Resultats globals: 6 registres trobats en 0.14 segons.
Articles, 1 registres trobats
Documents de recerca, 5 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
6 p, 712.8 KB El olfato : un sentido olvidado / Tafalla, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filosofia)
2013
Percepnet, Vol. 107 (2013)  

Documents de recerca 5 registres trobats  
1.
176 p, 5.9 MB Exploring the Flavour Anomalies in B decays : a path towards New Physics / Algueró, Marcel ; Matías Espona, Joaquim, dir. ; Masjuan Queralt, Pere, dir.
El camp de la Física del Sabor ha estat posant a prova el Model Estàndard de manera activa durant els últims anys, especialment en transicions que involucren un quark b. Conegudes amb el nom d'anomalies B, consisteixen en un conjunt de discrepàncies entre mesures experimentals i prediccions teòriques en diversos canals relacionats amb la desintegració d'un mesó B: corrents semileptònics, tant carregats com neutres, desintegracions completament leptòniques i també processos que no involucren leptons. [...]
El campo de la Física del Sabor ha puesto a prueba el Modelo Estándar activamente de un tiempo aquí, especialmente en transiciones que involucran un quark b. Conocidas con el nombre de anomalías B, consisten en un conjunto de discrepancias entre medidas experimentales y predicciones teóricas en distintos canales relacionados con la desintegración de un mesón B: corrientes semileptónicas, tanto cargadas como neutras, desintegraciones completamente leptónicas y también procesos que no involucran leptones. [...]
The field of Flavour Physics has been actively challenging the Standard Model in recent years, in particular in transitions involving a b quark. These are the so-called B-anomalies, and discrepancies between experimental measurements and theoretical predictions have been found in different channels related to a B-meson decay: semileptonic currents, both charged and neutral, fully leptonic and also nonleptonic processes. [...]

2022  
2.
1 p, 2.9 MB Perception and multisensorial conditioning / Garcia Plans, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2019
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
110 p, 2.2 MB "Ágape" Insípido, un aporte de conocimiento / García Cassinelli, Vera Livia ; Jacques Pi, Jèssica ; Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona
El presente trabajo tiene por objeto demostrar la contribución original y con pretensión de generar conocimiento generado por la performance participativa "Ágape" Insípido, realizada en la Fundación Antoni Tàpies de Barcelona, Centro Cultural de España en Buenos Aires, Campus de Alimentación de Torribera de la Universidad de Barcelona, Teatro de la Universidad Autónoma de Barcelona y Teatro General San Martín de Buenos Aires. [...]
2014  
4.
339 p, 12.2 MB Capacitat de reconeixement i identificació d'una marca comercial, per mitjà de l'olfacte - Memòria olfactiva - Top ten de marques per la seva capacitat de recordació olfactiva / Navalles Villar, Pere ; Soler Pujals, Pere, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual
Pendent.
[Bellaterra] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2012  
5.
161 p, 1.5 MB Flavor changing neutral decay effects in models with two Higgs boson doublets : applications to LHC physics / Béjar Latonda, Santi ; Solà i Peracaula, Joan, dir. (Universitat de Barcelona)
Vegeu sblresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2006
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.