Resultados globales: 2 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
Biomarkers of oxidative stress in saliva in pigs : Analytical validation and changes in lactation / Rubio, C.P. (University of Murcia. Interdisciplinary Laboratory of Clinical Analysis Interlab-UMU) ; Mainau Brunsó, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Cerón, J.J. (University of Murcia. Interdisciplinary Laboratory of Clinical Analysis Interlab-UMU) ; Contreras-Aguilar, M.D. (University of Murcia. Interdisciplinary Laboratory of Clinical Analysis Interlab-UMU) ; Martínez-Subiela, S. (University of Murcia. Interdisciplinary Laboratory of Clinical Analysis Interlab-UMU) ; Navarro Vives, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Tecles, F. (University of Murcia. Interdisciplinary Laboratory of Clinical Analysis Interlab-UMU) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Escribano, Damián (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i Anatomia Animals)
Background: Biomarkers of oxidative stress in pigs have been measured in serum/plasma samples. However, blood collection in pigs can be highly stressful to the animals. Saliva is a biological fluid with several advantages in pigs over blood, since it can be easily collected without stress to the animals, being therefore an ideal sample in this species. [...]
2019 - 10.1186/s12917-019-1875-z
BMC veterinary research, Vol. 15 Núm. 1 (14 2019) , p. 144  
2.
4 p, 493.1 KB Tecnificació intel·ligent i rendible de les granges catalanes : el projecte "SMARTFARM" / Calsamiglia, Sergio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Navarro Vives, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillejos Velázquez, Lorena (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Gasa Gasó, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; López Vergé, Sergi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mainau Brunsó, Eva (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Manteca Vilanova, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El Servei de Nutrició i Benestar Animal de la UAB (SNiBA) lidera el projecte SMARTFARM per a la millora de l'eficiència de les granges catalanes. El projecte proposa la tecnificació dels processos productius, per a la identificació, monitorització i validació d'aquells paràmetres clau per a les necessitats actuals de la ramaderia, que ha de trobar un equilibri entre el cost de producció i la salut i el benestar animal.
2019
UAB divulga, Setembre 2019, p. 1-4  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.