Results overview: Found 1 records in 0.04 seconds.
Articles, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
4 p, 819.1 KB Les Micotoxines i el seu control en els aliments / Figueroa, Sara (Universidad de Oriente (Veneçuela). Departamento de Tecnología de los Alimentos) ; Centeno, Sara (Universidad de Oriente (Veneçuela). Departament de Bioanàlisi) ; Adelantado Faura, Carles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals) ; Calvo Torras, Ma. de los Ángeles (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Ponència pronunciada el 16 demarç de 2007 en la jornada «L'oli d'oliva: del camp a la taula i més enllà», a Lleida. Les micotoxines són productes tòxics que provenen delmetabolisme secundari del fongs filamentosos. [...]
Mycotoxins are secondarymetabolites produced bymoulds. As they represent a big hazard for both human and animal health, it is necessary to find out effective strategies in order to control their presence in feed and food as well as their accumulation. [...]

2008 - 10.2436/20.2005.01.15
TECA, Num. 13 (Dec 2008) , p. 17-20  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.