Processos a la indústria alimentària [22958]
Guamis López, Buenaventura
Trujillo, Antonio-José (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Ferragut, Victoria
Mor-Mur i Francesch, Montserrat
Pla Soler, Reyes (M. Teresa Reyes)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Veterinària
Data: |
2000-01 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments [84] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |
El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics >
Guies docents
Registre creat el 2012-11-13, darrera modificació el 2023-01-28