Desarrollo de un portal cautivo y herramientas de administración en un entorno wi-fi abierto
Moral Gómez, Alberto
Megías Jiménez, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 64 p.
Resum: El objetivo principal es que los usuarios que se conecten al nodo se les aparezcan un portal cautivo, bloqueando todo tipo de conexión hasta que no se acepte una normativa. Una vez aceptado el usuario podrá navegar libremente, con todos los puertos necesarios abiertos y sin ningún tipo de restricción.
Resum: L'objectiu principal és que als usuaris que es connectin al node els aparegui un portal captiu, bloquejant tot tipus de connexió fins que no s'accepti una normativa. Un cop acceptat. l'usuari podrà navegar lliurement, amb tots els ports necessaris oberts i sense cap tipus de restricció.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Comunicacions sense fils, Sistemes de ; Disseny i construcció



64 p, 554.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-18, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir