Presentació

Aquest curs és una proposta per oferir al Nadal una sorpresa gastronòmica a les nostres taules.
L'objectiu del curs és qualificar a totes aquelles persones interessades i dotar-les de les habilitats, del coneixement de les tècniques de l’elaboració d'una cuina de nadal, i del coneixement de les característiques generals i específiques sobre les diferents preparacions de la cuina tradicional i artesanal, i per poder oferir un bon menú de Nadal per les festes.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Continguts

- Elaboració d'aperitius.
- Minimitzar plats principals per convertir-los en aperitius.
- Presentació, elaboració, reciclatge.
- Entrants clàssics.
- Entrants de temporada/plats festius.
- Treure un rendiment òptim.
- Peixos i marisc de nadal.
- Elaboracions clàssiques i festives.
- Carns de nadal.
- Plats per sorprendre.
- Postres de nadal, no només torrons.
- Postres lleugers i econòmics.

Requisits d'accés

- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Altres persones interessades.

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935817449

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

2a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Codi de l'estudi: 3445/2
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 12/12/2016 al 16/12/2016
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Cuina de Nadal

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.