Results overview: Found 35 records in 0.03 seconds.
Course materials, 23 records found
Research literature, 3 records found
Articles, 8 records found
Contributions to meetings and congresses, 1 records found
Course materials 23 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
7 p, 94.7 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
4 p, 72.7 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment.
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
3 p, 71.0 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
4.
7 p, 87.2 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
7 p, 86.2 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
7 p, 35.9 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
"Beverages and foods of plant origin" is the application of the knowledge acquired in the courses "Food processing technologies I and II". It consists of and provides knowledge about the working and running of beverages and foods of plant origin industries, from raw material receipt to final product storage.

2015-16
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
7 p, 122.6 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103233] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements adquirits en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments esmentats, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2014-15
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
7 p, 117.8 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103233] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació als aliments dels coneixements adquirits en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Aporta un coneixement sobre les tecnologies de processament aplicades als aliments i les begudes esmentats, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final. [...]
2013-14  
9.
4 p, 243.7 KB Indústria alimentària i medi ambient [21356] / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2003-04
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84]  
10.
6 p, 45.5 KB Ciència i Tecnologia de la Carn [21253] / Mor-Mur i Francesch, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2011-12
Graduat o Graduada en Veterinària [955]
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Course materials : 23 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Research literature 3 records found  
1.
299 p, 3.0 MB Optimization of flow cytometry assays for the detection of injured foodborne pathogenic bacteria / Subires Orenes, Alicia ; Yuste Puigvert, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Algunos tratamientos de elaboración y conservación de los alimentos lesionan las bacterias, de manera que pierden la capacidad para multiplicarse y no son detectadas por métodos de cultivo convencionales. [...]
Nowadays, one of the key factors driving consumer food choice is convenience. This has led to an increase in the ready-to-eat (RTE) meal market, with a consequent emergence of new food safety hazards, since food processing and preservation technologies that may be applied to these food products have a milder effect on microorganisms than traditional food processing strategies (e. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
2.
12 p, 554.7 KB Procedimiento para la protección y estabilización del color de carnes y productos elaborados de carne, frescos, marinados o parcialmente deshidratados, tratados por alta presión / Arnau, J. (Arnau i Arboix, Jacint) (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)) ; Gou Boto, Pere (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)) ; Monfort, J. M. ; Sans Martínez, Pedro Dimas ; Molina García, Antonio Diego ; Otero García, Laura María ; Fernández Andrés, Pedro Pablo ; Guamis López, Buenaventura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Espuña Soler, Xavier ; Grèbol Massot, Narcís ; Masoliver Terradas, Pere ; Gassiot Cordomi, Mònica ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Quevedo Terre, Joan Miquel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona ; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Espanya) ; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Procedimiento para la protección y estabilización del color de carnes y productos elaborados de carne, frescos, marinados o parcialmente deshidratados, tratados por alta presión. La pérdida de color original de la carne es un problema en la aplicación de altas presiones, debido a un aumento de la luminosidad y un descenso de la intensidad de la tonalidad roja, que pasa a rosada o marrón, reduciendo su aceptación. [...]
Madrid : Oficina Española de Patentes y Marcas, 2008  
3.
108 p, 9.8 MB Alta pressió isostàtica aplicada a carn recuperada mecànicament d'aviram / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Es tracten per alta pressió isostàtica carn recuperada mecànicament d'aviram i salsitxes que contenen aquesta carn, per millorar-ne la qualitat microbiològica i, així, poder-ne augmentar la seguretat i allargar la vida útil en refrigeració. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008
2 documents

Articles 8 records found  
1.
3 p, 73.0 KB XV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels aliments)
Del 22 al 25 de novembre de 2016, tingué lloc el XV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA) a la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la Universitat. [...]
2017
UAB divulga, Gener 2017, p. 1-2  
2.
4 p, 221.4 KB XIV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 24 al 27 de novembre de 2015, tingué lloc el XIV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB. [...]
2016
UAB divulga, Març 2016  
3.
2 p, 112.1 KB XIII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 25 al 28 de novembre de 2014 tingué lloc el XIII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d’actes de la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit pels doctors Marta Capellas Puig i Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la UAB. [...]
2015
UAB divulga, Març 2015  
4.
2 p, 116.5 KB XII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 26 al 29 de novembre de 2013 tingué lloc el XII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d’actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit pels Drs. [...]
2014
UAB divulga, febrer 2014  
5.
2 p, 120.4 KB La UAB acull el Xè workshop sobre “Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària” / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 22 al 25 de novembre de 2011, tingué lloc el Xè workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit pels Drs. [...]
2011
UAB divulga, desembre 2011, p. 1-2  
6.
2 p, 290.1 KB Taller Internacional de Microbiologia Alimentària / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 20 al 23 de novembre de 2007, tingué lloc el VI workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit pels Drs. [...]
2007
UAB divulga, Desembre 2007, p. 1-2  
7.
2 p, 133.1 KB Mètodes ràpids i automatizació en microbiologia alimentària, cada novembre a la UAB / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El nombre d’assajos microbiològics augmenta any rere any en molts sectors industrials (agroalimentari i altres: clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc. ), amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d’usar i que garanteixen rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l’obtenció dels resultats, a un cost moderat.
2008
UAB divulga, Març 2008, p. 1-2  
8.
3 p, 175.8 KB IX workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 23 al 26 de novembre de 2010, tingué lloc el IX workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit pels Drs. [...]
2011
UAB divulga, Gener 2011, p. 1-3  

Contributions to meetings and congresses 1 records found  
1.
3 p, 1.7 MB Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.