Resultats globals: 99 registres trobats en 0.03 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Materials acadèmics, 98 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
1 p, 3.0 MB Tuber magnatum : per què no es pot cultivar un dels aliments més cars del món ? / Roig Collell, Guillem ; Guàrdia Valle, Laia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
2014
Grau en Microbiologia [816]  

Materials acadèmics 98 registres trobats  1 - 10següentfinal  anar al registre:
1.
6 p, 110.8 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Ferrer Bermejo, David ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology and Parasitolog Student will also acquire a knowledge of the fundamentals of the taxonomy and the bases of bacteria, fungi and virus systema The specific training objectives are: -To introduce the student to the basic concepts of Microbiology and Parasitology. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
2.
7 p, 116.1 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Castellá, Gemma ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
This is a compulsory third-year subject in Food Science and Technology (CTA) degree and a non-compulsory fifth-year subject in Veterinary Medicine (VET) degree. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Microbiology. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso con carácter obligatorio en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CTA) y de quinto curso con carácter optativo en el grado de Veterinaria (VET). [...]

2023-24
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
3.
9 p, 125.7 KB Microbiologia dels aliments [101005] / Sole Cornella, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. [...]
This is a compulsory subject, a nuclear course from the degree of Microbiology, which introduces students to Food Microbiology. The achievement of the competencies of the course will allow students to acquire new knowledge related to other subjects subsequently coursed in the degree of Microbiology. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria, nuclear del Grado de Microbiología, que introduce a los alumnos en la microbiología de los alimentos, donde los conocimientos adquiridos permitirán al estudiante adquirir las competencias otros de asignaturas que conforman el Grado de Microbiología y que están programadas para ser cursadas con posterioridad a esta. [...]

2023-24
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
4.
7 p, 117.9 KB Introducció a la tecnologia dels aliments [101017] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut, i també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
What we eat every day and how we do it depends on our health. And also our economy, since the agri-food sector is one of the most money that moves in our country. In Catalonia, there are many food industries which must ensure healthy and safeproducts. [...]
De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2023-24
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
5.
6 p, 114.4 KB Microbiologia dels Aliments [103259] / Bragulat, M. Rosa ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellá, Gemma ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de tercer curs amb caràcter obligatori en el grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments (CTA) i de cinquè curs amb caràcter optatiu en el grau de Veterinària (VET). L'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics i pràctics que li permetran saber el concepte i la importància de la Microbiologia relacionada amb els aliments, quines són les condicions que influeixen en el desenvolupament dels microorganismes, quins són els microorganismes associats als aliments, quines són les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes, quines són les tècniques analítiques utilitzades a microbiologia dels aliments. [...]
This is a compulsory third-year subject in Food Science and Technology (CTA) degree and a non-compulsory fifth-year subject in Veterinary Medicine (VET) degree. Students will acquire the knowledge and practical skills of Food Microbiology. [...]
Se trata de una asignatura de tercer curso con carácter obligatorio en el grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (CTA) y de quinto curso con carácter optativo en el grado de Veterinaria (VET). [...]

2022-23
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
6.
6 p, 110.0 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Ferrer Bermejo, David ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology and Parasitolog Student will also acquire a knowledge of the fundamentals of the taxonomy and the bases of bacteria, fungi and virus systema The specific training objectives are: -To introduce the student to the basic concepts of Microbiology and Parasitology. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2022-23
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents
7.
7 p, 117.2 KB Introducció a la tecnologia dels aliments [101017] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Gallardo-Chacón, Joan Josep ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
What we eat every day and how we do it depends on our health. And also our economy, since the agri-food sector is one of the most money that moves in our country. In Catalonia, there are many food industries which must ensure healthy and safeproducts. [...]
De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2022-23
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
8.
8 p, 121.3 KB Microbiologia dels aliments [101005] / Sánchez Martínez, M. Olga ; Sole Cornella, Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. [...]
This is a compulsory subject, a nuclear course from the degree of Microbiology, which introduces students to Food Microbiology. The achievement of the competencies of the course will allow students to acquire new knowledge related to other subjects subsequently coursed in the degree of Microbiology. [...]
Se trata de una asignatura obligatoria, nuclear del Grado de Microbiología, que introduce a los alumnos en la microbiología de los alimentos, donde los conocimientos adquiridos permitirán al estudiante adquirir las competencias otros de asignaturas que conforman el Grado de Microbiología y que están programadas para ser cursadas con posterioridad a esta. [...]

2022-23
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
9.
7 p, 117.4 KB Introducció a la tecnologia dels aliments [101017] / Ferragut, Victoria ; Capellas Puig, Marta ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat ; Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes) ; Juan Godoy, Bibiana ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
What we eat every day and how we do it depends on our health. And also our economy, since the agri-food sector is one of the most money that moves in our country. In Catalonia, there are many food industries which must ensure healthy and safeproducts. [...]
De lo que comemos cada día y de cómo lo hacemos, depende nuestra salud. Y también nuestra economía, ya que el sector agroalimentario es uno de los que más dinero mueve en nuestro país. En Cataluña, hay muchas industrias que se dedican a producir o procesar materias primas para convertirlas en alimentos. [...]

2021-22
Grau en Microbiologia [816]
3 documents
10.
6 p, 110.2 KB Microbiologia i Parasitologia [103267] / Ferrer Bermejo, David ; Abarca Salat, Maria Lourdes ; Bragulat, M. Rosa ; Cabañes Sáenz, Francisco Javier ; Castellà Espuny, Joaquim ; Castellá, Gemma ; Ortuño Romero, Ana Maria ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Es tracta d'una assignatura de primer curs de caràcter bàsic en la que l'estudiant haurà d'adquirir els coneixements teòrics que li permetran saber les tècniques i mètodes bàsics per estudiar els microorganismes i paràsits, les estructures, l'organització, la genètica i el creixement microbians, i les seves relacions amb l'hoste, així com el seu control i les tècniques bàsiques de diagnòstic. [...]
This is a compulsory first-year subject. Students will acquire the knowledge and practical skills of Microbiology and Parasitolog Student will also acquire a knowledge of the fundamentals of the taxonomy and the bases of bacteria, fungi and virus systema The specific training objectives are: -To introduce the student to the basic concepts of Microbiology and Parasitology. [...]
Se trata de una asignatura de primer curso de carácter básico en la que el estudiante deberá adquirir los conocimientos teóricos que le permitan saber las técnicas y métodos básicos para estudiar los microorganismos y parásitos, las estructuras, la organización, la genética y el crecimiento microbianos, y sus relaciones con el huésped, así como su control y las técnicas básicas de diagnóstico. [...]

2021-22
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documents

Materials acadèmics : 98 registres trobats   1 - 10següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.