Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.03 segundos.
Artículos, Encontrados 3 registros
Artículos Encontrados 3 registros  
1.
37 p, 1.2 MB Enhancing the bioproduction of value-added aroma compounds via solid-state fermentation of sugarcane bagasse and sugar beet molasses : operational strategies and scaling-up of the process / Martínez Avila, Oscar Mauricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Font i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Barrena Gómez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Bioproduction of generally recognized as safe (GRAS) products starting with low-cost raw materials has become significant in the biorefinery concept. Thus, the solid-state fermentation (SSF) of agro-industrial residues using GRAS strains appears as alternative to obtain aroma compounds. [...]
2018 - 10.1016/j.biortech.2018.04.106
Bioresource technology, Vol. 263 (Sep. 2018) , p. 136-144  
2.
28 p, 364.9 KB Bioproduction of 2-phenylethanol and 2-phenethyl acetate by Kluyveromyces marxianus through the solid-state fermentation of sugarcane bagasse / Martínez Avila, Oscar Mauricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Font i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Barrena Gómez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
2-Phenylethanol (2-PE) and 2-phenethyl acetate (2-PEA) are important aroma compounds widely used in food and cosmetic industries due to their rose-like odor. Nowadays, due to the growing demand for natural products, the development of bioprocesses for obtaining value-added compounds has become of great significance. [...]
2018 - 10.1007/s00253-018-8964-y
Applied microbiology and biotechnology, Vol. 102, issue 11 (June 2018) , p. 4703-4716  
3.
40 p, 1.4 MB Valorization of sugarcane bagasse and sugar beet molasses using Kluyveromyces marxianus for producing value-added aroma compounds via solid-state fermentation / Martínez Avila, Oscar Mauricio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Sanchez, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Font i Segura, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Barrena Gómez, Raquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
The growing demand for natural products has favored the development of bioprocesses for obtaining value-added products in the fragrance and flavor sector. Solid-state fermentation (SSF) of agro-industrial residues together with generally recognized as safe (GRAS) strains like Kluyveromyces marxianus appears as a remarkable alternative for producing aroma compounds. [...]
2017 - 10.1016/j.jclepro.2017.04.155
Journal of cleaner production, Vol. 158 (Aug. 2017) , p. 8-17  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.