Resultados globales: 4 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Materiales académicos, Encontrados 2 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
5 p, 229.4 KB Citología del sistema linfático aplicada a la inspección sanitaria de carnes en mataderos / De Benito Langa, Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Rabanal Prados, Rosa Mª (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals)
El estudio citológico de los ganglios linfáticos es una herramienta de gran valor diagnóstico en la inspección sanitaria de carnes en mataderos por los veterinarios oficiales. No sólo permite descubrir procesos patológicos que sufre el animal, sino que tiene también valor en la investigación de determinados residuso en la carne.
2006
Eurocarne, Núm. 143 (2006)  
2.
3 p, 145.5 KB El nou document sobre la seguretat alimentària : el llibre blanc / De Benito Langa, Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2002
TECA, Vol. 5, Num. 6 (2002) , p. 31-33  

Materiales académicos Encontrados 2 registros  
1.
8 p, 97.4 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Roig Sagués, Artur Xavier ; de Benito Langa, Javier ; Hernández Herrero, María Manuela ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Rodríguez Jerez, José Juan ; Grau García, Simó ; Vila Brugalla, Montserrat ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
2018-19
Grau en Veterinària [955]  
2.
8 p, 99.2 KB Higiene i Inspecció dels Aliments [102632] / Mora Ventura, Maria Teresa ; de Benito Langa, Javier ; López Sabater, Emilio-Ignacio ; Grau García, Simó ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
Aquesta assignatura pertany a la matèria Higiene i Seguretat Alimentària i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: - Diferenciar les característiques dels productes alimentaris delsdiferents sectors alimentaris - Valorar la producció d'aliments més higiènics, més nutritius i més apetibles pel consumidor. [...]
2017-18
Grau en Veterinària [955]  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.