Results overview: Found 44 records in 0.02 seconds.
Course materials, 44 records found
Course materials 44 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
6 p, 114.6 KB Organització Hotelera i Atenció al Client [103754] / Vancells Farraró, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. [...]
After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. [...]
A final del curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer cómo gestionar la participación del cliente en la creación de servicios 3. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
2.
5 p, 104.7 KB Economia [103738] / Vancells Farraró, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Amb aquest curs es pretén oferir als alumnes de primer curs del Grau en Direcció Hotelera les eines i els conceptes bàsics utilitzats en l'àmbit de l'economia, amb una particular atenció a la seva aplicació per l'anàlisi del Sector Turístic. [...]
This course aims to offer students of the first year of the Degree in Hotel Management the tools and basic concepts used in the field of economics, with particular attention to their application for the analysis of the Tourism Sector. [...]
Con este curso se pretende ofrecer a los alumnos de primer curso del Grado en Dirección Hotelera las herramientas y los conceptos básicos utilizados en el ámbito de la economía, con una particular atención a su aplicación para el análisis del Sector Turístico. [...]

2023-24
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
3.
6 p, 114.9 KB Productes turístics [101235] / Vancells Farraró, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Presentació L'assignatura té l'objectiu de situar l'estudiant en la comprensió dels processos de configuració dels productes turístics, amb un enfocament pràctic, basat en el tractament d'exemples rellevants. [...]
Presentation The course aims to place the student in the understanding of the configuration processes of tourism products, with a practical approach, based on the treatment of relevant examples. During the semester, different cases will be presented, analyzed and debated that will allow the student to delve into some types of tourism (generic and specific) and address related issues. [...]
Presentación La asignatura tiene el objetivo de situar al estudiante en la comprensión de los procesos de configuración de los productos turísticos, con un enfoque práctico, basado en el tratamiento de ejemplos relevantes. [...]

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
4.
5 p, 106.3 KB Sociologia i psicologia del turisme [101226] / Vancells Farraró, Albert ; Mansilla, José Antonio ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
Conèixer i aplicar continguts de les ciències socials i humanes a l'anàlisi del turisme. Argumentar de manera crítica i reflexiva sobre les característiques que defineixen el fenomen turístic a escala global i local. [...]
Argue critically and reflectively about the characteristics that define the tourism phenomenon on a global and local scale. Detect the social-cultural elements involved in tourism. To know and apply knowledge from the social and human sciences in the analysis of tourism. [...]
Conocer y aplicar contenidos de las ciencias sociales y humanas en el análisis del turismo. Argumentar de manera crítica y reflexiva a cerca de las características que definen el fenómeno turístico a escala global y local. [...]

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
5.
6 p, 114.8 KB Gestió del servei i atenció al client [101223] / Vancells Farraró, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. [...]
After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. [...]
A final del curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer cómo gestionar la participación del cliente en la creación de servicios 3. [...]

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
6.
5 p, 106.1 KB Economia del turisme [101206] / Vancells Farraró, Albert ; Armada Ramírez, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)
El curs d'Economia del Turisme té com a objectiu cobrir els enfocs essencials per al sector turístic des d'un punt de vista macroeconòmic. L'objectiu del curs és doble: primer, estudiar l'impacte econòmic i la contribució del turisme a nivell local, nacional i internacional; i segon, comprendre el funcionament dels agregats i les diferents circumstàncies econòmiques que afecten el sector turístic per millorar les capacitats dels estudiants per analitzar i prendre decisions en l'entorn empresarial turístic. [...]
The course of Tourism Economics provides an essential approach to the tourism sector from a macroeconomic point of view. The objective of the course is twofold: first, to study the economic impact and contribution of tourism at local, national and international level; and second, to understand the functioning of aggregate markets and how different economic circumstances affect the tourism sector to enhance students' skills to analyse and take decisions in the tourism business environment. [...]
El curso de Economía del Turismo tiene como objetivo cubrir los enfoques esenciales para el sector turístico desde un punto de vista macroeconómico. El objetivo del curso es doble: primero, estudiar el impacto económico y la contribución del turismo a nivel local, nacional e internacional; y segundo, comprender el funcionamiento de los agregados y las diferentes circunstancias económicas que afectan al sector turístico para mejorar las capacidades de los estudiantes para analizar y tomar decisiones en el entorno empresarial turístico. [...]

2023-24
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
7.
5 p, 104.1 KB Economia [103738] / Vancells Farraró, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquest curs es pretén oferir als alumnes de primer curs del Grau en Direcció Hotelera les eines i els conceptes bàsics utilitzats en l'àmbit de l'economia, amb una particular atenció a la seva aplicació per l'anàlisi del Sector Turístic. [...]
This course aims to offer students of the first year of the Degree in Hotel Management the tools and basic concepts used in the field of economics, with particular attention to their application for the analysis of the Tourism Sector. [...]
Con este curso se pretende ofrecer a los alumnos de primer curso del Grado en Dirección Hotelera las herramientas y los conceptos básicos utilizados en el ámbito de la economía, con una particular atención a su aplicación para el análisis del Sector Turístico. [...]

2022-23
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
8.
4 p, 104.4 KB Economia del turisme [101206] / Vancells Farraró, Albert ; Armada Ramírez, Ferran ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
El curs d'Economia del Turisme té com a objectiu cobrir els enfocs essencials per al sector turístic des d'un punt de vista macroeconòmic. L'objectiu del curs és doble: primer, estudiar l'impacte econòmic i la contribució del turisme a nivell local, nacional i internacional; i segon, comprendre el funcionament dels agregats i les diferents circumstàncies econòmiques que afecten el sector turístic per millorar les capacitats dels estudiants per analitzar i prendre decisions en l'entorn empresarial turístic. [...]
The course of Tourism Economics provides an essential approach to the tourism sector from a macroeconomic point of view. The objective of the course is twofold: first, to study the economic impact and contribution of tourism at local, national and international level; and second, to understand the functioning of aggregate markets and how different economic circumstances affect the tourism sector to enhance students' skills to analyse and take decisions in the tourism business environment. [...]
El curso de Economía del Turismo tiene como objetivo cubrir los enfoques esenciales para el sector turístico desde un punto de vista macroeconómico. El objetivo del curso es doble: primero, estudiar el impacto económico y la contribución del turismo a nivel local, nacional e internacional; y segundo, comprender el funcionamiento de los agregados y las diferentes circunstancias económicas que afectan al sector turístico para mejorar las capacidades de los estudiantes para analizar y tomar decisiones en el entorno empresarial turístico. [...]

2022-23
Grau en Turisme [1345]
Grau en Turisme [820]
3 documents
9.
6 p, 109.0 KB Organització Hotelera i Atenció al Client [103754] / Vancells Farraro, Albert ; Rodríguez Escriche, Raquel ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
A final del curs l'alumne/a haurà de/d': 1. Diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer com gestionar la participació del client en la creació de serveis 3. [...]
After taking the course students will be able to know: 1. Distinguish between the concepts of production and servuction and its implications for tourism businesses. 2. Know how to manage customer participation in the creation of services 3. [...]
A final del curso el alumno / a deberá / de: 1. Diferenciar los conceptos de producción y servucción y sus implicaciones para las empresas turísticas. 2. Conocer cómo gestionar la participación del cliente en la creación de servicios 3. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents
10.
5 p, 104.3 KB Economia [103738] / Vancells Farraro, Albert ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Amb aquest curs es pretén oferir als alumnes de primer curs del Grau en Direcció Hotelera les eines i els conceptes bàsics utilitzats en l'àmbit de l'economia, amb una particular atenció a la seva aplicació per l'anàlisi del Sector Turístic. [...]
This course aims to offer students of the first year of the Degree in Hotel Management the tools and basic concepts used in the field of economics, with particular attention to their application for the analysis of the Tourism Sector. [...]
Con este curso se pretende ofrecer a los alumnos de primer curso del Grado en Dirección Hotelera las herramientas y los conceptos básicos utilizados en el ámbito de la economía, con una particular atención a su aplicación para el análisis del Sector Turístico. [...]

2021-22
Grau en Direcció Hotelera [1214]
3 documents

Course materials : 44 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.