Curs en Cuina de Nadal
Presentació
Aquest curs és una proposta per oferir al Nadal una sorpresa gastronòmica a les nostres taules.L'objectiu del curs és qualificar a totes aquelles persones interessades i dotar-les de les habilitats, del coneixement de les tècniques de l’elaboració d'una cuina de nadal, i del coneixement de les característiques generals i específiques sobre les diferents preparacions de la cuina tradicional i artesanal, i per poder oferir un bon menú de Nadal per les festes.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.
Continguts
- Elaboració d'aperitius.
- Minimitzar plats principals per convertir-los en aperitius.
- Presentació, elaboració, reciclatge.
- Entrants clàssics.
- Entrants de temporada/plats festius.
- Treure un rendiment òptim.
- Peixos i marisc de nadal.
- Elaboracions clàssiques i festives.
- Carns de nadal.
- Plats per sorprendre.
- Postres de nadal, no només torrons.
- Postres lleugers i econòmics.
Requisits d'accés
- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Altres persones interessades.
Contacte
Carme Puigpinós March
Telèfon: 935817449
Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat
Web: http://www.eutdh.cat
Curs d'especialització UAB
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 12/12/2016 al 16/12/2016
Castellà (50%), Català (50%)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Certificat d'aprofitament del curs Cuina de Nadal
Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris
Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.