Curs en El Món del Vi
Presentació
En el nostre entorn, la gastronomia, la cultura del vi i del cava cada vegada demanen serveis més professionalitzats per orientar al consumidor d'aquests productes.L'objectiu del curs és ser una primera aproximació al coneixement de la viticultura i l’enologia, a la conservació i servei dels diferents vins així com al món del tast.
El curs es complementa amb un bloc pràctic, en el que es presentaran i degustaran diferents productes, i es faran els tast en relació a la temàtica de la sessió.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.
Continguts
- Introducció a la viticultura i l'enologia moderna: Marc Geogràfic. Evolució anual de la planta. Conducció de la vinya. Elaboració de vins blancs. Envelliment.(Tast de vins blancs).
- Conservació i servei: Elaboració de vins rosats i negres. Envelliment. Conservació i servei del vi. Copes, temperatura de servei, destapament i decantació. (Tast de vins negres).
- Introducció al tast: Nocions fisiològiques.Olors d'elements relacionats amb el vi. Tast de substàncies elementals. Què és una fitxa de degustació? Tast de vins.
- Tast pràctic de vins: Introducció. Tast cec de vins.
- Visita al Celler de Miguel Torres S.A: Visita al celler i tast pràctic de vins.
Requisits d'accés
- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Altres persones interessades.
Contacte
Carme Puigpinós March
Telèfon: 935929712
Correu electrònic: fcontinuada.eutdh@uab.cat
Web: http://www.eutdh.cat
Curs d'especialització UAB
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 26/06/2017 al 01/07/2017
Castellà (50%), Català (50%)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Certificat d'aprofitament del curs El Món del Vi
Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris
Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.