Results overview: Found 41 records in 0.03 seconds.
Articles, 9 records found
Contributions to meetings and congresses, 1 records found
Research literature, 2 records found
Course materials, 29 records found
Articles 9 records found  
1.
6 p, 83.6 KB Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària. Actualitat, perspectives i reptes / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels Aliments) ; Fung, Daniel Y.C. ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels Aliments)
El nombre d’assajos microbiològics augmenta any rere any, amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d’usar i que asseguren rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l’obtenció dels resultats, a un cost moderat. [...]
The number of microbiological assays is increasing year after year, with great advances in easy-to-use methods that ensure rapid, accurate, sensitive and specific results, at a moderate cost. Automated and rapid microbiological methods allow manufacturers to bring out their products to the market more rapidly, with safety and preservation being guaranteed. [...]

2006
TECA, Vol. 10 (2006) , p. 11-16  
2.
3 p, 73.0 KB XV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència animal i dels aliments)
Del 22 al 25 de novembre de 2016, tingué lloc el XV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA) a la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologia dels Aliments (CIRTTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la Universitat. [...]
2017
UAB divulga, Gener 2017, p. 1-2  
3.
4 p, 221.4 KB XIV workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 24 al 27 de novembre de 2015, tingué lloc el XIV workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit per la doctora Marta Capellas Puig i el doctor Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i Tecnologia dels Aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència Animal i dels Aliments de la UAB. [...]
2016
UAB divulga, Març 2016  
4.
2 p, 112.1 KB XIII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 25 al 28 de novembre de 2014 tingué lloc el XIII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d’actes de la Facultat de Veterinària de la UAB (Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit pels doctors Marta Capellas Puig i Josep Yuste Puigvert, professors de Ciència i tecnologia dels aliments, i organitzat pel Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments (CERPTA) i el Departament de Ciència animal i dels aliments de la UAB. [...]
2015
UAB divulga, Març 2015  
5.
2 p, 116.5 KB XII workshop "Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària" / Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 26 al 29 de novembre de 2013 tingué lloc el XII workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d’actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit pels Drs. [...]
2014
UAB divulga, febrer 2014  
6.
2 p, 120.4 KB La UAB acull el Xè workshop sobre “Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària” / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 22 al 25 de novembre de 2011, tingué lloc el Xè workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA),a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la UAB, dirigit pels Drs. [...]
2011
UAB divulga, desembre 2011, p. 1-2  
7.
2 p, 290.1 KB Taller Internacional de Microbiologia Alimentària / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 20 al 23 de novembre de 2007, tingué lloc el VI workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB; Bellaterra, Cerdanyola del Vallès), dirigit pels Drs. [...]
2007
UAB divulga, Desembre 2007, p. 1-2  
8.
2 p, 133.1 KB Mètodes ràpids i automatizació en microbiologia alimentària, cada novembre a la UAB / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
El nombre d’assajos microbiològics augmenta any rere any en molts sectors industrials (agroalimentari i altres: clínic, farmacèutic, cosmètic, químic, mediambiental, etc. ), amb grans progressos en el desenvolupament de mètodes fàcils d’usar i que garanteixen rapidesa, precisió, sensibilitat i especificitat en l’obtenció dels resultats, a un cost moderat.
2008
UAB divulga, Març 2008, p. 1-2  
9.
3 p, 175.8 KB IX workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Del 23 al 26 de novembre de 2010, tingué lloc el IX workshop sobre Mètodes ràpids i automatització en microbiologia alimentària (MRAMA), a la sala d'actes de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, dirigit pels Drs. [...]
2011
UAB divulga, Gener 2011, p. 1-3  

Contributions to meetings and congresses 1 records found  
1.
3 p, 1.7 MB Métodos rápidos y automatización en microbiología alimentaria / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2007
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. VI (2007)  

Research literature 2 records found  
1.
299 p, 3.0 MB Optimization of flow cytometry assays for the detection of injured foodborne pathogenic bacteria / Subires Orenes, Alicia ; Yuste Puigvert, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Capellas Puig, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Algunos tratamientos de elaboración y conservación de los alimentos lesionan las bacterias, de manera que pierden la capacidad para multiplicarse y no son detectadas por métodos de cultivo convencionales. [...]
Nowadays, one of the key factors driving consumer food choice is convenience. This has led to an increase in the ready-to-eat (RTE) meal market, with a consequent emergence of new food safety hazards, since food processing and preservation technologies that may be applied to these food products have a milder effect on microorganisms than traditional food processing strategies (e. [...]

[Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  
2.
108 p, 9.8 MB Alta pressió isostàtica aplicada a carn recuperada mecànicament d'aviram / Yuste Puigvert, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Es tracten per alta pressió isostàtica carn recuperada mecànicament d'aviram i salsitxes que contenen aquesta carn, per millorar-ne la qualitat microbiològica i, així, poder-ne augmentar la seguretat i allargar la vida útil en refrigeració. [...]
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2008
2 documents

Course materials 29 records found  1 - 10nextend  jump to record:
1.
7 p, 94.6 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
2.
3 p, 71.0 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
3.
6 p, 83.1 KB Ciència dels Aliments [102611] / Capellas Puig, Marta ; Ferragut Pérez, Victoria ; Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Del que mengem cada dia i de com ho fem, en depèn la nostra salut. I també la nostra economia, ja que el sector agroalimentari és un dels que més diners mou al nostre país. A Catalunya, hi ha moltes indústries que es dediquen a produir o processar primeres matèries per convertir-les en aliments. [...]
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
4.
5 p, 74.1 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. [...]
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
5.
7 p, 87.6 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2018-19
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
6.
7 p, 94.7 KB Carn i Productes Carnis [102649] / Mor-Mur Francesch, Montserrat ; Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
La indústria càrnia és una de les principals d'entre totes les dels aliments i en alguns contextos és la majoritària. A Catalunya arriba a un terç del total i ocupa fins a un 37% dels treballadors de l'alimentària. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
7.
4 p, 72.7 KB Pràctiques de Planta Pilot [103228] / Juan Godoy, Bibiana ; Capellas Puig, Marta ; Yuste Puigvert, Josep ; Gràcia Julià, Alvar ; Castillo Zambudio, Manuel ; Saldo Periago, Jordi ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment.
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
8.
3 p, 71.0 KB Pràcticum [103241] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
El Pràcticum, assignatura obligatòria de 12 crèdits, és una activitat que l'estudiant fa a una entitat, privada o pública, nacional o internacional, per complementar la seva formació universitària i apropar-lo a l'àmbit professional on exercirà la seva activitat. [...]
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
9.
7 p, 87.2 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Capellas Puig, Marta ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2017-18
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  
10.
7 p, 86.2 KB Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103978] / Yuste Puigvert, Josep ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació dels coneixements que heu adquirit sobretot en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Integra i us aporta coneixement sobre el funcionament de les indústries de begudes i aliments d'origen vegetal, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final.
2016-17
Graduat o Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]  

Course materials : 29 records found   1 - 10nextend  jump to record:
Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.