Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 2 registres trobats
Documents de recerca, 1 registres trobats
Articles 2 registres trobats  
1.
5 p, 1.9 MB The Broad Aryl Acid Specificity of the Amide Bond Synthetase McbA Suggests Potential for the Biocatalytic Synthesis of Amides / Petchey, Mark (University of York) ; Cuetos, Anibal (University of York) ; Rowlinson, Benjamin (University of York) ; Dannevald, Stephanie (University of York) ; Frese, Amina (University of York) ; Sutton, Peter W. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Lovelock, Sarah (University of Manchester) ; Lloyd, Richard C. (GSK Medicines Research Centre) ; Fairlamb, Ian J. S. (University of York) ; Grogan, Gideon (University of York)
Amide bond formation is one of the most important reactions in pharmaceutical synthetic chemistry. The development of sustainable methods for amide bond formation, including those that are catalyzed by enzymes, is therefore of significant interest. [...]
2018 - 10.1002/anie.201804592
Angewandte Chemie (International ed. Internet), Vol. 57 (august 2018) , p. 11584-11588  
2.
25 p, 632.4 KB Enzymatic synthesis of vanillin catalysed by an eugenol oxidase / García Bofill, Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Sutton, Peter W. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Guillén, Marina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Álvaro, Gregorio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Vanillin is one of the most important flavours produced in the world. Due to its increasing value and its demand, mainly in the food industry, several ways to obtain it at lower prices are under study. [...]
2019 - 10.1016/j.apcata.2019.117117
Applied catalysis. A, General, Vol. 582 (July 2019) , art. 117117  

Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
151 p, 3.2 MB Use of alcohol dehydrogenase and alcohol oxidase to convert alcohols in two valuable products : chlorolactone and vanillin / García Bofill, Miquel ; Guillén, Marina, dir. ; Álvaro, Gregorio, dir. ; Sutton, Peter W., dir.
Els enzims presenten una sèrie d'avantatges catalítiques respecte als catalitzadors químics emprats en síntesis química clàssica: especificitat, selectivitat i la possibilitat de treballar en condicions suaus de temperatura i pressió. [...]
Las enzimas presentan una serie de ventajas catalíticas respecto a los catalizadores químicos empleados en síntesis química clásica: especificidad, selectividad y la posibilidad de trabajar en condiciones suaves de temperatura y presión. [...]
Enzymes have some catalytic advantages over chemical catalysts used in classical chemical synthesis: specificity, selectivity and the possibility to work under mild conditions of temperature and pressure. [...]

2021  

Vegeu també: autors amb noms similars
1 Sutton, Peter W.,
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.