excreta in broiler chickens. [...]
2019 -
10.3382/ps/pey458
Poultry Science
,
Vol. 98 Núm. 3 (january 2019)
, p. 1341-1353
Registre complet
-
Articles :
15
registres trobats 1 - 10
anar al registre:
Contribucions a jornades i congressos
6
registres trobats
1.
1 p, 2.4 MB
Oxidation in fresh and spray-dried omega 3 and omega 6 fatty acid enriched eggs. Vitamin E and canthaxantin
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
Consumption of products enriched in co3 fatty acids such broiler meat or eggs are associated to health benefits. However, the increase in unsaturation of the lipids present in the food may cause a reduction in its oxidative stability, decreasing its nutritive and organoleptic value and producing toxic lipid oxidation products. [...]
2003
,
2003
Registre complet
-
2.
3 p, 229.2 KB
Vitamin E levels and lipid oxidation in ω3 fatty acids enriched eggs
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
With the aim to establish the required amount of α-tocopherol to effectively prevent lipid oxidation in w3 FA enriched eggs, a trial was conducted with 2XX laying hens. Birds were randomly assigned to four treatments resulted from supplying a basal diet containing 5% of linseed oil (diet: 65% PUFA, 34,5% m3) with 0 (C), 50 (50E), 100 (I00E) or 200 (200E) ppm of alpha-tocopherol acetate. [...]
1999
European Symposium on the quality of eggs and egg products
. Bologna, Itàlia,
8è
: 1999
Registre complet
-
3.
4 p, 359.7 KB
Oxidation in fresh and S1'ray-dried û)3 and to6 fatty acid enriched eggs vitamin E and cantiiaxantin
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc.
A trial with 192 laying hens was conducted to study the effect of Vitamin E and Canthaxanthin as antioxidants in w3 either w6 fatty acid (FA) enriched eggs. The animals were randomlyassigned to eight treatments resulted from the supplementation of a basal dietcontaining5% of linseed oil (L) orsunfloweroil (S) with 200 ppm ofutocopheryl acetate (LE and SE), 5ppm of Canthaxathin(LC and SC) or both (LEG and SEC). [...]
1999
European Symposium on the quality of eggs and egg products
. Bologna, Itàlia,
8è
: 1999
Registre complet
-
4.
7 p, 435.1 KB
Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat
/
Cortinas Hernández, Lucía
;
Villaverde, C.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]
2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products
. Saint-Brieuc, France,
16è
: 2003
Registre complet
-
5.
1 p, 2.3 MB
Vitamin E levels and lipid oxidation in omega 3 fatty acids enriched eggs
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
It has been demonstrated that high amounts of a-tocopherol added to the layer's diet (above 200 ppm) have a protective effect on egg lipid oxidation. However it is very important to establish the minimum levels of a-tocopherol needed in diets not only to effectively prevent lipid oxidation in animal products but also to be acceptable economically.
1998
-
,
:
1998
Registre complet
-
6.
1 p, 3.3 MB
Effect of dietary fish oil, and a-tocopheryl acetate and Zn supplementation on composition and acceptability of chicken meat
/
Bou, R.
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Tres, A.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Codony, Rafael
2002
Euro Feed Lipid Congress
. Strasbourg, France,
2n
: 2002
Registre complet
-
Fons personals i institucionals
10
registres trobats
1.
1 p, 2.4 MB
Oxidation in fresh and spray-dried omega 3 and omega 6 fatty acid enriched eggs. Vitamin E and canthaxantin
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
Consumption of products enriched in co3 fatty acids such broiler meat or eggs are associated to health benefits. However, the increase in unsaturation of the lipids present in the food may cause a reduction in its oxidative stability, decreasing its nutritive and organoleptic value and producing toxic lipid oxidation products. [...]
2003
,
2003
Registre complet
-
2.
3 p, 229.2 KB
Vitamin E levels and lipid oxidation in ω3 fatty acids enriched eggs
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
With the aim to establish the required amount of α-tocopherol to effectively prevent lipid oxidation in w3 FA enriched eggs, a trial was conducted with 2XX laying hens. Birds were randomly assigned to four treatments resulted from supplying a basal diet containing 5% of linseed oil (diet: 65% PUFA, 34,5% m3) with 0 (C), 50 (50E), 100 (I00E) or 200 (200E) ppm of alpha-tocopherol acetate. [...]
1999
European Symposium on the quality of eggs and egg products
. Bologna, Itàlia,
8è
: 1999
Registre complet
-
3.
4 p, 359.7 KB
Oxidation in fresh and S1'ray-dried û)3 and to6 fatty acid enriched eggs vitamin E and cantiiaxantin
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc.
A trial with 192 laying hens was conducted to study the effect of Vitamin E and Canthaxanthin as antioxidants in w3 either w6 fatty acid (FA) enriched eggs. The animals were randomlyassigned to eight treatments resulted from the supplementation of a basal dietcontaining5% of linseed oil (L) orsunfloweroil (S) with 200 ppm ofutocopheryl acetate (LE and SE), 5ppm of Canthaxathin(LC and SC) or both (LEG and SEC). [...]
1999
European Symposium on the quality of eggs and egg products
. Bologna, Itàlia,
8è
: 1999
Registre complet
-
4.
7 p, 435.1 KB
Interaction between dietary unsaturation and α-tocopherol levels : vitamin E content in thigh meat
/
Cortinas Hernández, Lucía
;
Villaverde, C.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA), at different levels of dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (a-TA), on α-tocopherol (α-Toc) content in raw thigh meat. [...]
Cette expérience a été conduite pour évaluer l'influence des acides gras polyinsaturés alimentaires (PUFA), avec différents niveaux d'acétate de α-tocophérol (α-TA), sur le contenu de α-tocophérol (α-Toc) de la viande crue de la cuisse. [...]
2003
European symposium on the quality of poultry meat & Xth European symposium on the quality of eggs and eggs products
. Saint-Brieuc, France,
16è
: 2003
Registre complet
-
5.
1 p, 2.3 MB
Vitamin E levels and lipid oxidation in omega 3 fatty acids enriched eggs
/
Galobart i Cots, Jaume
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guardiola Ibarz, Francesc
It has been demonstrated that high amounts of a-tocopherol added to the layer's diet (above 200 ppm) have a protective effect on egg lipid oxidation. However it is very important to establish the minimum levels of a-tocopherol needed in diets not only to effectively prevent lipid oxidation in animal products but also to be acceptable economically.
1998
-
,
:
1998
Registre complet
-
6.
1 p, 3.3 MB
Effect of dietary fish oil, and a-tocopheryl acetate and Zn supplementation on composition and acceptability of chicken meat
/
Bou, R.
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Tres, A.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Codony, Rafael
2002
Euro Feed Lipid Congress
. Strasbourg, France,
2n
: 2002
Registre complet
-
7.
21 p, 1.2 MB
Increase of geometrical and positional fatty acid isomers in dark meat from broilers fed heated oils
/
Bou, R.
;
Codony, Rafael
;
Tres, A.
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
;
Guardiola Ibarz, Francesc
Oxidation of polyunsaturated fatty acids leads to primary and secondary oxidation products. Compounds and amounts of these products vary, depending on the oxidative conditions. As these oxidation products have different absorption and biological effects, we performed two different heating treatments on sunflower oil. [...]
2005 -
10.1093/ps/84.12.1942
Poultry Science
,
juliol
2005
Registre complet
-
8.
8 p, 330.9 KB
Influence of the Dietary Polyunsaturation Level on Chicken Meat Quality: Lipid Oxidation
/
Cortinas Hernández, Lucía
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villaverde Haro, Cecilia
;
Galobart i Cots, Jaume
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The present study was carried out to evaluate the influence of increasing amounts of dietary polyunsaturated fatty acids (PUFA) and α-tocopheryl acetate (α-TA) supplementation on lipid oxidation of raw and cooked thigh meat stored under refrigeration. [...]
2005 -
10.1093/ps/84.1.48
Poultry Science
,
Vol. 84 Núm. 1 (2005)
, p. 48-55
Registre complet
-
9.
11 p, 3.0 MB
Backfat fatty acid evolution in swine fed diets high in either cis-monounsaturated, trans, or (n-3) fats
/
Fontanillas Giralt, Ramon
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Baucells Sánchez, María Dolores
;
Guardiola Ibarz, Francesc
To evaluate the effects of dietary fats on the evolution of the fatty acid profile of swine backfat, 30 castrated Landrace x Duroc pigs averaging 26 kg were assigned three diets with 4% added pomace oil ( O ) , hydrogenated fat ( H ) , or linseed oil ( L ) . [...]
1998 -
10.2527/1998.7641045x
Journal of Animal Science
,
Vol. 76 Núm. 4 (Abril 1998)
, p. 1045-1055
Registre complet
-
10.
8 p, 202.9 KB
Influence of dietary polyunsaturation level on alfa tocopherol content in chicken meat
/
Cortinas Hernández, Lucía
;
Baucells Sánchez, María Dolores
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Villaverde Haro, Cecilia
;
Guardiola Ibarz, Francesc
;
Jensen, S. K.
;
Barroeta, Ana Cristina
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2006
Archiv für Geflügelkunde
,
Vol. 70 Núm. 3 (2006)
Registre complet
-
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una
alerta personal
via correu electrònic o subscribiu-vos al
canal RSS
.