Resultados globales: 7 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 1 registros
Documentos de investigación, Encontrados 2 registros
Documentos gráficos y multimedia, Encontrados 4 registros
Fondos personales e institucionales, Encontrados 4 registros
Artículos Encontrados 1 registros  
1.
9 p, 515.2 KB Reptes, peces de construcció i cubs per a entendre les mesures de longitud, superfície i volum / Arnau Marco, Ernest (IES Betxí)
Al llarg de les etapes acadèmiques hi ha conceptes que, per la seua importància i utilitat, es repeteixen en diversos nivells. Un d'ells són les escales d'unitats. L'alumnat s'inicia en la conversió d'unitats a primària per a, en el primer cicle de l'ESO, acabar d'assentar el seu domini. [...]
Throughout the academic stages there are concepts which, because of their importance and usefulness, are repeated at various levels. One of them is the System of Units. Students are introduced to the conversion of units in primary school and, in the first cycle of ESO, they will finish mastering it. [...]
A lo largo de las etapas académicas hay conceptos que, por su importancia y utilidad se repiten en distintos niveles. Uno de ellos son las escalas de unidades. El alumnado se inicia en la conversión de unidades en primaria para, en el primer ciclo de la ESO, acabar de consolidar su dominio. [...]

2023 - 10.5565/rev/ciencies.482
Ciències : revista del professorat de ciències de primària i secundària, Núm. 46 (2023) , p. 11-19 (Experiències didàctiques i treballs pràctics)  

Documentos de investigación Encontrados 2 registros  
1.
14 p, 808.9 KB Xarxa de tractament de motocicletes : desballestament, reaprofitament i tractament de residus generats pel transport a les ciutats / Bossa Vilà, Pau ; Gabarrell Durany, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Ribas Xirgo, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
L'emergència climàtica que vivim actualment s'ha de superar allargant el temps de vida de vehicles i recanvis. A la vegada hem d'evitar repetir processos contaminants que suposen un futur irreparable. [...]
La emergencia climática que vivimos actualmente debe superarse alargando el tiempo de vida de vehículos y recambios. A la vez debemos evitar repetir procesos contaminantes que supongan un futuro irreparable. [...]
The current climate emergency must be overcome by extending the lifespan of vehicles and spare parts. At the same time, we must avoid repeating polluting processes that have an irreparable future. New technologies allow us to do business that until a few years ago would have been impossible to carry out. [...]

2022
Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]  
2.
91 p, 1.9 MB Procediment per a la fabricació de peces de plàstic termoformat per a l'aviació, per part del personal tècnic d'una organització de manteniment d'EASA Part 145 / Bolaños Tinjacá, Néstor ; Ramos González, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
El present document consisteix en presentar un procediment tècnic que permet a les organitzacions de manteniment Part-145, aplicar a l'Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) per obtenir l'aprovació per a la fabricació local de peces plàstiques termoformades utilitzades a la cabina de passatgers, com ara; Tray Tables, Shrouds, Armcap, Covers, etc. [...]
El presente documento consiste en presentar un procedimiento técnico que les permita a las organizaciones de mantenimiento Part-145, aplicar ante la Agencia Europea de Seguridad Aérea (EASA) para obtener la aprobación de fabricar localmente piezas plásticas termoformadas utilizadas en la cabina de pasajeros, tales como; Tray Tables, Shrouds, Armcap, Covers, etc. [...]
This document consists of presenting a technical procedure that allows maintenance organizations Part-145 to apply to European Union Aviation Safety Agency (EASA) to obtain approval to locally fabricate thermoformed plastic parts used in the passenger cabin, such as; Tray Tables, Shrouds, Armcap, Covers, etc. [...]

2020
Màster en Gestió Aeronàutica [1171]  

Documentos gráficos y multimedia Encontrados 4 registros  
1.
583x886, 358.9 KB El color de la carne de cordero : canales, despiece y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El color de la carne de cordero es quizás la característica más valorada por los países mediterráneos europeos. Asociada a corderos aún lactantes de carne rosada clara, pesos bajos de canal, conformaciones bajas-medias y engrasamientos medios, esta percepción de la calidad de la canal y de la carne en el cordero, difiere radicalmente de la de los países del norte de Europa, que aprecian más las canales con mayor PC, conformaciones excelentes por ser razas cárnicas muy conformadas, engrasamientos medios-altos y color rojo de la carne. [...]
El color de la carn de xai és potser la característica més valorada pels països mediterranis europeus. Associada a xais encara lactants de carn rosada clara, pesos baixos de canal, conformacions baixes-mitges i engreixements mitjos, aquesta percepció de la qualitat de la canal i de la carn en el xai, difereix radicalment de la dels països del nord d'europa, que aprecien m és les canals amb major PC, conformacions excel·lents per ser races càrniques molt conformades, engreixements mitjos-alts i color vermell de la carn. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
68 documentos
2.
868x591, 363.5 KB Despojos cárnicos I / Fàbregas i Comadran, Xavier
Tradicionalmente ha sido el cerdo, el animal del cual se aprovechaba todo, por la gran variedad de embutidos que se elaboran. Otras culturas, de religión musulmana por ejemplo, practican el mismo aprovechamiento cárnico pero con los rumiantes. [...]
Tradicionalment ha sigut el porc, l'animal del qual s'aprofitava tot, per la gran varietat d'embotits que s'elaboren. Altres cultures, de religió musulmana per exemple, practiquen el mateix aprofitament carni però amb els rumiants. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
37 documentos
3.
800x1195, 134.3 KB Despiece de bovino y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
En el despiece de la canal, las salas de despiece y los carniceros valorizan las distintas piezas según su categoría: piezas con bistecs para plancha, brasa, fritura; piezas para asar; trozos para estofar y carne picada para hamburguesas, salchichas y acompañamiento para canelones, pasta,. [...]
En l'especejament de la canal, les sales d'especejament i els carnissers valoren les diferents peces segons la seva categoria: peces amb bistecs per planxa, brasa, fritura; peces per a rostir; troços per a estofar i carn picada per a hamburgueses, saltxitxes i acompanyament per a canelons, pasta, . [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
72 documentos
4.
783x1160, 134.0 KB Cuartos, cuartos presentación FEOGA y piezas de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
En verano, cuando baja la matanza en los mataderos y el precio del bovino cae, el Estado (la intervención del FEOGA) plantea la compra a los abastecedores en los mataderos de servicios y empresas de carnes, de la parte de la canal que menos se consume en esta estación, el delantero, para aligerar el mercado de la carne. [...]
A l'estiu, quan baixa la matança en els escorxadors i el preu del boví cau, l'Estat (la intervenció del Feoga) planteja la compra als abastidors en els escorxadors de serveis i empreses de carns, de la part de la canal que menys es consumeix en aquesta estació, el quarter, per alleugerir el mercat de la carn. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
36 documentos

Fondos personales e institucionales Encontrados 4 registros  
1.
583x886, 358.9 KB El color de la carne de cordero : canales, despiece y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
El color de la carne de cordero es quizás la característica más valorada por los países mediterráneos europeos. Asociada a corderos aún lactantes de carne rosada clara, pesos bajos de canal, conformaciones bajas-medias y engrasamientos medios, esta percepción de la calidad de la canal y de la carne en el cordero, difiere radicalmente de la de los países del norte de Europa, que aprecian más las canales con mayor PC, conformaciones excelentes por ser razas cárnicas muy conformadas, engrasamientos medios-altos y color rojo de la carne. [...]
El color de la carn de xai és potser la característica més valorada pels països mediterranis europeus. Associada a xais encara lactants de carn rosada clara, pesos baixos de canal, conformacions baixes-mitges i engreixements mitjos, aquesta percepció de la qualitat de la canal i de la carn en el xai, difereix radicalment de la dels països del nord d'europa, que aprecien m és les canals amb major PC, conformacions excel·lents per ser races càrniques molt conformades, engreixements mitjos-alts i color vermell de la carn. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
68 documentos
2.
868x591, 363.5 KB Despojos cárnicos I / Fàbregas i Comadran, Xavier
Tradicionalmente ha sido el cerdo, el animal del cual se aprovechaba todo, por la gran variedad de embutidos que se elaboran. Otras culturas, de religión musulmana por ejemplo, practican el mismo aprovechamiento cárnico pero con los rumiantes. [...]
Tradicionalment ha sigut el porc, l'animal del qual s'aprofitava tot, per la gran varietat d'embotits que s'elaboren. Altres cultures, de religió musulmana per exemple, practiquen el mateix aprofitament carni però amb els rumiants. [...]

1995 (Memoria cárnica digital)
37 documentos
3.
800x1195, 134.3 KB Despiece de bovino y piezas fileteadas / Fàbregas i Comadran, Xavier
En el despiece de la canal, las salas de despiece y los carniceros valorizan las distintas piezas según su categoría: piezas con bistecs para plancha, brasa, fritura; piezas para asar; trozos para estofar y carne picada para hamburguesas, salchichas y acompañamiento para canelones, pasta,. [...]
En l'especejament de la canal, les sales d'especejament i els carnissers valoren les diferents peces segons la seva categoria: peces amb bistecs per planxa, brasa, fritura; peces per a rostir; troços per a estofar i carn picada per a hamburgueses, saltxitxes i acompanyament per a canelons, pasta, . [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
72 documentos
4.
783x1160, 134.0 KB Cuartos, cuartos presentación FEOGA y piezas de bovino / Fàbregas i Comadran, Xavier
En verano, cuando baja la matanza en los mataderos y el precio del bovino cae, el Estado (la intervención del FEOGA) plantea la compra a los abastecedores en los mataderos de servicios y empresas de carnes, de la parte de la canal que menos se consume en esta estación, el delantero, para aligerar el mercado de la carne. [...]
A l'estiu, quan baixa la matança en els escorxadors i el preu del boví cau, l'Estat (la intervenció del Feoga) planteja la compra als abastidors en els escorxadors de serveis i empreses de carns, de la part de la canal que menys es consumeix en aquesta estació, el quarter, per alleugerir el mercat de la carn. [...]

1990 (Memoria cárnica digital)
36 documentos

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.