Results overview: Found 2 records in 0.01 seconds.
Articles, 1 records found
Research literature, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
9 p, 487.3 KB Synthesis of high ion exchange zeolites from coal fly ash / Querol Carceller, Xavier (Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera) ; Moreno, Natàlia (Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera) ; Alastuey, Andrés (Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya). Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera) ; Juan Mainar, Roberto (Centro Superior de Investigaciones Científicas. Instituto de Carboquímica) ; Andrés Gimeno, José Manuel (Centro Superior de Investigaciones Científicas. Instituto de Carboquímica) ; López-Soler, Ángel (Centro Superior de Investigaciones Científicas. Instituto de Carboquímica) ; Ayora, Carles (Centro Superior de Investigaciones Científicas. Instituto de Carboquímica) ; Medinaceli, Alejandro (Clariant Productos, S.A.) ; Valero, Antonio (Clariant Productos, S.A.)
This study focuses on the synthesis at a pilot plant scale of zeolitic material obtained from the coal fly ashes of the Teruel and Narcea power plants in Spain. After the optimisation of the synthesis parameters at laboratory scale, the Teruel and Narcea fly ashes were selected as low and high glass fly ashes. [...]
2007 - 10.1344/105.000000309
Geologica acta, Vol. 5, Núm. 1 (2007) , p. 49-57  

Research literature 1 records found  
1.
206 p, 16.2 MB Carnisseria Aurora : un legado para la cultura y la tradición de Vilanova i la Geltrú que empieza con un nosotros / Balagué Moreno, Natàlia ; Menal Casas, Jorge, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Una competència cada cop més ben organitzada, els canvis en les preferències dels consumidors, l'aparició de la tecnologia i els nous hàbits d'alimentació estan augmentant exponencialment el risc de perdurabilitat de les carnisseries tradicionals. [...]
Una competencia cada vez mejor organizada, los cambios en las preferencias de los consumidores, la aparición de la tecnología y los nuevos hábitos de alimentación están aumentando exponencialmente el riesgo de perdurabilidad de las carnicerías tradicionales. [...]
Increasingly better organised competition, changes in consumer preferences, the emergence of technology and new eating habits are exponentially increasing the risk of traditional butcher's shops enduring. [...]

2023
Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]  

See also: similar author names
3 Moreno, N.
4 Moreno, Nemesio
1 Moreno, Noelia
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.