Resultados globales: 6 registros encontrados en 0.02 segundos.
Materiales académicos, Encontrados 6 registros
Materiales académicos Encontrados 6 registros  
1.
7 p, 116.5 KB Mètodes de Processament d'Aliments II [103556] / Castillo Zambudio, Manuel ; Capellas Puig, Marta ; Trujillo Mesa, Antonio Jose ; Yuste Puigvert, Josep ; Zamora Viladomiu, Anna ; Saldo Periago, Jordi ; Moral Vico, Antonio Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura de tercer curs "Mètodes de Processament D'Aliments II" s'imparteix en el segon semestre del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UAB. L'objectiu formatiu general de l'assignatura és proporcionar a l'alumne les capacitats transversals i específiques dels aspectes teòrics de diferents processos tecnològics emprats habitualment a la indústria alimentària, amb la finalitat de conservar i transformar els aliments, sense entrar a detallar el processament d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures 1 d'aliments en concret, ja que aquest estudi es realitza, amb major grau d'aprofundiment, en les assignatures optatives de quart curs que es refereixen a les tecnologies de primeres matèries específiques. [...]
The third year course "Food Processing II" is taught in the second semester of the UAB degree of Food Science and Technology. The general training objective is to provide the student with the transversal and specific capacities of the theoretical aspects of different technological processes commonly used in the food industry, in order to preserve and transform foods, without entering into detailed processing of foods specifically, since this study is carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies 1 carried out, with a greater degree of deepening, in the fourth year optional course that refer to the technologies of specific raw materials. [...]
La asignatura de tercer curso "Métodos de Procesamiento de Alimentos II" se imparte en el segundo semestre del grado de Ciencia y Tecnología de los Alimentos de la UAB. El objetivo formativo general de la asignatura es proporcionar al alumno las capacidades transversales y específicas de los aspectos teóricos de diferentes procesos tecnológicos empleados habitualmente en la industria alimentaria, con el fin de conservar y transformar los alimentos, sin entrar a detallar el procesado de alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de 1 alimentos en concreto, ya que este estudio se realiza, con mayor profundidad, en las asignaturas optativas de cuarto curso que se refieren a las tecnologías de materias primas específicas. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos
2.
5 p, 104.7 KB Fonaments d'enginyeria de bioprocessos [100960] / Sanchez Ferrer, Antonio ; Moral Vico, Antonio Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
L'objectiu general d'aquesta assignatura és aprendre els principis que regeixen els processos biotecnològics portats a escala real. Com a objectius específics esmentar: 1. Dominar els balanços d'energia i matèria involucrats en aquests processos. [...]
The general objective of this course is to learn the principles that govern the biotechnological processes carried out at full-scale. Specific objectives include: 1. Perform the balances of energy and mass involved in these processes. [...]
El objetivo general de esta asignatura es comprender los principios que rigen los procesos biotecnológicos llevados a escala real. Como objetivos específicos mencionar: 1. Dominar los balances de energía y materia involucrados en estos procesos. [...]

2023-24
Grau en Biotecnologia [815]
3 documentos
3.
9 p, 119.9 KB Laboratori integrat 3 [100926] / Villegas Hernández, Sandra ; Perez Pons, Josep Antoni ; Rodriguez Carmona, Escarlata ; Antoine Riolobos, Ramon ; Moral Vico, Antonio Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
El Laboratori Integrat 3 és la tercera assignatura d'un conjunt de 6 que es distribueixen a llarg del 6 semestres corresponents als tres primers cursos del Grau en Biotecnologia. Els objectius formatius d'aquestes assignatures es centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumne/a. [...]
The Integrated Laboratory 3 is the third subject of a group of 6 that are distributed over the 6 semesters corresponding to the first three years of the Degree in Biotechnology. The training objectives of these subjects focus on the acquisition of competences within the framework of the practical training of the student. [...]
El Laboratorio Integrado 3 es la tercera asignatura de un conjunto de 6 que se distribuyen a lo largo del 6 semestres correspondientes a los tres primeros cursos del Grado en Biotecnología. Los objetivos formativos de estas asignaturas se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica de el/la alumno/a. [...]

2023-24
Grau en Biotecnologia [815]
3 documentos
4.
8 p, 118.8 KB Laboratori integrat 4 [100925] / Moral Vico, Antonio Javier ; Martí Sistac, Octavi ; Vazquez Lima, Felicitas ; Barril, Carles ; Aranda Rodríguez, Jesús ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències
El Laboratori Integrat 4 és la quarta assignatura d'un conjunt de 6 que es distribueixen a llarg del 6 semestres corresponents als tres primers cursos del Grau en Biotecnologia. Els objectius formatius d'aquestes assignatures es centren en l'adquisició de competències en el marc de la formació pràctica de l'alumne. [...]
The Integrated Laboratory 4 is the fourth subject of a set of 6 that are distributed over the 6 semesters corresponding to the first three years of the Degree in Biotechnology. The training objectives of these subjects focus on the acquisition of competences within the framework of the practical training of the student. [...]
El Laboratorio Integrado 4 es la cuarta asignatura de un conjunto de 6 que se distribuyen a lo largo del 6 semestres correspondientes a los tres primeros cursos del Grado en Biotecnología. Los objetivos formativos de estas asignaturas se centran en la adquisición de competencias en el marco de la formación práctica del alumno. [...]

2023-24
Grau en Biotecnologia [815]
3 documentos
5.
4 p, 101.1 KB Tecnologies Ambientals d'Avantguarda [43329] / Carrera, Julian ; Sarra Adroguer, Montserrat ; Gabriel, David ; Guisasola, Albert ; Moral Vico, Antonio Javier ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
Aquest mòdul pretén que l'alumnat comprengui les tecnologies més novedoses per remediació ambiental i valorització d'efluents. Aquestes tecnologies avui en dia en fase de desenvolupament en laboratori o planta pilot seran segurament la base de l'enginyeria ambiental del futur i el seu coneixement permetrà entendre , de forma simultània, els principals dèficits de les tecnologies actuals.
The objective of this module is that the student understands the most innovative technologies for environmental remediation and streams valorization. These technologies that are currently under development at the laboratory or pilot scale will surely be the basis of future environmental engineering and their knowledge will allow simultaneous understanding of the main deficits of current technologies.
Este módulo pretende que el alumnado comprenda las tecnologías más novedosas para remediación ambiental y valorización de efluentes. Estas tecnologías hoy en día en fase de desarrollo en laboratorio o planta piloto serán seguramente la base de la ingeniería ambiental del futuro y su conocimiento permitirá entender, de forma simultánea, los principales déficits de las tecnologías actuales.

2023-24
Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1268]
Màster Universitari en Enginyeria Biològica i Ambiental [1560]
3 documentos
6.
5 p, 105.3 KB Operacions Bàsiques [103253] / Moral Vico, Antonio Javier ; Sarra Adroguer, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
L'assignatura Operacions Bàsiques en la titulació. Es tracta d'una assignatura de segon curs, de caràcter obligatori, que introdueix als estudiants a les operacions bàsiques basades en transport de quantitat de moviment (circulació i transport de fluids, filtració), operacions de transmissió de calor (bescanviadors de calor) i operacions de transferència de matèria (extracció, assecament, etc). [...]
The subject Basic Operations in the degree: This is a compulsory second course subject, which introduces students to the basic operations based on transport of momentum (movement and transportation of fluids, filtration), heat transfer operations (heat exchangers) and mass transfer operations (extraction, drying, etc. [...]
La asignatura de Operaciones Básicas en el grado. Esta es una asignatura obligatoria de segundo curso, e introduce a los estudiantes en las operaciones básicas basadas en el transporte de movimiento (movimiento y transporte de fluidos, filtración), operaciones de transferencia de calor (intercambiadores de calor) y operaciones de transferencia de materia (extracción, secado, etc. [...]

2023-24
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
3 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.